VoiceTask V1.0 Beta

Prispeval  Seto :: 28. marec 2010 ob 11:06 :: Tuje programje
Oceni
(0 glasov)

 

Aplikacija VoiceTask je rezultat dela slovenskega podjetja Administracija d.o.o., ki je kot eno prvih podjetji pri nas začelo z razvojem programske opreme za Android. Gre za preprosto aplikacijo, ki je namenjena snemanju mp3 posnetkov. Osnovna funkcionalnost je pri tem nadgrajena z možnostjo pošiljanja zvočnih datotek neposredno na vaš e-mail naslov, tako da si jo lahko brez muk prenesete na domač računalnik in shranite v arhiv.

 

Poleg tega aplikacija omogoča samodejni zagon po končanem klicu, tako da lahko uporabnik napravi kratek povzetek dogovorjenega. Enostaven vmesnik, ki omogoča tudi predvajanje posnetih datotek, omogoča, da vse opravimo z zelo nizkim številom klikov. Aplikacija VoiceTask je dokaz, da se je tudi slovenska razvijalska Android scena začela prebujati.

 

Uradna spletna stran: http://www.voicetask.net/

1 Komentar

  • Povezava komentarja 12. februar 2012 ob 20:38 objavil aljosaf

    naj se sedaj še najde junak in prosim naredi nek program za glasovno hitro klicanje (niti ni potrebno za kompletne ukaze ala siri). Namreč muka je v kavbojsko-angleškem naglasu "nagovarjat" telefon, v upanju, da si zadel ta prav ameriški akcent ...

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh