Labyrinth

Prispeval  ziga.urbajs :: 13. september 2009 ob 14:52 :: Tuje programje
Oceni
(4 glasov)

Labyrinth je igra, pri kateri moraš kovinsko kroglico varno pripeljati do prave luknjice s pomočjo nagibanja telefona ter se izogibati luknjam, v katero lahko kroglica pade. Ob prvem zagonu igre vas bo vprašala če zelite 3D ali klasično možnost. Pri 3D možnosti telefon prikaže virtualno globino zaslona in "stene" labirinta se vidijo "iz ptičje perspektive",  pri navadnem pogledu pa se stene ne "premikajo" kot se to zdi pri 3D.


Na voljo je na Android Marketu v dveh verzijah, to sta plačljiva in preizkusna. Plačljiva ima 1000 in več levelov, Lite (preizkusna) pa le 10 levelov. Poleg tega lahko s pomočjo orodja na http://edit.ilabs.nu/ naredimo svoje levele s pomočjo kode, ki nam jo telefon pove, če pritisnemo tipko MENU in create your own levels. To kodo vnesemo v polje, ki se nahaja na virtualnet iPhoneu na prej omenjenem naslovu. ko naredimo levele (do 10) kliknemo na "my levels" ter pritisnemo na download.


Kovinska Kroglica -
Ciljna luknjica -
Luknjice poguba -

 

 

3 komentarji

 • Povezava komentarja 13. september 2009 ob 18:30 objavil Seto

  Špil je zakon, čeprav grafično mi je nekako še boljši tisti, ki ga imajo HTCjevi telefoni - tudi Hero. Ima pa tale to 3d funkcijo, ki je ena boljših pogruntavščin.

 • Povezava komentarja 21. september 2009 ob 21:36 objavil sammy20

  Tele igre z senzorjem so res super, komaj čakam, da si kupim tudi jaz HTC G1 :D. In sprobam to čudo :).

  Še več takih!!

  Lp!

 • Povezava komentarja 25. avgust 2012 ob 09:28 objavil Primmy992

  Kako se downloada?

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh