Draw Something

Prispevala  vezalka :: 12. september 2012 ob 17:38 :: Tuje programje
Oceni
(1 Glasuj)

Draw Something je popularna igra, podobna namizni igri Pictionary, kjer igralci izmenično rišejo in ugibajo izbrane pojme. Ko je igralec na vrsti za risanje, si izmed treh izbranih besed izbere eno, ki jo nato drugemu igralcu skuša tudi narisati. Pri tem so mu v pomoč tudi t.i. bombe, ki jih lahko porabi za nov izbor besed ali pa za izbor besede iz določene kategorije kot so npr. »Rock n roll«, »summer« in podobno. Besede ugibanja so razvrščene po težavnostnem vrstnem redu od enostavnih do težavnih. Z igro se nabirajo zlatniki, ki jih igralci lahko unovčijo za nakup novih barv ali pa bomb. Slednje lahko igralci uporabijo tudi za pomoč pri ugibanju besede.

Zaradi domišljije igralcev in različnih sposobnosti risanja je igra zelo zanimiva, vendar strojno manj zmoglivi telefoni oz. naprave potrebujejo dalj časa, da igro zaženejo. Igro lahko igrajo prijatelji med seboj, lahko pa se soigralce izbere naključno.

Povezava do google play

 

Galerija slik

2 komentarji

  • Povezava komentarja 13. september 2012 ob 11:26 objavil bencak

    Res fajn igrica, ampak ko ti oglasi ne bi bili tako nevšečni.. :( Pa za zagon igrice se dolgo rabi, saj se vedno ob zagonu vpisuje preko FB in se preverja..

  • Povezava komentarja 13. september 2012 ob 12:30 objavil matjaz

    Ni nujno da si registriran preko FBja, ampak zagon vseeno dolgo rabi, to je res. Imam občutek da z vsakim nadaljnjim updatom mi dlje loada igro.

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh