Zbirka iger The Humble Bundle

Prispeval  jarre :: 01. februar 2012 ob 21:24 :: Tuje programje
Oceni
(1 Glasuj)

Zbirka iger neodvisnih razvijalcev The Humble Bundle, ki je doživela velik uspeh na PC-jih (razvijalci ponujajo igre za Windows, Mac Os in Linux) je od 31. januarja 2012 na voljo tudi za vse nas, ki uporabljamo "gizmote" z Android operacijskim sistemom.

V ponudbi so se tako znašle Osmos (igra je podobna začetni fazi Spore. Kot majhno enocelično bitje požiramo manjše celice, da zrastemo in postanemo "glavna" celica v kapljici tekočine), EDGE (platformska igra z zelo hitrim ritmom), Anomaly: Warzone Earth (Tower defense mešanica med akcijo in strategijo).

 


Za igre lahko plačate toliko, kot sami presodite, da so vredne. Če plačate več, kot je trenutno povprečno plačilo iger (trenutno se povprečno plačilo giblje okoli petih Eurov), pa vam podarijo še igro World of Goo. Ob plačilu lahko sami določite kako bo vaše plačilo razdeljeno med razvijalce, organizacijo Humble in za dobrodelne namene.


Organizacija Humble vam ob nakupu iger omogoči, da jih naložite tudi na vaš računalnik in vam ob enkratnem plačilu omogoči igranje na večih operacijskih sistemih. Android igre so ponujene za download na njihovi domači strani in ne preko Android marketa. Plačilo je mogoče s Paypalom, preko Amazona in z Google Checkout.


Navodila za inštalacijo so zelo preprosta in so vam na voljo, ko plačate igre. Vse igre preverjeno delujejo na Androidu 2.3.6, minimalne zahteve pa so: Android 2.2 (2.3), za Osmos še multitouch zaslon.

Povezave:

http://www.humblebundle.com/
http://www.joystiq.com/2012/01/31/humble-bundle-for-android-includes-mobile-and-home-versions-of-a/
http://www.engadget.com/2012/01/31/humble-bundle-expands-to-android-with-world-of-goo-anomaly-and/

Sorodni Video

2 komentarji

 • Povezava komentarja 05. februar 2012 ob 08:19 objavil smolchy

  ta mesec so res presenetli s tem paketom (tudi prejšnje, ampak ta je še za android platformo)

  ponavadi zadeva poteka tako, da če daste več kot povprečje dobite že sedaj world of goo, drugače pa to velja še dalje, saj ponavadi po tednu ali dveh še dodajo kakšne 2, 3 igre in ti sporočijo na mail za download....supr zadevca, igre delajo supr!

 • Povezava komentarja 26. februar 2013 ob 10:15 objavil martinca90

  Pozdravljeni mogoce sem malo fulala temo ampak imam problem na paypalu, ce mi kdo lahko pomaga. Imam visa electron pri banki koper vceraj sem jo dobila in danes nakazala 2e gor tolko da nekaj je, ko se hocem registrirat mi ne prime, napise tole; This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.

  Ne razumem zakaj noce, saj visa electron katero imam poslovno kartico dela normalno ta pa noce. Mogoce ve kdo kaj je problem?????

  Hvala lp

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh