Prispevki uporabnika p.bora!

Random Tweets

10. november 2016 ob 00:31 :: Objavljeno v Slovensko programje

Čas je, da svojo Twitter izkušnjo izboljšate na razburljiv nov način z aplikacijo Random Tweets. Na Twitterju se vsako sekundo objavi 6.000 novih tvitov, kar pomeni, da je nemogoče vse prebrati. Tiste, ki pa pogledate so od ljudi, ki jim sledite. Z aplikacijo Random Tweets na enostaven način vidite naključne tvite in tvite s popularno vsebino, ki so jih ljudje po svetu ravnokar objavili. Ponujena vam je priložnost, da vidite kaj ljudje po vsem svetu razmišljajo in tvitajo. Lahko se z njimi strinjate, se jim smejite ali se smejite z njimi. Zabavajte se z zanimivimi, smešnimi, čudnimi, neumnimi tviti in če želite lahko tvite delite s prijatelji.

Fotospomin

30. oktober 2016 ob 16:23 :: Objavljeno v Slovensko programje

Mislite, da imate fotografski spomin? Ste pripravljeni to dokazati? Fotospomin je slovenski kviz v katerem bodo vaši možgani postavljen pred pravi izziv. S Fotospominom lahko preverite, kako dober je zares vaš spomin. Kviz je v slovenščini in vsebuje 80 slik ter preko 400 vprašanj, primeren pa je tudi za najmlajše. Kviz lahko igrate na pametnem telefonu kot tudi na tabličnem računalniku.

siAdrenalin

15. oktober 2015 ob 17:41 :: Objavljeno v Slovensko programje

Odkrivanje adrenalinske plati Slovenije s pomočjo Android aplikacije siAdrenalin. Aplikacija ponuja celotni spekter informacij o posameznih destinacijah s ponudbo adrenalinskih športov. Vključuje: prikaz lokacij na zemljevidu z možnostjo prikaza navigacije do destinacij, posebni prikaz destinacij v uporabnikovi bližini, odpiralni čas, cenik in še in še. Poleg tega ponuja možnost prikaza menija v treh jezikih (slovenščina, angleščina in nemščina).

Silent Destroyer

31. maj 2015 ob 09:29 :: Objavljeno v Slovensko programje

V oddaljeni puščavi se nahajata dve vojaški bazi. Samo iskrica je potrebna, da se zaneti vojna med njima.

Uniči čim več sovražnikov ampak ne pozabi braniti tudi svoje domače baze, ki jo lahko braniš z lastnimi enotami, katerim lahko vsaki posebej določiš posebno misijo.

S pravo izbiro orožja lahko postaneš najboljši igralec te igre.