Prislikaj.si za nagradne igre

Prispeval  kristijaaan :: 04. januar 2013 ob 10:57 :: Slovensko programje
Oceni
(2 glasov)

Slovensko podjetje Incepto, d.o.o. je razvilo mobilno Android aplikacijo Prislikaj.si namenjeno uporabnikom za lažje sodelovanje v nagradnih igrah. Uporabniki si preprosto preko Google Play naložijo brezplačno mobilno aplikacijo Prislikaj.si, se registrirajo v sistem in že lahko izbirajo med veliko ponudbo interaktivnih nagradnih iger. Vse nagradne igre na enem mestu na Prislikaj.si.

Sistem Prislikaj.si je preprost za uporabo in prijazen do uporabnikov, kjer lahko najdejo pestro izbiro interaktivnih nagradnih iger. Če želijo uporabniki sodelovati v nagradni igri morajo preko spletne strani ali mobilne aplikacije naložiti sliko (z motivom po želji naročnika) in tako že sodelujejo v nagradni igri.

S tem, ko je podjetje Incepto d.o.o. za interakcijsko sredstvo med podjetjem in kupcem izbralo sliko, so v organizacijo nagradnih iger in v iskanje novih povezav med prodajalci in kupci vnesli svež in nov pristop grajenja dolgoročnih odnosov s kupci. Naročniki si tako lahko izberejo, kaj je tisti motiv oz. slika, za katero želijo da se bodo uporabniki poistovetili z njihovim proizvodom. Odločijo se lahko tako za vse od abstraktnih motivov do konkretnih izdelkov točno določenega podjetja. Trud uporabnikov, da slikajo ali najdejo sliko z zahtevanim motivom, ter jo s pomočjo računalnika, tablice ali telefona naložijo na prislikaj.si pa je poplačan s sodelovanjem v nagradni igri in možnostjo, da brezplačno osvojijo mamljivo nagrado.


Storitev Prislikaj.si je na slovenskem trgu pričela z organizacijo nagradnih iger proti koncu leta 2012. Svoje storitve ponujajo preko spletne strani prislikaj.si, Facebook profila, twitter računa in mobilnih aplikacij (Android in iOS). Ob nastopu na trg so uporabnikom ponudili pestro ponudbo interaktivnih nagradnih iger, ki se dnevno dopolnjuje.


Poleg omenjenih nagradnih iger je uporabnikom na voljo dodatno še sistem zbiranja točk, kjer si lahko na enostaven način s sodelovanjem v nagradnih igrah, deljenjem vsebin in posebnimi zadolžitvami prislužijo brezplačne nagrade brez dodatnega žrebanja.


Povezava do Google Play

Galerija slik

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh