Android Invazija

Prispeval  matjaz :: 15. junij 2010 ob 22:20 :: Sponzor
Oceni
(0 glasov)

Android Invazija ni nov hollywoodski znanstveno-fantastični film, čeprav bi si ga po 3D izkušnji z Avatarjem želeli, ampak je najbolj hype ponudba za mlade v tem trenutku.


Telefoni z Android platformo so ta hip najbolj vroče blago na mobilni sceni, ORTOvci pa jih lahko v paketih ORTO MUZIQ in ORTO U NULO dobijo po izjemno privlačnih cenah, zraven pa surfajo do onemoglosti. Vsi novi in obstoječi naročniki ob prvi ali ponovni vezavi z enim od akcijskih android telefonov, prejmejo dodatnih 10 GB za prenos podatkov (5 mesecev zapored 100 % popust na Opcijo Mobilni internet Napredni, ki vključuje 2 GB prenosa podatkov mesečno).Prednost telefonov z Android platformo je predvsem v tem, da lahko ORTOvci izbirajo med številnimi mobilnimi aplikacijami. Na telefon si lahko naložijo aplikacijo za dostop do Gmaila, Facebooka, Twitterja ali YouTube-a, na njem rešujejo sudoku, igrajo mini golf in zaigrajo na kitaro, ali pa izberejo kakšno izmed več tisoč brezplačnih mobilnih aplikacij iz mobilne in spletne trgovine Android market. Kmalu jim bodo na voljo tudi slovenske aplikacije s Si.mobilovega natečaja »Izzivamo ideje«.

Najbolj pa smo ponosni na to, da lahko sedaj vsi glasbeni navdušenci z androidi uživajo v brezhibni glasbeni izkušnji, saj jim je brezplačno na voljo tudi aplikacija MUZIQ MANAGER, ki vsem ORTO MUZIQ naročnikom in naročnikom opcije MUZIQ Unlimited omogoča neomejen dostop do glasbe.

Android floto do nadaljnjega sestavljajo:
HTC Tattoo, HTC Legend, HTC Desire,Samsung i5700 Galaxy Spica,Sony Ericsson XPERIA X10.

Več o invaziji na www.orto.si in za vse sci-fi navdušence še malo skomina!

4 komentarji

 • Povezava komentarja 16. junij 2010 ob 10:48 objavil Seto

  Zakon, da sta se naša največja operaterja začela tepst prav v tem, kdo bo boljši pri ponudbi telefonov z Androidom. Pohvale obema, sta daleč pred vsemi drugimi!

 • Povezava komentarja 21. junij 2010 ob 15:51 objavil Kailsan

  meni so dore nalepke ki jih nalepijo gor na panoje... sm vidu en plakat od te reklame in gor poflikan z še posebi nalepkami od androida sam si nism upu uzet ene :D

 • Povezava komentarja 21. junij 2010 ob 17:15 objavil matjaz

  Bo treba it mal ponoč pogledat :P

 • Povezava komentarja 30. junij 2010 ob 20:19 objavil logitech

  Hja...ravno mi je tale novica dala razmišljat kje naj kupim telefon...
  Simobil ima mamljivo poceni vse...

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh