Gearbest, nakupovanje daril

Prispeval  matjaz :: 16. december 2017 ob 20:25 :: Novice
Oceni
(1 Glasuj)

Vsako leto znova se v novoletnem času srečujemo z aktivnim nakupovanje daril ter večno težavo kaj in kje kupiti. Nemalokrat nam nakupovanje dodatno oteži še gneča v trgovianh in znesek, ki smo ga pripravljeni zapraviti za darila. V pomoč temu so zagotovo spletne trgovine, ki nudijo udobna naročanja iz naslonjača in ena izmed ugodnejših je Gearbest. Gre za enega večjih in bolj uvelavljenih kitajskih spletnih trgovcev, ki nudi vse od elektronike, igrač, orodja pa do oblek. Kakovost izdelkov seveda varira in je velikokrat odvisna tudi od znamke a izdelki so pogosto zelo inovativni in cenovno ugodni.

V kolikor se tudi sami pogosto sprašujete kaj kupiti kot novoletno / božično darilo ali pa darilo ob kateri drugi priložnosti, je tu nekaj predlogov:

Prenosni Bluetooth zvočnik APTOYU ~5W, poskrbi da se ob poslušanju glasbe s telefona lahko zabava (ali pa jezi) še kdo drug. Trenutna cena 26.44EUR.Originalni ZMI Power Bank je zagotovo primerno darilo za vse priložnosti. Cena le te je 17.00EUR a sevede brez problema na Gearbestu najdete tudi cenejše.TV Box SCISHION V88, ki ga dobite že za 18.70EUR. Od naprave tovrstnega kova seveda ne gre pričakovati presežkov, a podpira zajeteno število video formatov. V kolikor se jo uporablja primarno za Kodi (medijski predvajalnik), sodeč po Youtube reviewih zadeva zadostuje. Seveda lahko vedno posežete tudi po zmogljivejših in dražjih modelih.UMIDIGI S2 Pro je lahko nekoliko dražja izbira zase ali kot darilo. Za 255.10EUR dobite sicer zelo nepoznano znamko telefona a izredno zmogljivo strojno opremo z Android 7.0, ki povprečnega uporabnika zagotovo ne bo razočarala. UMIDIGI S2 Pro imamo v novem letu namen stestirati in predstaviti tudi tukaj na Slo-Android.si.Vseekakor odvisno kdo je oseba, ki bi jo radi obdarili, ampak med predloge bi uvrstil tudi:P.S: Pri nakupovanju novoletnih daril bo verjetno potrebno doplačati za DHL dostavo, sicer paketov ne boste prejeli pravočasno.

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh