Na testu Samsung Galaxy Note 4

Prispeval  markic22 :: 21. marec 2015 ob 09:35 :: Novice
Oceni
(2 glasov)

Uvod

Kljub temu, da je najbolj popularna in prodajana serija pametnih mobilnih telefonov pri Korejskemu gigantu še vedno S serija, sem vedno imel občutek, da je pokazatelj česa so Pri Samsungu sposobni ravno Note serija. Ne vem zakaj se ne morem znebiti menja, da je S serija narejena da pridobi kar se da veliko uporabnikov, medtem ko je Note serija narejena za popolnoma drug segment uporabnikov in cilja na tiste potrošnike, ki želijo oziroma morajo biti produktivni v vsakem trenutku svojega dneva.

Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy Note 4 Note 4

Presenečen sem tudi nad tem, da 5,75 palčni zaslon ni več tabu in sedaj Note serijo čedalje bolj pogosto videvam tudi v dlaneh uporabnic nežnejšega spola, kar je bilo dve leti skoraj ne videno.

 

Pravzaprav je zelo impresivno, kako je lahko izdelek z večjim zaslonom in s-pisalom popolnoma drugačen od manjšega bratca in prav tako namenjeno popolnoma drugim ljudem. Zanimalo me je tudi kako se Note 4 odnese proti starejšemu in izkušenemu Note 3 in ali je vredno zamenjati za novejši model? Več pa si preberite tukaj....

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh