HTC bolj popravljiv kot smo pričakovali

Prispeval  pitastrudl :: 22. julij 2013 ob 15:20 :: Novice
Oceni
(0 glasov)

Velikokrat je bila omenjena popravljivost HTC One, kateremu je dal iFixIt oceno 1/10, saj je bil zelo tesno sestavljen. Znotraj naj bi imel še nekakšno bakreno folijo čez komponente, čemur bi razstavljanje skoraj da uničilo telefon. K takšni oceni tudi prispeva k temu, da je HTC ONE nekako skupaj zlit, se pravi ročno ga ni možno razstaviti.

 

Justin Huang, oblikovalec dizajna telefona, zanika nepopravljivost telefona. Očitno ima samo HTC nekakšno napravo, ki elegantno odstrani zadnji del telefona, pri katerem se vidijo vse komponente, brez poškodb. In to za vse njihove unibody telefone. Nažalost je to nekako nepraktično, saj morajo pooblaščeni servisi poslati telefon v tujino.

 

HTC je z takšno obliko poustvaril nekakšen dovrezen meč. Kot nekateri pravijo, da je HTC One lepe in tanke oblike, jim priskoči misel, da je telefon unibody in s tem se odrečejo odstranljivi bateriji in microsd reži. Seveda ima vsak drugače to prioritizirano.

 

 

 

2 komentarji

  • Povezava komentarja 31. avgust 2013 ob 13:15 objavil akoya

    One je zelo lep tel. ki res lepo "sede" v roko samo pri kameri me je malo razočaral (ostrina slike) ko bi blo vsaj 8 ultrapixlov ne pa 4

  • Povezava komentarja 02. december 2013 ob 22:56 objavil muhotepec

    Imam HTC ONE V in sem zelo zadovoljen, samo baterija je pa res malo švoh.

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh