Lastnikov Galaxy S3 explodiral sam od sebe

Prispeval  pitastrudl :: 29. maj 2013 ob 13:30 :: Novice
Oceni
(0 glasov)

Nedavno, je Reddit uporabniku vizionx1208 eksplodiral Galaxy S3 kar med spancem. Seveda, ni možno poizvesti, če se gre za načrtno nezgodo ali preprosto čisto naključje.

Po uporabnikovi zgodbi, ga naj bi sredi spanca, okoli treh zjutraj, prebudilo glasno pokanje in cvrenje. Iz telefona, ki ga je imel postavljenega na vzglavniku postelje in vključenega v polnilec, se je začel spročati neprijeten vonj in dim. Ko je prižgal luči je videl v kakšnem stanju je telefon:

 

Na sliki je prikazan zadnji pokrov telefona, ki izgleda, kot da bi ga nekdo zažgal z varilnikom. Po podatkih uporabnika, naj bi se baterija tudi ekstremno napihnila in raztopljena plastika je začela topiti tudi vzglavnik. Uporabnik tudi trdi, da je imel telefon nameščeno originalno programsko opremo in brez kakršnih koli modifikacij. Kot pričakovano, je uporabnik sporočil težavo Samsung-u, ampak še ni bilo odgovora. Seveda, je lahko to izjemna in edinstvena napaka, možno je, da je narobe tudi kaj z polnilcem telefona, ampak ta informacija je neznana. Možnost je tudi, da bo uporabnik tudi vložil tožbo proti Samsung-u in vlogo za odškodnino. Album slik si lahko tudi ogledate na Imgur.

 

3 komentarji

  • Povezava komentarja 29. maj 2013 ob 19:00 objavil Morellato

    To ni nič novega, da telefon zagori med polnjenjem. Pač se zgodi, verjetno je bila kakšna okvara v elektroniki. Sreča, da ni celo stanovanje zagorelo. Tam, kjer je bil telefon kupljen, bi ga morali takoj zamenjat. Ene 3 tedne nazaj sem slišal da se je to enemu zgodilo pri iPhonu 4S, ko ga je nesel nazaj so mu ga takoj zamenjali. Pri samsungu bi morali isto naredit, sicer jim zagroziš s tožbo. Konec koncev bi bil lahko ob stanovanje ali celo ob življenje.

  • Povezava komentarja 29. maj 2013 ob 19:35 objavil pitastrudl

    Se strinjam, glavno da ni bilo storjene še večje škode z požarom. Zato se tudi izogibam neoriginalnim bateirjam, saj mi je ena od teh se tudi začela počasi napihovati.

  • Povezava komentarja 30. maj 2013 ob 12:10 objavil markic22

    Kolikor vem ima Apple v pogodbi napisano, da če se zgodi kaj podobnega in uporabnik to posreduje v javnost mu ne bodo plačali nobene odškodnine niti povrnili telefon. Tako da če ima Samsung podobno politiko se bo uporabnik lahko samo obrisal pod nosom za kako odškodnino:)

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh