Vodotesni Samsung Galaxy S4 Active le še vprašanje časa

Prispeval  daniel25 :: 19. maj 2013 ob 20:10 :: Novice
Oceni
(0 glasov)

Podjetje Samsung naj bi kmalu ponudilo v prodajo vrhunski mobilnik Galaxy S4 Active (GT-I9295), ki bo odporen na prah, udarce, padce ter celo vlago in vodo. Vsestransko uporabni novinec naj bi bil naprodaj že konec junija, v Evropi pa ga lahko predvidoma pričakujemo v drugi polovici julija.

Vodotesni Samsung Galaxy S4 Active le še vprašanje časa Foto by redmondpie

 

Poletne počitnice so tako rekoč pred vrati in skrajni čas je že, da se odpočijemo in naberemo novih moči za preostanek leta. Če nameravate zaslužen počitek preživeti ob morju, reki ali v divjini ter ravno kupujete nov pametni mobilni telefon, vam priporočamo, da z nakupom nekoliko počakate. Podjetje Samsung naj bi namreč kmalu ponudilo v prodajo vrhunski mobilnik Galaxy S4 Active (GT-I9295), ki bo odporen na prah, udarce, padce ter celo vlago in vodo.

 

Da bo na vse odporni pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S4 Active kmalu naprodaj »dokazuje« certifikat za brezžično modrozobo povezavo Bluetooth 4.0, ki ga je aparat s tovarniško oznako GT-I9295 ravnokar prejel s strani organizacije Bluetooth Special Interest Group. Govorice »virov« blizu južnokorejskega giganta nakazujejo, da naj bi bil vsestransko uporabni novinec naprodaj že konec junija, v Evropi pa ga lahko predvidoma pričakujemo v drugi polovici julija.

 

Strojna oprema trpežnega mobilnika Samsung Galaxy S4 Active bo zavidanja vredna, saj naj bi bil opremljen s 4-jedrnim procesorjem Qualcomm Snapdragon 600 oziroma 8-jedrnim procesorjem Exynos 5 OCTA (odvisno od države prodaje), dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika in vgrajenim pomnilnikom s 16-gigabajti prostora, ki bo razširljiv preko pomnilniške kartice microSD. Kakovostnemu prikazu slik bo kos 5-palčni (12,7-centimetrski) zaslon Super AMOLED ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk, medtem ko bo na vgrajenem pomnilniku nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean s Samsungovim grafičnim vmesnikom TouchWiz.Vir: racunalniske-novice.com

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh