Prispevki uporabnika LPKA!

Sem novi uporabik ANDROIDA - kaj sedaj?

Z zgornjim vprašanjem se srečuje veliko novih uporabnikov (prijateljev in znancev), ki so končno prešli iz predpotopnih Nokij ali starih numeričnih telefonov na najnovejši in najboljši operacijski sistem Android. Ob tem se jih veliko sprašuje kaj sedaj, kako mi ta naprava lahko pomaga, kaj vse zmore. Dokler ne preizkusite vsega ali vsaj delno izkusite Android, si sploh ne morete predstavljati kako uporabna je lahko naprava s tem popularnim OSjem.

V tem prispevku bom napisal veliko odgovorov na večkrat zastavljena vprašanja. Zraven pa dodal, kako začeti in kaj se res izplača delati s svojim novim Android telefonom.

Nadgradnja za Samsung Galaxy S II

29. maj 2011 ob 11:46 :: Objavljeno v Nasveti

Ker sem prejšnji teden kupil novi telefon Samsung Galaxy S 2 (v nadaljevanju SGS2) in me veliko ljudi na tem forumu sprašuje glede nadgradnje telefona, sem spodaj sestavil navodila za nadgradnjo.

Test: Samsung Galaxy Tab 10.1v

29. maj 2011 ob 08:02 :: Objavljeno v Članki

Prejšnji teden mi je Simobil dal možnost uporabe in testiranja njihove nove tablice. Sprva sem bil kar malo presenečen, da so sploh imeli to tablico v svoji ponudbi. V zadnjem mesecu smo imeli možnost nakupa omenjene tablice le v Afriki ter Franciji. Pohvale SiMobilu, da je tablico uspel pripeljati tudi na naš trg. Tablico sem primerjal seveda s največjim konkurentom iPadom. (s prvo verzijo)