Prispevki uporabnika Mtd!

Spigen Ultra Hybrid - Moja Izkušnja

15. junij 2021 ob 10:21 :: Objavljeno v Članki

Naj najprej povem, da članek ni sponzoriran, oz da ne gre za affiliate prodajo.

Ekipa z Gizzmo.si mi je omogočila popust pri nakupu ovitka za OnePlus 8T, zato sem jim želel tudi javno izpostaviti.

Tisti, ki me poznate malo bolje, veste, da kar precej hitro menjavam svoj "daily driver" se pravi telefon, ki ga uporabljam primarno.
No že nekaj časa je v mojem žepu OnePlus 8T.

Pocophone F1 - Največ telefona za Vaš denar

11. januar 2019 ob 13:54 :: Objavljeno v Članki

Phone-kaj-formula 1? Ja, to je bil najpogosteje slišan odziv, ko sem prijateljem ter znancem pokazal največ telefona, ki se ga da dobiti za denar v letu 2018.

Xiaomi sicer pri nas več ne velja za neko “eksotično” znamko, kar pomeni, da je že kar nekaj ljudi slišalo za kitajskega giganta.

Pocophone? No tukaj je pa stvar malenkost drugačna. Telefon, ki je s svojimi specifikacijami, možnostjo odklepa bootloader-ja, namestitvijo custom ROM-ov namenjen predvsem entuziastom, je veliko več kot le to. Gre namreč za telefon, ki je primeren za vsakogar, za Vas, zame -  za vse.

Sony Xperia Z Ultra

15. avgust 2013 ob 21:42 :: Objavljeno v Telefoni

Velik ekran, veliko zabave! – Se glasi Sony-jev slogan, s katerim predstavlajo svoj prvi Phtablet model pametnih telefonov na tržišču.

Ultra velika Xperia Z je večja sestra bolj poznanega Sony-jevega flagship modela Xperie Z. Na prvi pogled izgleda kot Xperia Z na stereoidih, a v nadeljevanju vam bom razložil zakaj, da temu ni čisto tako.

LG G2

12. avgust 2013 ob 17:18 :: Objavljeno v Telefoni

LG je onkraj luže v New York-u, v ZDA predstavil naslednika priljubljenega Optimus G-ja. Nov "paradni konj" podjetja LG za leto 2013, nosi ime LG G2. Novinec, ki vam ga bom v nadaljevanju na kratko predstavil, bi znal dodobra premešati karte in na novo začrtati smernice v mobilni tehnologiji.

Kaj to sploh je?

Gre za neke vrste stikalo, ki ga je razvil Paul O'Brien sicer, ustanovitelj portala MoDaCo. To "stikalo" nam uporabnikom omogoči, da lahko izbiramo med najboljšim z obeh svetov! Preklapljamo lahko torej med proizvajalčevim v tem primeru Sense-om in Pure (Google-ovim) Androidom. Z drugimi besedami, omogoča nam, da imamo nameščena dva romov na telefonu (dual bootmo).

Nova Motorola Moto X

01. avgust 2013 ob 21:47 :: Objavljeno v Telefoni

Motorola predstavila težko pričakovan, Moto X. Je motorolin prvi pametni moblini telefon, z operacijskim sistemom Android, ki je bil zasnovan in potem tudi dejansko v celoti izdelan "onkraj luže" se pravi v ZDA.

Predstavljena nova Google-ova tablica Nexus 7 (v2)

27. julij 2013 ob 21:55 :: Objavljeno v Novice

Včeraj je v San Franciscu potekal Google-ov Prees Event, na katerem so predstavili kar nekaj novosti. Prva, in meni osebno najbolj zanimiva novost, je bila prenovljena tablica Nexus 7.

Izdelava nove tablice iz Nexus-ove družine cenovno ugodnih tablic Nexus 7 (2), je bila, tako kot predhodnica zaupana podjetju
Asus.