LG Optimus L3

Prispeval  Sport Driver :: 17. maj 2013 ob 14:59 :: Telefoni
Oceni
(1 Glasuj)

Vsi, ki ste obupali nad funkcijskimi Nokiami in želite počasi vstopiti v svet pametnih telefonov pripravite svoj denar saj je tukaj druga generacija LGjevega najcenejšega telefona, LG Optimus L3 II. LG Optimus L3 II je najmanjši od treh LGjev iz L linije pri kateri je poudarek na izgledu telefona in ne na specifikacijah.  LG z njim cilja predvsem na tiste ljudi, ki šele vstopajo v svet mobilne telefonije pa tudi tiste pa tudi tiste, ki so novi le v svetu pametnih telefonov.

No pa predstavimo specifikacije:

  • 3.2" LCD IPS ekran z resolucijo 240x320
  • 1GHz procesor
  • 512 mb RAM
  • 3.15 Mpx kamera
  • Android 4.1 JB
  • 1540 mAh baterija
  • 4 GB vgrajenega spomina

 

Telefon ima, kot se za novo generacijo spodobi malo bolj navit procesor in več RAMa, ampak največja prednost nove generacije je v verziji Androida. Medtem ko ima prva generacija L3 nameščen za današnje čase zastarel Android 2.3 ima nova generacija Android 4.1 kar pomeni, da je glede tega na ravni marsikaterega dražjega telefona.


Ima pa še eno veliko prednost,ki se je ohranila že iz prejšnje generacije in to je veliiika baterija. 1540 mAh pomeni, da bo ob resnično majhni uporabi denimo le klicev lahko telefon zdrži tudi 7 dni ( preizkušeno pri očetovem, sicer prejšnja generacija), kar je neverjetna številka za pametni telefon čeprav z slabšimi specifikacijami.


No seveda sedaj pridemo do najpomembnejšega poglavja pri kupovanju poceni telefona, to je cena. Cena v prosti prodaji pri Mobitelu je 129 €, cena pri vezavi za 12 mesecev je 72 €, pri vezavi za 24 mesecev pa 48 €.  To je torej telefon, ki pobira kupce funkcijskim Nokiam in moram reči, da je tole boljša izbira od katerekoli neumne Nokie. Torej odličen telefon za vaše otroke, morda vašo ženo in, če niste zahteven uporabnik tudi za vas.

 

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh