Pogoji uporabe

Z uporabo spletnih strani pod domeno Slo-Android.si se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji, pravili in politikami. Prosimo vas, da pred uporabo Slo-Android te pogoje prebrete in poskrbite da jih popolnoma razumete.

Pravila
Z registracijo in uporabo se strinjate s spodaj nevedenimi splošnimi pravili foruma in strani.

1. Iskanje pred pisanjem
Preden želite odpreti novo temo, poglejte če taka ali podobna tema že obstaja, saj je veliko možnosti, da se je o iskanem problemu/ideji/želji že pisalo. Pomagate si lahko tudi s funkcijo ISKANJE v forumu. Če tako temo najdete, NE odpirajte nove ( saj bo zaklenjena/izbrisana) ampak nadaljujete v obstoječi že odprti.

2. Oddajanje sporočil in prispevkov
Sporočila in prispvke pošiljajte v ustrezne forume in teme. OBVEZNO si preberite navodila za objavo prispevkov na forumu in navodila za objavo prispevkov na strani.

3. Neprimerne objave
To vključuje, vendar ni omejeno na razprave o nelegalnih aktivnostih, pornografiji, sovražnem govoru ali ostalih neprimernih vsebinah. Ne objavljajte avtorsko zaščitenih podatkov, razen, če so avtorske pravice vaša last ali last tega spletišča. Pri odločanju kaj objaviti, uporabite vašo lastno presojo, občutek za osnovni bonton in seveda ta pravila.

4. Citiranje
Citiranje (Navedek) uporabnika, ki je sporočilo napisal neposredno pred vami, je nepotrebno, prav tako ne citirajte brez potrebe dolgih sporčil, saj se teži k temu, da bi forum čim bolj pregleden in urejen.

5. Slovnica in izrazoslovje
Želimo si, da bi bili naši forumi berljivi, zato pišite razumljivo, v celih stavkih s pravilnim črkovanjem in postavljanjem ločil.

6. Podpis
Podpis ne sme vsebovati več kot 255 znakov ali prevelikih (večjih od 300x50) oz. motečih slik.

7. Obvestila o neprimernih objavah
Vsak uporabnik, ki meni, da je objava neprimerna naj to takoj sporoči moderatorju ali upravniku. Najlažje lahko to naredi s klikom na ikono Slika v objavi. S klikom na klicaj zraven objave, boste to objavo prijavili moderatorju. Po kliku se vam prikaže okence, kamor lahko vpišete vaš komentar. Prosim, da objave prijavljate samo, če bodo v nasprotju s Pravili foruma. Vsak moderator posebej pa se bo sam odločil za nadaljnje ukrepe.

8. Kritika
Seveda imate pravico do svojega mnenja in kritike, vendar morate imeti osnovo za svoje besede. Teme, ki bodo to pravilo kršile bodo mogoče zaklenjene, uporabniki pa opozorjeni.

9. Nesoglasja med uporabniki
Neposredno ali posredno žaljenje ostalih uporabnikov v objavah ni dovoljeno. Vsaka takšna objava bo pobrisana. Uporabniki naj morebitna medsebojna nesoglasja rešujejo z uporabo zasebnih sporočil.

10. Emocijske ikone in ostalo poudarjanje
Pretirana uporaba emocijskih ikon (glede na količino besedila) ni dovoljena. Enako velja za pisanje samo z velikimi črkami (več kot 10 naenkrat), ponavljanje istih znakov, istih ali različnih emocijskih ikon in ostala pretirana uporaba oblikovnih možnosti zaradi česar bi bila mogoče objava težko berljiva.

11. Več identitet
Dovoljeno vam je odpreti samo en uporabniški račun. Če bi radi zamenjali uporabniško ime, pišite upravniku. V primeru, da bo ugotovljeno, da nekdo uporablja več računov oz. objavlja pod različnimi imeni, bo brez opozorila izobčen.

12. Smetenje
Odpiranje podobnih tem v enem ali večih forumih je prepovedano. Objavljanje kratkih objav npr."OK", ipd. ni dovoljeno, enako velja tudi za nekoristna sporočila.

13. Slike
Slike na forumu objavljajte v največi prikazani širini 480pik, v kolikor je vaša slika večja jo pomanjšajte in ali navedite povezavo do nje.

14. Oglaševanje
Kakršnokoli oglaševanje brez predhodne privolitve administratorja je strogo prepovedano, razen če gre za prodajo posameznih mobilnih telefonov, naprav fizičnih uporabnikov v kategoriji foruma »Mali oglasi«. Prav tako je prepovedano prikrito oglaševanje (npr. povezava ali podpis, ki je oz. kaže na komercialne vsebine z namenom oglaševanja ali prodaje, …). O tem, kaj sodi pod prikrito oglaševanje, presojajo moderatorji in administratorji. Za oglaševalske vsebine, katerih objavo naroči pravna ali fizična oseba z namenom, da bi s tem pospeševala promet proizvodov, storitev, pravic ali obveznosti, pridobivala poslovne partnerje ali si v javnosti ustvarjala ugled in dobro ime, je potrebno skleniti poseben dogovor z lastnikom strani. V kolikor ste zainteresirani za oglaševanje na naši strani, se lahko o tem z nami dogovorite preko email naslova info*_at_*slo-android.si. (*_at_* zamenjajte z @)

15. Avtorske pravice
Avtor z objavo prispevka na kateremkoli delu foruma ali strani, brezpogojno prenese pravico dajanja na voljo javnosti na forumu.

16. Voščila
Za voščila je priporočena uporaba zasebnega sporočanja. Če želite voščilo izraziti javno, uporabite za to namenjen podforum.

17. Moderiranje
Osebje foruma in strani si pridržuje pravico do opozorila oz. brisanja ali urejanja prispevkov brez opozorila in uporabe ostalih ukrepov tudi v primeru, da ni kršeno nobeno od zgoraj navedenih pravil, če se jim to zdi primerno. Brisane oz. urejene bodo tudi vse objave, ki se bodo nanašale na objave, ki bodo v nasprotju s pravili foruma.

18. Pritožba na ukrepe ali neprimerno vedenje funkcionarjev
Uporabniki naj o ukrepih in neprimernev vedenju osebja foruma in spletne strani nikoli ne razpravljajo javno! Vse morebitne tovrstne probleme ali krivice, ki se vam dogodijo med uporabo spletne strani ali foruma, morate javiti izključno na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Zraven priložite tudi kopirana sporočila, ki so bila del konfliktne situacije (v primeru, da še niso bila izbrisana).

19. Neprimeren odziv na ukrepe ali neprimerno vedenje funkcionarjev

Vsakršno zmerjanje funkcionarjev spletne strani ali foruma, izzivanje prepira z njimi ali pritoževanje na njihovo delovanje neposredno preko spletne strani ali foruma bo ne glede na razloge kaznovano s 3-dnevno izključitvijo!!!! Če pa se neprimerno obnašanje ponovi, sledi daljša izključitev! V primeru težav ukrepajte izključno tako, kot veleva točka 18.


Zasebnost
Slo-Android se zaveda da je vaša zasebnost pomembna zato zasebne podatke hrani varno in jih brez vašega predhodnega soglasja ali sodnega poziva ne posreduje tretji osebi ali podjetjem. Kljub zagotavljanju tako fizičnih kot tehničnih varnostnih preprek pa Slo-Android ne more zagotoviti da se vdor v sistem ne more ali nikoli ne bo zgodil.

Na strežniku spletne strani Slo-Android se hranijo naslednje informacije:
- IP naslov, email naslov in uporabniško ime, ki se zabeležijo ob registraciji,
- druge osebne informacije, ki jih kot uporabnik lahko vnesete v svojem profilu ali posredujete na spletni strani izven svojega profila,
- piškotki in seje, ki jih spletišče ustvari za lažjo in boljšo uporabo.

Slo-Android za beleženje statistike o obiskanosti spletne strani uporablja storitev Google Analytics.

Varnost računa
Kot uporabnik Slo-Android ste za zaupnost svojih gesel odgovorni sami, kar pomeni da ste odgovorni za vsako aktivnost svojega računa. Soglašate, da boste administratorje Slo-Android obvestili o kakršni koli kršitvi varnosti ali nepooblaščeni uporabi vašega računa. Soglašate da uporabe vašega računa ne boste omogočili nobeni tretji osebi.

Odstranitev računa
V kolikor boste želeli ali potrebovali odstranitev svojega računa s strežnika spletne strani Slo-Android.si, nas kontaktirate na naš email naslov. Odstranitev računa lahko sledi tudi zaradi kršenja enega od pogojev uporabe ali zaradi več kot enoletne neprijave v račun.

Vsebine
Razumete, da so za informacije (vsebine, povezave) na Slo-Android izključno odgovorne osebe oz. uporabniki od katerih vsebina izvira. Slo-Android in administorji strani tako ne prevzemjo odgovornosti nad objavami uporabnikov, si pa pridržuje pravico do filtriranja teh vsebin, vendar se do tega ne obvezujejo. Razumete da se z uporabo Slo-Android lahko izpostavite neprimernemu materialu in tako razumete, da Slo-Android uporabljate na lastno odgovornost.

Povezave in datoteke
Razumete, da Slo-Android ne more nadzorovati vsebin (informacij, datotek), ki se nahajajo na zunanjih povezavah in se tako zavedate da je sledenje in obiskovanje vseh zunanjih povezav na lastno odgovornost. Razumete, da lahko iz interneta avtorsko zaščiteno datoteko prenesete le, če ste lastnik legalno kupljenega originala. Prenašanje ostalih avtorsko zaščitenih datotek, za katere nimate avtorskih pravic je nelegalna! Razumete, da je nelegalno tudi omogočanje drugim, da od vas dobijo avtorsko zaščiteno datoteko ali del datoteke (sharing), pa čeprav ste lastnik originala.

Odškodnina
Strinjate se, da Slo-Android in njegovi administratorji niso odgovoreni za nobeno morebitno škodo, ki jo lahko vi kot uporabnik spletne strani Slo-Android.si povzročite tretji osebi ali pravnemu subjektu in zanjo izrectno odgovarjete sami.

Storitve
Razumete, da so storitve ki jih ponuja Slo-Android takšne kot so. Slo-Android pod nobenim pogojem ne prevzema nobene odgovornosti, da bodo ponujene storitve delovale neprekinjeno, varno, brez napak ali brez izgube podatkov. Soglašate, da boste storitve Slo-Android uporabljali le v osebne namene in jih ne boste kopirali, prodajali ali jih izrabljali v komercialne namene. Slo-Android je namenjen izključno za osebno rabo.

Odgovornosti
Razdelek odgovornosti je v pogoje vključen z referenco.

Spremembe pogojev
Navedeni pogoji, pravila oz. politike se lahko od časa do časa nenapovedano spremenijo. Čas zadnje vnešene spremembe je avtomatsko viden na dnu strani. V kolikor bodo pogoji uporabe deležni kakršnih koli pomembnejših sprememb bo obvestilo o tem objavljeno v forumu z naznanili to je Kotiček Slo-Android.Si.

 

Zadnja sprememba 01. december 2013 ob 13:03
na vrh