Spica: kako fleshamo
83 prispevkov
• Stran 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Samsung Spica i5700 - kako fleshamo
Končno.. : ) zanima me še to, pri rootu morem met vklipljen USB debugging mode?
- BigOne
- AdultDroid
- Prejete zahvale: 0
:rolleyes:
- BigOne
- AdultDroid
Kako to misleš? A pri rootanju ali pri uporabi roota?
Načeloma se USB Debugging rabi za uporabo ADB.
Načeloma se USB Debugging rabi za uporabo ADB.
Essential PH-1
-
buneech - Moderator
- Prejete zahvale: 301
- Naprava: Essential PH-1
Pri fleshanju recimo moreš met vklopljen usb debugging mode. Rootal bi telefon pol pa naložo gor multitač pa to : )
- BigOne
- AdultDroid
Uspel rootat. Sedaj pa se mi je pojavil problem pri svojem skuhanem romu. Nardil sem vse po navodilih in je steklo vse tak kot more bit. Telefon se je nazaj rebotal v kaki minuti ampak ko se je vžgal sn vido da se ni spremenila tema tak kot bi se mogla.. tak da je vse enako razn opazi se da hitreje deluje + multitouch nedela oz nevem kje se vklopi
kaj naj naredim? se da kak to downglejdat da bi še poskuso enkrat naložit to?
kaj naj naredim? se da kak to downglejdat da bi še poskuso enkrat naložit to?
- BigOne
- AdultDroid
Loh probaš še enkrat naložit sam ta SamdroidMod, al pa celo napravo z nule.
Essential PH-1
-
buneech - Moderator
- Prejete zahvale: 301
- Naprava: Essential PH-1
Zbrišem cook iz SD skuham novega in potem spet v recoveriju nanovo?
- BigOne
- AdultDroid
BigOne napisal/-a:Zbrišem cook iz SD skuham novega in potem spet v recoveriju nanovo?
:rolleyes:
- BigOne
- AdultDroid
Sem skuhal novega in naložo.. zaj pa se telefon skoz restarta in sploh ne pride do glavnega menija?? NUJNO!
- BigOne
- AdultDroid
Zdravo.
Program Odin mi nikakor ne najde telefona. Ne izpiše se detected. Kaj je najpogosteša težava?
Telefon je v download načinu, debuging je vklopljen.
Zanima me, če se telefona v download načinu vidi na računalniku? Meni piše samo unknown device!?
Prosim, za odgovor.
Program Odin mi nikakor ne najde telefona. Ne izpiše se detected. Kaj je najpogosteša težava?
Telefon je v download načinu, debuging je vklopljen.
Zanima me, če se telefona v download načinu vidi na računalniku? Meni piše samo unknown device!?
Prosim, za odgovor.
- gabriel1984
- BabyDroid
Uspelo mi je nadgraditi Špico. Težava je bila z USB gonilniki na mojem računalniku.
Sem zelo zadovoljen z novo verzijo. Dela ko šus
Sem zelo zadovoljen z novo verzijo. Dela ko šus

- gabriel1984
- BabyDroid
Pojavila se je težava po nadgradnji. Telefon izgublja WLAN povezavo. Ponavadi jo drži nekje 10s nakar gre v pridobivanje IP naslova.
Do sedaj sem poizkusil fiksirati IP naslove. Menjati kanale na routerju. Reset telefona ter routerja. Druge naprave na tem routerju delujejo ( PC ). Predvidevam, da je napaka na telefonu saj se je težava pojavila po nadgradnji.
Če ima kdo kakšne izkušnje s tem naj javi.
Edino kar še nisem preizkusil je priklop telefona na drugi WLAN.
Prosim, za pomoč.
Do sedaj sem poizkusil fiksirati IP naslove. Menjati kanale na routerju. Reset telefona ter routerja. Druge naprave na tem routerju delujejo ( PC ). Predvidevam, da je napaka na telefonu saj se je težava pojavila po nadgradnji.
Prosim, za pomoč.
- gabriel1984
- BabyDroid
Pozdravljeni,
rad bi nadgradil na Android 2.1 pa se mi je zataknilo pri 5. točki glede preverjanja firmwareja na Samdroid strani.
Namreč, ko napišem kodo za verifikacijo firmwareja na telefonu so podatki ki jih dobim naslednji:
PDA: I5700XXILA
Phone: I5700XXIL2
CSC: I5700MOTIL2
Ko preverjam firmwareje na samdroid strani nikjer ne najdem zgornjih parametrov, torej kateri OPS file moram downloadati?
Hvala za info.
rad bi nadgradil na Android 2.1 pa se mi je zataknilo pri 5. točki glede preverjanja firmwareja na Samdroid strani.
Namreč, ko napišem kodo za verifikacijo firmwareja na telefonu so podatki ki jih dobim naslednji:
PDA: I5700XXILA
Phone: I5700XXIL2
CSC: I5700MOTIL2
Ko preverjam firmwareje na samdroid strani nikjer ne najdem zgornjih parametrov, torej kateri OPS file moram downloadati?
Hvala za info.
- bleed12
- BabyDroid
tega vzemi... http://dl.dropbox.com/u/9562089/Spica-f ... ca_jc3.rar
saj imaš v vodiču na vrhu linke... zadnji firmware pa je JH7... sam je v enem čudnem jeziku na začetku
saj imaš v vodiču na vrhu linke... zadnji firmware pa je JH7... sam je v enem čudnem jeziku na začetku
-
cult - VIP
- Kraj: Domžale
- Prejete zahvale: 369
- Naprava: Samsung A50
Hvala za hiter odgovor
. Bom probal stvar rešit. Samo mi Winsi ne zaznajo telefona preko usb...se bom še malo poigral...

- bleed12
- BabyDroid
Mi lahko kdo svetuje kako naj backupiram vse moje kontakte in sms-e na androidu 1.5?
Hvala?
Hvala?
- bleed12
- BabyDroid
kontakte si shrani na google contacts pa ne boš nikol mel težav
za smsje pa ne vem...

za smsje pa ne vem...
- Nejc
- AncientDroid
- Prejete zahvale: 93
- Naprava: Samsung S7
za smsje si na marketu poišč kakšno aplikacijo. napiši sms backup in bo 100% kaj 

Ok, proces backupiranja mislim da mi je uspel. Ju3 je na vrsti nadgradnja....
AppMonster mi ni hotelo inštalirati na telefon, baje da mi ne podpira telefon te aplikacije, kakšen nasvet oz. kje lahko dobim pravo verzijo za I5700? Namesto njega sem uporabil Appkik, ki sem ga naložil direktno iz marketa, upam da ni kaj coruptirano kar je backupiral... ApnBackup sem tudi uporabil in shranil datoteko na disk, tudi tukaj upam da ni kaj scoruptiral. Kontakte sinhroniziral preko gmaila in smsje backupiral s programom sms backup pobranim iz marketa.
Še kakšen nasvet predenstopim v nadgradnjo?
Najlepša hvala za vso pomoč do sedaj
.
AppMonster mi ni hotelo inštalirati na telefon, baje da mi ne podpira telefon te aplikacije, kakšen nasvet oz. kje lahko dobim pravo verzijo za I5700? Namesto njega sem uporabil Appkik, ki sem ga naložil direktno iz marketa, upam da ni kaj coruptirano kar je backupiral... ApnBackup sem tudi uporabil in shranil datoteko na disk, tudi tukaj upam da ni kaj scoruptiral. Kontakte sinhroniziral preko gmaila in smsje backupiral s programom sms backup pobranim iz marketa.
Še kakšen nasvet predenstopim v nadgradnjo?
Najlepša hvala za vso pomoč do sedaj

- bleed12
- BabyDroid
Pojavila se je težava po nadgradnji. Telefon izgublja WLAN povezavo. Ponavadi jo drži nekje 10s nakar gre v pridobivanje IP naslova.
Prosim, za pomoč.
Res nihče nima izkušenj s podobno težavo?
- gabriel1984
- BabyDroid
probaj se najprej povezati z odklenjenim wifi omrežjem... pa še nastavitve wifi na telefonu poglej... spanje, ... itd
-
cult - VIP
- Kraj: Domžale
- Prejete zahvale: 369
- Naprava: Samsung A50
Uh zafrkavam se že 1h in pol zdaj pa je čas da vprašam za pomoč.
Torej pri nadgradnji na android 2.1 iz 1.5. Firmware JH7. Odin mi ne začne prenašat podatkov na telefon. Zazna mi port, napiše Detected in addedd, izberem datoteke pa mi napiše vse do thread 8 in ne gre več nikamor, torej se tam ustavi in nič ne prenaša na telefon. Izklopil sem vse možne programe, tudi antivirus in firewall. Edino kar mi še pride na pamet je to da zvlečem ven vse 4 zunanje diske če mogoče oni motijo proces.
Kakšen drug nasvet?
Hvala vnaprej.
Torej pri nadgradnji na android 2.1 iz 1.5. Firmware JH7. Odin mi ne začne prenašat podatkov na telefon. Zazna mi port, napiše Detected in addedd, izberem datoteke pa mi napiše vse do thread 8 in ne gre več nikamor, torej se tam ustavi in nič ne prenaša na telefon. Izklopil sem vse možne programe, tudi antivirus in firewall. Edino kar mi še pride na pamet je to da zvlečem ven vse 4 zunanje diske če mogoče oni motijo proces.
Kakšen drug nasvet?
Hvala vnaprej.
- bleed12
- BabyDroid
83 prispevkov
• Stran 3 od 4 • 1, 2, 3, 4
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost