Prekinitev klica S8
39 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Prekinitev klica S8
Na novem teden dni starem Samsung galaxy S8 se mi je začelo dogajati, da me po par minutah pogovora (različno - včasih po 2,3,5 minutah) sogovornik na drugi strani ne sliši. Klic - minute tečejo, jaz ga slišim on pa mene ne.
To se dogaja skoraj pri vsakem klicu.
Je kakšna rešitev ali naj nesem telefon na servis?
lp
Vito
To se dogaja skoraj pri vsakem klicu.
Je kakšna rešitev ali naj nesem telefon na servis?
lp
Vito
- Vitek
- TeenDroid
- Prejete zahvale: 0
Re: Prekinitev klica S8
Probaj najprej z drugo sim kartico
Poslano z mojega SM-G930F z uporabo Tapatalk
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1656
- Naprava: Samsung Galaxy S22 Ultra
Super. Bom stestiral in poročam. Sicer sem dobil novo nano sim kartico.
- Vitek
- TeenDroid
Tudi jaz imam S8 star štiri dni in se dogaja isto. Sim kartica je nova. Po nekaj minutah pogovora jaz sogovornika še slišim on pa mene ne. A se to še komu dogaja in a že kdo ve, v čem je problem?
- balotika
- TeenDroid
Jaz sem sicer probal menjati SIM kartico s kolegovo in naredil nekaj daljših klicev. Takrat ni bilo prekinitve. Ko sem vrnil svojo novo nano sim kartico je bilo nekaj klicev OK, nato pa se je spet začel pojavljat problem.
Sem hodil na telekom, na telekomu pa mi je na telefonu odklopil 4G ter dal le 3G. Sem rekel k*rc pol najboljši telefon in LTE omrežje, vendar sem vseeno pristal, da stestiram.
Sedaj 2 dni ni prekinitev, čeprav se mi zdi, kot, da na trenutke kakšno sekundo me ne slišimo pol naprej pa spet.
Sem hodil na telekom, na telekomu pa mi je na telefonu odklopil 4G ter dal le 3G. Sem rekel k*rc pol najboljši telefon in LTE omrežje, vendar sem vseeno pristal, da stestiram.
Sedaj 2 dni ni prekinitev, čeprav se mi zdi, kot, da na trenutke kakšno sekundo me ne slišimo pol naprej pa spet.
Zadnjič spremenil Picaso, dne 16 maj 2017, 12:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: Citiranje (Navedek) uporabnika, ki je sporočilo napisal neposredno pred vami, je nepotrebno, prav tako ne citirajte brez potrebe dolgih sporočil, saj se teži k temu, da bi forum čim bolj pregleden in urejen.
Razlog: Citiranje (Navedek) uporabnika, ki je sporočilo napisal neposredno pred vami, je nepotrebno, prav tako ne citirajte brez potrebe dolgih sporočil, saj se teži k temu, da bi forum čim bolj pregleden in urejen.
- Vitek
- TeenDroid
Tudi jaz sem ga za probo nastavil na 2G, bom videl kaj bo. Za tako ceno to itak ne sme biti edina rešitev. Se javim ko zvem kaj več.
- balotika
- TeenDroid
A kdo že več o teh prekinitvah klicev ker sam tudi opazil da prekinja...
-
princ69 - TeenDroid
- Kraj: Murska Sobota
- Prejete zahvale: 4
- Naprava: Samsung S8 Samsung Gear S3 Frontier
Tisti, ki vam prekinja, dopisite se operaterja. Se to dogaja samo pri Telekomu ali tudi pri drugih operaterjih? Ce samo pri Telekomu, nekaj ne stima med njihovim LTE in S8. Ce povsod, potem nekaj ne stima v samem aparatu. Nekdo naj objavi tudi na xda, mogoce tudi drugim to dela in dejansko nihce ni porocal o tem.
- DennisDee
- AncientDroid
- Prejete zahvale: 149
- Naprava: Samsung Galaxy S6
Telekom, vendar opazil da ni vse povsod isto. Opazil da tam kjer je signal slabši in verjetno preklopi ter prekine vsaj takšen občutek. Ker doma kjer imam dober signal deluje mi je pa včeraj na območju slabega LTE signala v roku cca. ene minute tri krat prekinilo klic.
-
princ69 - TeenDroid
- Kraj: Murska Sobota
- Prejete zahvale: 4
- Naprava: Samsung S8 Samsung Gear S3 Frontier
Pozdravljeni,
sem še en, ki se mu to dogaja (po različno dolgih intervalih pogovarjanja, me uporabnik na drugi strani ne sliši več).
Gre isto za omrežje Telekom Slovenije (nova NANO SIM kartica).
sem še en, ki se mu to dogaja (po različno dolgih intervalih pogovarjanja, me uporabnik na drugi strani ne sliši več).
Gre isto za omrežje Telekom Slovenije (nova NANO SIM kartica).
- Sarjaš
- BabyDroid
Ste probali dat telefon na tovarniške nastavitve?Dostikrat je to krivo.
Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk
-
mankomander - AdultDroid
- Prejete zahvale: 16
Podobno kot prvi sem tudi sam zgubljal sogovornike po nekaj minutah klica in v ponovnem klicu takoj za prekinitvijo je vse delovalo ok.
Najprej resetiral na tovarniške nastavitve. Enako
Nato odnesel v servis in zamenjan mikrofon. Enako.
In sedaj zamenjana še plošča in zopet po nekaj klicih ista zadeva.
Po 6 selitvah podatkov in 4 obiskih servisa ti že vse skupaj "malo" preseda.
Vse skupaj je na omrežju Telekoma.
Najprej resetiral na tovarniške nastavitve. Enako
Nato odnesel v servis in zamenjan mikrofon. Enako.
In sedaj zamenjana še plošča in zopet po nekaj klicih ista zadeva.
Po 6 selitvah podatkov in 4 obiskih servisa ti že vse skupaj "malo" preseda.
Vse skupaj je na omrežju Telekoma.
- Deniz
- BabyDroid
voLTE je sam za iPhone? Ker s tem so tudi problemi, sploh če je slab signal...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
enigma - AncientDroid
- Kraj: Bizeljsko
- Prejete zahvale: 226
- Naprava: iPhone 13 Pro Max
Volte je samo za iphona http://www.telekom.si/o-podjetju/za-med ... ritevVoLTE
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1656
- Naprava: Samsung Galaxy S22 Ultra
Ta hudič tudi meni para živce, sploh med delovnim časom, ko telefon uporabljam za službene zadeve..
Težil vsem in vsakemu glede prekinjanja klica...Rezultat:
Mobitelovo omrežje naj bi bilo bp (zamenjal SIM)
Težil Ram2 kaj je s temi jajci, težil Samsungovi podpori pa nič.
DANES pred dvema urama so samsungovci končno priznali naslednje:
V nekaj dneh prihaja posodobitev, ki bo odpravila težave z mikrofonom in drugimi načini povezave (WiFi / BT). Pa baje je notri še posodobljen fw / blobsi od kamere.
Prej pa pravijo, da bi moralo biti vse OK, da je krivo omrežje...
Glede na to, da imam plus verzijo je zadnji / aktualen fw AQDG, zunaj pa je že AQEB s popravki, katerega za MOT še ni. Pa baje se obeta še ena posodobitev takoj za to...
Če ne bo v redu bo pa pel servis ali pa denar nazaj...Toliko problemov, kot jih imam z napravo tokrat (za službene zadeve), pa še nikoli.
Težil vsem in vsakemu glede prekinjanja klica...Rezultat:
Mobitelovo omrežje naj bi bilo bp (zamenjal SIM)
Težil Ram2 kaj je s temi jajci, težil Samsungovi podpori pa nič.
DANES pred dvema urama so samsungovci končno priznali naslednje:
V nekaj dneh prihaja posodobitev, ki bo odpravila težave z mikrofonom in drugimi načini povezave (WiFi / BT). Pa baje je notri še posodobljen fw / blobsi od kamere.
Prej pa pravijo, da bi moralo biti vse OK, da je krivo omrežje...
Glede na to, da imam plus verzijo je zadnji / aktualen fw AQDG, zunaj pa je že AQEB s popravki, katerega za MOT še ni. Pa baje se obeta še ena posodobitev takoj za to...
Če ne bo v redu bo pa pel servis ali pa denar nazaj...Toliko problemov, kot jih imam z napravo tokrat (za službene zadeve), pa še nikoli.
Phone1: Google Taimen
---------------------------------------------
Phone2: MI5 Pro (Gemini)
Tablet: Galaxy Tab S
-
greg007 - AdultDroid
- Kraj: Kamnik
- Prejete zahvale: 42
- Naprava: Taimen, Gemini, Chagall WiFi
Danes bil ponovno na RAM2 - križaril tam mimo.
Ravno takrat so nalagali posodobitev - na voljo je v ponedeljek in preko OTA v sredo.
Kasneje (10 - 14 dni) pride pa še en popravek...
Neke vrste olajšanje....sem mislil, da bo že Odin pel...
LP
Ravno takrat so nalagali posodobitev - na voljo je v ponedeljek in preko OTA v sredo.
Kasneje (10 - 14 dni) pride pa še en popravek...
Neke vrste olajšanje....sem mislil, da bo že Odin pel...
LP
Phone1: Google Taimen
-
greg007 - AdultDroid
- Kraj: Kamnik
- Prejete zahvale: 42
- Naprava: Taimen, Gemini, Chagall WiFi
Posodobitev za kater CSC? MOT (Mobitel), SIM (A1) ali SEE (Telemach, prosta prodaja)? Namreč nikoli niso vsi sočasno....?
Jaz pa včeraj po 4 obisku servisa ponorel in na koncu dobil dokument za zamenjavo za novi S8+ ali zamenjavo za drugi telefon.
Pred tem so mi vrnili telefon iz servisa, ki ne samo da nisem slišal sogovornika od prve sekunde ampak nikoli ni niti zvonil več na glas. Niti glasa od njega. Priznali da pač testranje samo preko SW ni vedno ok. Da bi bilo potrebno tudi mogoče vtakniti sim in poklicati.
Sedaj pa ne vem ali samo zamenjati aparat in upati, da bom dobil takega, ki deluje oz. da bodo posodobitve uredile probleme ali se prestavit na Huawei P10+.
Po dveh letih in pol se odločaš za nakup in čakaš na nov odličen telefon, kupiš v predprodaji potem ko ga potipaš in na hitro pregledaš potem pa tole.
Pred tem so mi vrnili telefon iz servisa, ki ne samo da nisem slišal sogovornika od prve sekunde ampak nikoli ni niti zvonil več na glas. Niti glasa od njega. Priznali da pač testranje samo preko SW ni vedno ok. Da bi bilo potrebno tudi mogoče vtakniti sim in poklicati.
Sedaj pa ne vem ali samo zamenjati aparat in upati, da bom dobil takega, ki deluje oz. da bodo posodobitve uredile probleme ali se prestavit na Huawei P10+.
Po dveh letih in pol se odločaš za nakup in čakaš na nov odličen telefon, kupiš v predprodaji potem ko ga potipaš in na hitro pregledaš potem pa tole.
- Deniz
- BabyDroid
Zanimivo mi je to, da se samo na Telekomovem omrezju to dogaja?!
- DennisDee
- AncientDroid
Aha tudi meni se dogaja vsaki 6-7 7-8 9-10 klic da sogovornika ne slišim od prve sekunde.... Ja, Mobitel omrežje.. pred tem na Mobitel omrežju imel S5 ter S7 in nikoli tega problema...
Malo je za razmisliti.. ima MOT kaksen bug ali pa je dejansko nekaj z omrezjem? Je kdo od vas, ki imate to tezavo probal naloziti kaksen drug rom? Je kdo probal s katero drugo kartico, od drugega operaterja? Ceprav, sumim da je krivec v samem romu..
- DennisDee
- AncientDroid
Mattte napisal/-a:.... Ja, Mobitel omrežje.. pred tem na Mobitel omrežju imel S5 ter S7 in nikoli tega problema...
Mattte napisal/-a:Jaz imam Telemachov telefon in tako SEE rom tako da ni to...

Kaj? Pravim da verjetno ni tezava v Mobitelovem ROM-u (nekdo je napisal da ima MOT verjetno kaksen bug) ker je moj GSM kupljen pri Telemachu in ima South Eastern Europe ROM... verjetno tudi ni problem v Telekomu, verjetno imajo telefoni felerje ali pa vsi ti ROM-i, konec koncev pa sta MOT in SEE roma v osnovi enaka....
Moje vprasanje je bilo tako zato, ker se nihce s telemachovo/a1/katero drugo kartico ni pritozil, ampak samo telekom omrezje. Vsaj tako kaze ta tema.
- DennisDee
- AncientDroid
39 prispevkov
• Stran 1 od 2 • 1, 2
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost