Mpman MP824
65 prispevkov
• Stran 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Mpman MP824
je kdo uspešno rootal tole zadevo ali pa vsaj namestil delujoč market? mam zdj od sodelovca to zadevo doma kr hoče met market gor...pa mi ni in ni uspelo.....
- _*CaCkO*_
- TeenDroid
- Prejete zahvale: 0
Pozdravljeni
kupil mpman 824 dal gor market pol pa z super one click rootal. zadeva je delovala dokler nisem se igral s spremembo lcd zaslona. sedaj mi niti na original firmware od colby mid8024 ko sem ga dol potegnu noce se zagnati. probal tudi z razlicnimi firmwari ampak mi javi da ni kao pravi signature. klical na servis v si pa nimajo fW pisal na mpman se cakam odgovor.
kaka ideja
oz ce kdo ma fw za ta model.
hvala
kupil mpman 824 dal gor market pol pa z super one click rootal. zadeva je delovala dokler nisem se igral s spremembo lcd zaslona. sedaj mi niti na original firmware od colby mid8024 ko sem ga dol potegnu noce se zagnati. probal tudi z razlicnimi firmwari ampak mi javi da ni kao pravi signature. klical na servis v si pa nimajo fW pisal na mpman se cakam odgovor.
kaka ideja
hvala
- matt19d
- BabyDroid
_*CaCkO*_ napisal/-a:je kdo uspešno rootal tole zadevo ali pa vsaj namestil delujoč market? mam zdj od sodelovca to zadevo doma kr hoče met market gor...pa mi ni in ni uspelo.....
jaz sem dal g market in je zadevica delala za root pa super one click pa je tudi bilo ok sam nisem se cisto ziher:)
markwt pa brez problemov
- matt19d
- BabyDroid
matt19d napisal/-a:Pozdravljeni
kaka ideja
hvala
probaj s tem fw moglo bi delat
postopek upgrade fw menda poznaš
mid824
matt19d napisal/-a:Pozdravljeni
kaka ideja
hvala
Jaz se ne bi lih igral z COBY-evimi FW. Preberi si to: http://www.androidtablets.net/forum/cob ... 027-a.html
- mitjab
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 1
- Naprava: Samsung Galaxy Ace
mitjab napisal/-a:matt19d napisal/-a:Pozdravljeni
kaka ideja
hvala
Jaz se ne bi lih igral z COBY-evimi FW. Preberi si to: http://www.androidtablets.net/forum/cob ... 027-a.html
ne govori na pamet sem imel to zadevo in flashal z tem fw pa je stvar delovala
samo mora biti pravilni postopek
matt19d napisal/-a:ne govori na pamet sem imel to zadevo in flashal z tem fw pa je stvar delovala
samo mora biti pravilni postopek
Bilo je le opozorilo

- mitjab
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 1
- Naprava: Samsung Galaxy Ace
Zdravo!
A lahko tocno poves kako si namestil market? Lepo prosim
hvala, lp
A lahko tocno poves kako si namestil market? Lepo prosim
hvala, lp
- fish
- BabyDroid
Zdravo še enkrat!
Povejte mi še prosim ali pri vas tudi na aplikaciji GetJar negre inštalirati vseh aplikacij, ki jih želite, npr. facebook?
hvala še enkrat
lp
Povejte mi še prosim ali pri vas tudi na aplikaciji GetJar negre inštalirati vseh aplikacij, ki jih želite, npr. facebook?
hvala še enkrat
lp
- fish
- BabyDroid
Sem bolj nov na področju tablic in androida in me zanima kako nainštalirat market na to tablico, predvsem pa od kod in katero verzijo.
- sigor
- BabyDroid
-
KrLo - Administrator
- Kraj: Murska Sobota
- Prejete zahvale: 4809
Jaz sem instaliral market na mpman 434 
Sent from my S-OFF'd ultra Sensational phone

Sent from my S-OFF'd ultra Sensational phone
- rawdealer
Market sem zdaj že instaliral, samo kaj ko ne dela. Ko ga zaženem, zahteva namestitev računa in vpraša, če ga želim namestit, kliknem DA in program se zapre.
Ima kdo rešitev?
Je pa že nameščen račun za epošto, googlov račun,ampak kot kaže, ga ne zazna.
Nisem neki strokovnjak, samo kot vidim, ima ta tablica neko blokado za ta android market. Očitno finta proizvajalca in nič druga.
Ima kdo rešitev?
Je pa že nameščen račun za epošto, googlov račun,ampak kot kaže, ga ne zazna.
Nisem neki strokovnjak, samo kot vidim, ima ta tablica neko blokado za ta android market. Očitno finta proizvajalca in nič druga.
- sigor
- BabyDroid
preostane ti mogoce menjava roma ( verjetno obstaja ) s katerim nebi bilo tezav glede marketa 

-
KrLo - Administrator
Za take stvari je še malo hitro, komaj dva dni uporabljam tablico. Sem pa ugotovil, da lahko z GetJar tudi določene stvari namestim, ampak me malo jezi ta GetJar. Se učim počasi.
- sigor
- BabyDroid
Na tej klin.... tablici je vse zablokirano. Če že uspe namestiti Android Market pa ne moreš kreirati na njem računa, in pol ne gre nič naprej. Poskušal sem že vse živo pa ni uspeha. Pravzaprav želim instalirati FleshPlayer. Če je komu to ratalo naj prosim zapiše navodila za "telebane" 

- vkremencek
- BabyDroid
lahko probaš ročno namestit flash player
http://www.mediafire.com/?km0x6dpudd686be
prenesi na tablico najdi z kakim explorerjem inštaliraj pa more delat
http://www.mediafire.com/?km0x6dpudd686be
prenesi na tablico najdi z kakim explorerjem inštaliraj pa more delat

-
KrLo - Administrator
a lahko kdo prosim napiše postopek rootanja, da ne bom kaj sfušal. Sem prebral navodilo v Angleščini pa se mi zdi kar malo zakomplicirano. Pa namestitev marketa tudi ne gre. napiše da naprava kao nima android sistema. Gre pa za MP824 8GB iz petrola z nameščenim 2.3 android.
KrLo
Kopirano, na USB vidim instalacijsko datoteko FP v formatu .exe (Adobe® Flash® Player Installer/Uninstaller 10.2 r153). Kako pa sedaj instaliraš ročno naprej?
Help!!!
Kopirano, na USB vidim instalacijsko datoteko FP v formatu .exe (Adobe® Flash® Player Installer/Uninstaller 10.2 r153). Kako pa sedaj instaliraš ročno naprej?
Help!!!
- vkremencek
- BabyDroid
.exe?
Ni to samo za windowse?
Ni to samo za windowse?
Če sem ti pomagal pritisni gumb "Hvala"
Trenutni Custom ROM: Stock
Vodič za zadnji uradni ROM + ROOT - Samsung Galaxy S2
Vodič za Nadgradnjo Samsung Galaxy 5
Vodič za Nadgradnjo/ROOT Samsung Galaxy Ace
Vodič za Namestitev CM10.1 na Samsung Galaxy S2
Trenutni Custom ROM: Stock
Vodič za zadnji uradni ROM + ROOT - Samsung Galaxy S2
Vodič za Nadgradnjo Samsung Galaxy 5
Vodič za Nadgradnjo/ROOT Samsung Galaxy Ace
Vodič za Namestitev CM10.1 na Samsung Galaxy S2
-
primoz2500 - VIP
- Kraj: Laporje
- Prejete zahvale: 976
- Naprava: XIAOMI Poco F1
te pa moja napaka
se opravičujem 
http://www.filesonic.com/file/4195870845
http://bitshare.com/files/n8uz3lja/Adob ... d.apk.html

http://www.filesonic.com/file/4195870845
http://bitshare.com/files/n8uz3lja/Adob ... d.apk.html
-
KrLo - Administrator
No jaz moram pa rečti da sem dobil šenkano tole tablico vendar je seveda zabrickana, ker je nekdo gor dajal od Corbya FW (tako da ja NE GA GOR DAJAT) seveda je toliko zabrikal da se niti prižge ne več, oz. lučke posvetijo in če držim power gumb sveti cca. 5sec nato vse skupaj crkne ekran se ne prižge.
Je kdo že mel izkušnje z tem ali je zadeva preposto za stran? Najverjetneje servis krepko računa za tole najverjetneje več kolikor je vredna tablica še
Je kdo že mel izkušnje z tem ali je zadeva preposto za stran? Najverjetneje servis krepko računa za tole najverjetneje več kolikor je vredna tablica še

- shorto
- BabyDroid
Glede namestitve marketa je dost enostavno , rootate z one clickom in stvar bi morala delovati, sicer sem si pa dol snel applanet oz black market in pandaapp in stvari delujejo out of the box , me pa zanima, ce je komu uspelo spraviti android 4 na te tablice?
- blackie
- BabyDroid
65 prispevkov
• Stran 2 od 3 • 1, 2, 3
Vrni se na Tablični računalniki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost