Asus EEE Pad Transformer
Re: Asus EEE Pad Transformer
evo uštimal zadevo, se mi zdi da ne bo več problemov. Naredil sledeče:
- zbrisal aplikacije "Pulse News" in "Tapatalk Forum App"
- nastavil, da se ne ugasne sam, torej ga predno odložim, samo ugasnem na on/off tipki
- zadeva ne žre več baterije, se ne boota in za enkrat dela ok
@sosofiser: daj probaj zgoraj navedeno in poročaj!
Ni bilo mi treba niš hard restore itd samo to omenjeno sem naredil
- zbrisal aplikacije "Pulse News" in "Tapatalk Forum App"
- nastavil, da se ne ugasne sam, torej ga predno odložim, samo ugasnem na on/off tipki
- zadeva ne žre več baterije, se ne boota in za enkrat dela ok
@sosofiser: daj probaj zgoraj navedeno in poročaj!
Ni bilo mi treba niš hard restore itd samo to omenjeno sem naredil
A to si samo sleep izklopil? A tebi tudi pod battery ne pokaže več katera stvar ti je koliko baterije pokurila? Battery using data not available
Lp
Lp
1.) ja izklopu sm pod "prikaz" > "stanje pripravljenosti" > "screen allways on"
2.) ja pa res, ne pokaže ?! to pa nism biu pozorn, čak da najdem razlago (ne dons jutri, dele se mi ne da k sm prejla zabluzil 3 ure po enmu forumu hahaha)
3.) aja pa dual battery viđet sm dal dol, k praujo dap biu lahk problematičen.
Kakorkoli zdej dela, tako dam počas ena-pa-po-ena nazaj prklaplu stvari k jih nzucam, da vidm če bo vse ok.
2.) ja pa res, ne pokaže ?! to pa nism biu pozorn, čak da najdem razlago (ne dons jutri, dele se mi ne da k sm prejla zabluzil 3 ure po enmu forumu hahaha)
3.) aja pa dual battery viđet sm dal dol, k praujo dap biu lahk problematičen.
Kakorkoli zdej dela, tako dam počas ena-pa-po-ena nazaj prklaplu stvari k jih nzucam, da vidm če bo vse ok.
sem testiral in sedaj se mi ne boota niti će imakm nastavljeno da screen sam ugaša. Zgleda je ves problem v appsih ki jebejo.
Kako tebi sedaj, dela vse?
Kako tebi sedaj, dela vse?
pri meni je zaenkrat ok. tistih aplikacij itak nisem imel, samo pa ročno ugašam screen.
lp
lp
Sam sem opazil še enega hrošča. S privzetim brskalnikom grem na 24ur.com in izberem enega od prispevkov z video vsebino. Ko se video vsebina začne predvajati pritisnem FullScreen, nakar ta celozaslonski posnetek zašteka in se noče predvajati. Za nekaj trenutkov zamrzne cel transformer. Še bolj smešno pa je to, da po tem dogodku prenega delovati internet in ga je potrebno resetirati.
- sasofiser
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
asus je menda dal fix za baterijo in reboot problem. Jaz ga sicer se nisem dobil, ampak tisti ki so ga, porocajo, da razen baterije ni nic boljse. Meni skoraj vsako noc zaspi in zraven tega skuri pol baterije. Edina resitev je, da ga cez noc pustim na kablu. Menda je tezava z nvidia driverji.
Danes bom rocno namestil tale zadnji update in ce ne bo boljse, grem nazaj na hc, dokler ics ne bo delal kot mora.
Danes bom rocno namestil tale zadnji update in ce ne bo boljse, grem nazaj na hc, dokler ics ne bo delal kot mora.
- teva
- TeenDroid
- Prejete zahvale: 1
- Naprava: N4, N7 3g, N8000
Ali ima kdo že kaj več sreče s ugašanjem? Meni še je namestil novi update, ampak zadeva se še zmeraj ugaša.
Lp
Lp
Tudi meni se kljub nadgradnji še vedno ugaša.
- sasofiser
- BabyDroid
Meni se po nadgradnji edinole več ne prižiga sam od sebe. Sem sicer opazil malce večjo porabo rama, in seveda manj estetski UI, ampak to je pa vse. Nekega velikega downsidea, nisem opazu.
Online portfolio http://matjazu.org
-
matjaz - Administrator
- Prejete zahvale: 157
- Naprava: Google Pixel 2 XL
Ta ICS je eno sranje zaenkrat, sploh ne vem zakaj je Asus dal ven tako nedodelan OS, sem se kar zaj... ker sem sploh nadgradil mar bi počakal na na prve odzive.
obstaja en workaround program, ki prepreci deep sleep. je na xda in uporabniki porocajo, da jim pomaga.
drugace tudi meni update ni nic pomagal. Bom pac pocakal, da zrihtajo. Do takrat bo pa ugasnjen na polici cakal. Se dobr da mam taba 7.7, drugace bi se prevec razburjal.
drugace tudi meni update ni nic pomagal. Bom pac pocakal, da zrihtajo. Do takrat bo pa ugasnjen na polici cakal. Se dobr da mam taba 7.7, drugace bi se prevec razburjal.
- teva
- TeenDroid
- Prejete zahvale: 1
- Naprava: N4, N7 3g, N8000
Pri katerem modelu je na voljo uradni update na ICS in se pojavljajo težave s porabo baterije in rebootom?
Ima kateri izmed modelov razen prime na voljo uradni ICS in dela BP brez dockinga?
Ima kateri izmed modelov razen prime na voljo uradni ICS in dela BP brez dockinga?
meni Transformer 32GB z dockom in brez deluje za enkrat brez rebootanja...
tudi baterija ostaja nafilana kot prej preden sem dal na ICS
Tako da zgleda se je mal popedenal
tudi baterija ostaja nafilana kot prej preden sem dal na ICS
Tako da zgleda se je mal popedenal
Meni transformer tudi dela uredu. Nadgradil v petek.
Imam pa vprašanje glede iteraktivnih katalogov in revij, katere neče zagnati in se pojavi samo kocka.
Ali obstaja kakšnja nadgradja flashplayer-ja?
Imam pa vprašanje glede iteraktivnih katalogov in revij, katere neče zagnati in se pojavi samo kocka.
Ali obstaja kakšnja nadgradja flashplayer-ja?
- ton
- TeenDroid
Je pomagalo, da sem ponovno naložil flash.
Hvala!
Hvala!
- ton
- TeenDroid
A se še kje dobi nova zadeva v trgovini? Po možnosti model, ki podpira 2G in 3G.
v big bangu sem videl pred nekaj casa nebi tocno vedel kdaj samo te ga zdaj se tudi majo 
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
-
KrLo - Administrator
- Kraj: Murska Sobota
- Prejete zahvale: 4809
http://www.asus.com/Tablet/Transformer_ ... ifications
nov transformer...
kaj se sedaj bolj splača, ta nov transformer ali transformer prime?
hvala za odgovore
nov transformer...
kaj se sedaj bolj splača, ta nov transformer ali transformer prime?
hvala za odgovore
-
emek - AdultDroid
- Naprava: Samsung Galaxy S2
Približno 2 meseca sem lastnik Transformerja,bolj ali manj ga uporabljam za brskanje po spletu in včasih na terenu,moram reči da se zadovoljen,je pa se mi je pred kratkim pojavila težava in sicer ko ga prižgem se pojavi >žal se je DmClient zaustavil<sicer ko dvakrat kliknem v redu izgine,me pa vseeno moti,bil bi zelo hvaležen če mi kdo pojasni kako odpraviti težavo,sem poslal mail na sevis pa so mi odgovorili da naj preberem navodila 

- pele
- BabyDroid
Vrni se na Tablični računalniki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost