Samsung Galaxy Note 7 FE (Fan Edition) Reborn
Re: Samsung Galaxy Note7
iz linka, ki ga je pripopal @warcanoid (točka za obstoječe lastnike: "- Svoj obstoječ Galaxy Note7 lahko od 19. septembra dalje (v najkrajšem možnem času) zamenjate s popolnoma novim Galaxy Note7. Menjava bo možna na lokaciji nakupa").
Jaz to razumem, kot 1:1 in ne da je nujno takoj vrniti. Čakam pa še odgovor BB - moj predlog njim je bil, da me obvestijo, ko pridejo nove naprave in potem pridem zamenjati.
Jaz to razumem, kot 1:1 in ne da je nujno takoj vrniti. Čakam pa še odgovor BB - moj predlog njim je bil, da me obvestijo, ko pridejo nove naprave in potem pridem zamenjati.
- s5en3besman
- AdultDroid
- Prejete zahvale: 30
V emailu, ki sem ga prejel od BigBang nič ne piše o 19. septembru. Piše samo, da prosijo, da bi napravo čim prej vrnili. Nato so odspodaj naštete možnosti. Pri prvi je v oklepaju dopisan rok dobave 3 do 6 tednov. In to je tudi edina stvar, ki me pri tem moti - relativno dolg čas brez naprave.
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
Fantje (in punce) na XDA so odkrili uradno Samsungovo stran za preverjanje ali je določen Note 7 prizadet ali ne. Ni povsem jasno, če resnično deluje internacionalno ali samo za HongKong kot piše na strani. Saj tudi za tuje IMEI številke javi, da so bodisi varne, bodisi bo potrebna menjava.
http://www.samsung.com/hk/note7checking/
s5en3besman napisal/-a:Jaz sem se odločil za opcijo 1, sedaj se moram samo še dogovoriti glede vračila. Ne morem ga vrniti takoj in čakati 6 tednov. Ker imam telefon poleg za privat tudi za službo, ne morem biti brez 6 tednov. Če bi mi dali za ta čas serijo 7 bi preživel v čakanju na novi note![]()
A prav razumem, da bodo še ena očala ? Že prva ne morem spraviti v promet (Kostenlos), kaj bom počel šele z dvojnimi
Mene bi zanimala očala.. :-)
Piši mi na ZS kako in kaj. Lp.
Drugi, ki pa se, ne vem sicer zakaj pritožujete nad ponujenim, pa bodite srečni, da tudi, če boste sedaj telefon "pošobali" dobite novega z škatlice pa še 128gb kartico. Kaj je 6 tednov proti večnosti? Kaj je 6 tednov brez telefona proti nesreči s pokvarjenim? Nič, 6 tednov je nič. Če vas tako moti pa podjite nazaj pa povejte, da ni šans, da ste brez telefona, pa prosite za nek nadomesten telefon, pa zahtevajte vsaj spodobnega, če ste telefon že keširali. :-)
-
Mtd - VIP
- Prejete zahvale: 507
- Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9
Mtd nekateri smo taki, da telefona več kot 3 mesece niti ne obdržimo. Note 7 bo sicer težko dobro naprej prodati, glede na skandal.
Mislim, da temu ne bo tako. Še vedno gre za top telefon, zadeva bo porihtana, Samsung se je dobro lotil zadeve in zna iz slabega povleči še več.
- s5en3besman
- AdultDroid
MaTiCeK napisal/-a:Mtd nekateri smo taki, da telefona več kot 3 mesece niti ne obdržimo. Note 7 bo sicer težko dobro naprej prodati, glede na skandal.
Sem en izmed takih.
Vem, da ti ni lahko, samo pač je treba iztržiti iz dane situacije kar se pač da.
-
Mtd - VIP
- Prejete zahvale: 507
- Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9
haha, forumaske primadone, itak dobro veste, da je bila tezava s samo dobavljivostjo, zdej nej pa kar iz zraka potegnejo zadostne kolicine za nadomestke, medtem ko se ponekod prodaja se niti zacela ni ravno zaradi razloga, navedenega na zacetku.
ce ne mores bit brez telefona, vzames kupnino in kupis nekaj drugega. problem resen.
ce ne mores bit brez telefona, vzames kupnino in kupis nekaj drugega. problem resen.
- tismintan
- AncientDroid
- Prejete zahvale: 68
- Naprava: Samsung Galaxy Note 4
MaTiCeK napisal/-a:Fantje (in punce) na XDA so odkrili uradno Samsungovo stran za preverjanje ali je določen Note 7 prizadet ali ne. Ni povsem jasno, če resnično deluje internacionalno ali samo za HongKong kot piše na strani. Saj tudi za tuje IMEI številke javi, da so bodisi varne, bodisi bo potrebna menjava.
Fantje in punce na xda so tudi pogruntali, da to velja le za telefone, kupljene v Hong Kongu in Macau

MaTiCeK napisal/-a:Mtd nekateri smo taki, da telefona več kot 3 mesece niti ne obdržimo. Note 7 bo sicer težko dobro naprej prodati, glede na skandal.
Prodas

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
dvihtelic - AncientDroid
- Prejete zahvale: 92
- Naprava: Note 4 & Tablet Z & Tab S
Hehe, zdaj se mi bi ga potem bolj splačalo vrniti za keš. Ampak ne, izbral bom prvo opcijo.
Dobro,vprasam....
-
dvihtelic - AncientDroid
- Prejete zahvale: 92
- Naprava: Note 4 & Tablet Z & Tab S
s5en3besman napisal/-a:Jaz to razumem, kot 1:1 in ne da je nujno takoj vrniti. Čakam pa še odgovor BB - moj predlog njim je bil, da me obvestijo, ko pridejo nove naprave in potem pridem zamenjati.
Javi, ko dobis povratno informacijo. Jaz sem jim tudi odpisal v tej smeri. Bomo videli kako bo.
Dobil sem sledeč odgovor. Še vedno mi sicer ni jasno ali se lahko javimo za zamenjavo, brez da telefon pustimo tam. Sprva napiše, da ga lahko imam do dneva zamenjave, potem pa nadaljuje oz. dokler se ne zglasite v Big Bang poslovalnici.

Spoštovani kupec GALAXY NOTE 7,
Telefon, ki ste ga prejeli, načelom lahko imate do dneva zamenjave oz. dokler se ne oglasite v Big Bang poslovalnici, kjer ste ga kupili/prevzeli.
Moramo pa vas obvestiti, da vsak, ki se odpoklicu aparata ne odzove, sam prevzema odgovornost, v kolikor pride do morebitnih težav.
Dobil enak odgovor in prosil za razlago. Odgovor - ko bodo telefoni na voljo, bomo prioritetno obravnavani in obveščeni o novi dobavi. Za več informaci se lahko obrnemo na BB odpremo, tel.: 051/ 312 719.
Glede na to, da so 19. 9. planirani za UK trg, bo verjetno pri nas malo kasneje, ali pač ne. Sam bom počakal tam nekje do 20-ga in če se ne javijo, jih nato pokličem za dodatne informacije.
Glede na to, da so 19. 9. planirani za UK trg, bo verjetno pri nas malo kasneje, ali pač ne. Sam bom počakal tam nekje do 20-ga in če se ne javijo, jih nato pokličem za dodatne informacije.
- s5en3besman
- AdultDroid
Pa kam se vam tk mudi???? Jaz razmisljam da sploh ne bi zamenjal vi pa se obremenjujete vsak dan s tem
-
rfireman - WisdomDroid
- Kraj: Velenje
- Prejete zahvale: 15
- Naprava: Iphone 7
Vsaj mene pa Telekom še ni obvestil. In tudi razmišljam o menjavi 1 za 1. Bomo videli.
moj zgleda, da je čisto ok, ampak bom vseeno menjal.
Tisti, ki ne mislite menjati, predlagam kratek test, da boste res sigurni, da je vse ok i.e. en teden polnjenje preko noči z neoriginalnim kablom + en teden polnjenja v avtu. Če to preživi, je sigurno ok
Tisti, ki ne mislite menjati, predlagam kratek test, da boste res sigurni, da je vse ok i.e. en teden polnjenje preko noči z neoriginalnim kablom + en teden polnjenja v avtu. Če to preživi, je sigurno ok

- s5en3besman
- AdultDroid
S Telekoma so kontaktiral sestro ker ga je ona vzela zame pa imajo iste pogoje kot Bigbang. Isto kartica 128 če greš v menjavo, sam pravjo da je treba vrniti čim prej, pa ne vem kaj zdej to točno pomeni. Tko mi je seka razložila, moram še enkrat govorit z njo za bolj točne info.
Čimprej vrniti, da bodo na servisu zamenjali baterije in nam vrnili kot nove 

- s5en3besman
- AdultDroid
Bi kar verjel, da bo kaj takega, najprej veliki, nato mali, čeprav jih je bilo v predprodaji pri nas prodano tako malo, da bi jih lahko "vzeli" velikim in le ti še opazili ne bi 

- s5en3besman
- AdultDroid
parrko napisal/-a:Uh. Telekom je spremenil na Prihaja konec oktobra. Upam, da bodo prej.
Načeloma je Samsungova politika, da se najprej menja obstoječim uporabnikom, nato šele prodaja ostalim. Predvidevam, da konec oktobra pomeni za slednje.
- Uporabniku notefreak so se za prispevek zahvalili:
- s5en3besman
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov