Dijak

Prispeval  JanNovak :: 12. september 2013 ob 11:43 :: Slovensko programje
Oceni
(3 glasov)

Aplikacija je namenjena tako osnovnošolcem kot dijakom, ponuja pregled nad datumi šolskih nalog, ocenami ki jih pridobite in šolskimi urami tekom dneva. Beležka in opravilnik omogočata zapis pomembnejših stvari, ki se jih ne sme pozabiti. Aplikacija je enostavna za uporabo in popolnoma brezplačna.

Galerija slik

 •  

4 komentarji

 • Povezava komentarja 16. september 2013 ob 21:24 objavil monster_power

  V celoti je aplikacija super, tudi za študenta je uporabna.
  Moji predlogi so pa sledeči:
  1.) Aplikacija bi lahko podpirala widgete oz. Pripomočke da si lahko na home screenu namestiš urnik, zapiske in kar je najbol pomembno kontrolne, sprasevanja, izpiti, itd, tukaj bi bilo predvsem uporabno da je bi bil datum spraševanja, izpita... in kratica predmeta

  2.) Kot drug predlog ali vprašanje je to zakaj je pogoj android vsaj 4.0? Veliko oz skoraj polovica mobilnikov androida še vedno ima šele android 2.3?

  3.) Posebej za izpite sprasevanja itd, bi bilo koristno da bi aplikacija podpirala nekakšno budilko oz. Opomnik ki si ga lahko nastavis koliko prej te opomni in koliko krat te naj opozori.

  To so bistveni popravki ki bi naredilo aplikacijo najbolj uporabnona google playu za osnovnošolce, dijake in mogoče se kakšnega študenta!

 • Povezava komentarja 17. september 2013 ob 12:43 objavil JanNovak

  Hvala za mnenje, sem ga zelo vesel. Aplikacijo za študenta bom morda izdelal v prihodnjih mesecih, treba jo je malce prilagoditi, če ne drugega vsaj ocene, sicer pa morem prvo preživeti nekaj časa na fakulteti, da bom videl če stvari potekajo enako. :)

  Glede prve točke sem že razmišljal, vendar Android zelo omejuje izdelavo widgetov, ker podpira le nekaj postavitev. Bom pa vsekakor poizkusil nekaj narediti. Pogoj za Android 4.0 je navigacija oz. upravljanje aplikacije preko ActionBar-a, ki je bil podprt šele z Androidom 3.0, ker pa so določene funkcije na voljo le v 4.0 sem bil prisiljen podpret le 4.0 > različice dalje. Sicer obstaja knjižica, ki bi podprla Android različice 2.3.3 dalje, vendar se zaenkrat zanjo še nisem odločil.Opomnik za dogodke so mi predlagali že prijatelji, vendar trenutno še ne znam realizirati te želje.

  Vsekakor bom v prihodnje nadgradil svoje znanje in poizkusil upoštevati vaše želje.

  Lep pozdrav
  Jan

 • Povezava komentarja 30. september 2013 ob 18:39 objavil waff

  gaga

 • Povezava komentarja 30. september 2013 ob 18:39 objavil waff

  gaga

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh