Anketni vprašalnik "Moj Android"

Prispeval markic22 :: 11. april 2015 ob 08:06 :: Obvestila

Pripravili smo novi kratki anketni vprašalnik, v katerega smo kot dodatni bonus dodali še nagradno igro z simbolično vrednostjo (podrobnosti v anketi). Vsak lahko odgovori samo enkrat, tisti ki bodo svoje uporabniško ime vnesli večkrat bodo iz nagradne igre izločeni. Anketni vprašalnik je kratek in vam ne bo vzel več kot  kot minutke časa. Na koncu bomo lahko vsi z zanimanjem pogledali rezultate :). Anketa bo na voljo za reševanje dva tedna, kadar bo tudi izvedeno žrebanje.

 

Uspešno in srečno Novo leto 2015!

Prispeval matjaz :: 31. december 2014 ob 15:49 :: Obvestila

Vsem uporabnikom in obiskovalcem spletnega portala Slo-Android želimo uspešno ter srečno Novo leto 2015.

Odprta nova Facebook stran

Prispeval pitastrudl :: 23. januar 2013 ob 00:35 :: Obvestila

Pred kratkim smo odprli novo Facebook fan page, na kateri se bodo objavlali novice, članki, nasveti in veliko drugih zabavnih reči. Našo stran lahko delite s prijatlelji, da skupaj ustvarimo vsak dan močnejšo Android skupnost.

 

Naša Facebook stran : http://www.facebook.com/sloandroid

 

Srečno in veselo Novo leto 2013!

Prispeval matjaz :: 27. december 2012 ob 17:01 :: Obvestila

Vsem uporabnikom in obiskovalcem spletnega portala Slo-Android želimo uspešno, srečno in veselo Novo leto 2013.

Na prošnjo Slo-Android uporabnika jarre objavljamo anketni vprašalnik. Z njegovo pomočjo jarre želi zbrati čimvečjo količino podatkov za nadaljno analizo problematike svojega diplomskega dela.

Naslov dela je Uporaba androidnih aplikacij za trženje izdelkov in storitev: Zadovoljstvo uporabnikov pametnih telefonov s slovenskimi androidnimi aplikacijami. Osrednji namen dela je predvsem preučevanje zadovoljstva uporabnikov določenih slovenskih androidnih aplikacij. Pri tem jarre predvideva, da so uporabniki večinoma mlajši kot 30 let in da so si svojo najljubšo slovensko aplikacijo naložili s portala Google Play.

Vzemite si nekaj minut in izpolnite spodnjo anketo. Jarre se vam že v naprej zahvaljuje.

http://www.mojaanketa.si/anketa/254396411/Vesel božič in srečno Novo leto 2012!

Prispeval matjaz :: 23. december 2011 ob 16:51 :: Obvestila

Vsem uporabnikom in obiskovalcem spletnega portala Slo-Android želimo vesel božič in uspešno ter srečno Novo leto 2012.

Oglejte se tudi, kdo so dobitniki božičkovega darila.

Božičkov žreb zaključen

Prispeval matjaz :: 23. december 2011 ob 16:12 :: Obvestila

Včeraj 22. decembra se je zaključilo aktivno zbiranje zahval za sodelovanje v božičkovem žrebu. Danes pa se je oglasil sam sivobradi mož in iz virualnega bobna z 22imi kandidati naključno izbral 3 srečneže, ki bodo dobili črno oz. belo Slo-Android majico. Med izžrebanci so naslednji uporabniki: Skodri, Du5aN in mihapodb.

Iskrene čestitke dobitnikom, za vse ostale ki tokrat niste bili med srečneži, pa še naprej ostanite pridni pri sodelovanju in zbiranju zahval, saj bomo v novem letu 2012 izvedli še kakšno nagradno igro v kateri se boste lahko potegovali za android obarvane nagrade.


Povezava do TEME na forumu.

 

Božiček bo nosil Slo-Android majice

Prispeval matjaz :: 01. december 2011 ob 11:03 :: Obvestila

Hitro se približuje novo leto 2012 in s tem letošnji božični dan. Temu tako smo se na Slo-Android odločili, da tudi mi pokličemo sivobradega možica ter ga poprosimo, da obdari najbolj pridne na našem portalu.

Sivobradi mož v topli rdeči opravi je na obdarovanje pristal, vendar ker je dobrega srca, je želel vsem uporabnikom ponuditi možnost da se potegujejo za darilo (črno ali belo Slo-Android majico). Zato nam je naložil delo, da vas pozivamo k aktivnemu sodelovanju na forumu in pomoči drugim. Namreč božiček bo s pomočjo žreba obdaroval 3 aktivne uporabnike, ki bodo do 22. decembra 2011 zbrali in tako skupno imeli 10 ali več prejetih zahval.

Ste eden izmed tistih uporabnikov, ki ima velik / večji / največji zaslon a vam to na Slo-Android prav nič ne pomaga ker je spletna stran ozka? Uporabite funkcijo "razširi/skrči", najdete pa jo v desnem zgornjem kotu pod ikono puščic:

 
Stran 1 od 2