Prihaja HTC Magic?

Prispeval  matjaz :: 16. februar 2009 ob 20:23 :: Novice
Oceni
(0 glasov)

Slika

Po poročanju neuradnih virov naj bi Vodafone v teh dneh razkril mobilni telefon z Androidom, ki ga bo ponudil svojim strankam po Evropi. Govori se, da naj bi ta telefon bil HTC G2, o katerem informacije že kar nekaj časa krožijo po spletu, le da naj bi se tokrat imenoval HTC Magic.

 

Aparat naj bi imel HSPA-, WiFi- in GPS-povezljivost ter kamero resolucije 3,2 milijona točk. Od G1 se bo razlikoval po novem paketu programske opreme, ki omogoča vnašanje besedila prek tipk na zaslonu, saj naj ta telefon ne bi imel QWERTY-tipkovnice. Morda bo kaj več zanesljivih zanimivosti izrečenih prav v teh dneh, ko poteka barcelonski kongres. Glede na to, da ima Vodafone svojo podružnico tudi v Sloveniji, se zna zgoditi, da bo to prvi Android telefon, ki bo ga bodo uradno prodajali pri nas. 

 

2 komentarji

  • Povezava komentarja 16. februar 2009 ob 22:24 objavil CerpinTaxt

    Malo sem razočaran nad predstavljenimi telefni na MWC. Sem pričakoval ful več Androidev. No sicer kongresa še ni konec ampak vseeno.

    G2 zna biti zanimiv. Upam da pride čimprej - če tudi ne k nam bi si ga naročil iz tujine. G1 se pomoje ne splača sedaj, je že prepozno.

  • Povezava komentarja 17. februar 2009 ob 07:51 objavil Seto

    Očitno proizvajalci raje še malo počakajo, da se dopolni programska oprema, ali pa celo sami kej delajo na tem.
    Tudi jaz sem upal, da bosta vsaj Samsung in SE nekaj predstavila, pa bo očitno treba še mal počakat.

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh