Google Pixel

Prispeval  matjaz :: 07. november 2016 ob 20:07 :: Novice
Oceni
(0 glasov)

Podjetje Google je┬áz 20. oktobrom na policah za─Źelo ponujati svoja prva lastna in za marsikoga te┼żko pri─Źakovana telefona Pixel in Pixel XL.

 

Telefona se razlikujeta predvsem v velikosti, kjer manj┼íi Pixel meri 5"(12,7cm) z 1080p resolucijo in ve─Źji Pixel XL z velikostjo 5,5"(13,97cm) in Quad HD zaslonom. Obe razli─Źici imata prilagojen Android OS, ki podpira nedavno predstavljeno┬áVR platformo Daydream, poganja pa ju najnovej┼íi Snapdragon 821 procesor. Zaslon je seveda AMOLED, vgrajenega je 4GM RAM-a, na voljo pa je z 32GB in 128GB spomina.

 

Najbolj izpostavljene lastnosti so:

  • Google asistent, ki naj bi skrbel za prikazovanje relevantnih fotografij, predvajanja glasbe, predlaganja restavracij v bli┼żini in ┼íe mnogo ve─Ź.
  • Odli─Źna zadnja kamera, ki naj bi bila ena bolj┼íih na trgu z 12,3 mega-piksli, 1,55 micron piksli ter f/2.0 zaslonko. S pomo─Źjo giroskopa pa naj bi omogo─Źala tudi napredno stabilizacijo videa.
  • Neomejen prostor v oblaku namenjen za slike in vide brez omejitve velikosti slike ali videa, podprt naj bi bil celo 4K.
  • Dobra povezljivost in komunikacije z direktni posodobitvami s strani Googla, hitrim polnjenjem, vgrajeno 24 urno tehni─Źno podporo (preko Google Duo),...
  • Pripravljen za mobilni VR (virtualno resni─Źnost), pri ─Źemer lahko za dodatnih 79$ dokupite Googlova Daydream VR o─Źala in VR izkusite v popolnosti.

 

In ne nazadnje ┼íe cena, razli─Źico manj┼íega bratca Pixel z 32GB prostora lahko dobite za 649$, medtem pa je ve─Źji Pixel XL na voljo od 769$ naprej.

 

Vir: theverge.com

Sorodni Video

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh