Mnogo je dobrih, a le eden je naj … Mobilnik leta 2012

Prispeval  matjaz :: 26. november 2012 ob 18:14 :: Novice
Oceni
(0 glasov)

Konec leta se nezadržno bliža in s tem tudi čas za izbor "Mobilnik leta", katerega na portalu mobile.si izbirajo že osmo leto zapored. Tudi tokrat pa bo z malce sreče vaše glasovanje nagrajeno z eno od mamljivih nagrad. Kateri mobilnik pa bo zmagal? O tem boste odločali vi, obiskovalci portala, na letošnjem izboru za "Najboljši mobilnik leta 2012 po izboru obiskovalcev mobile.si".


Število novih mobilnikov vsako leto narašča, kar se je pokazalo tudi letos. Ker bi bil celoten seznam predolg, so v uredništvu naredili izbor mobilnikov in izmed teh boste Vi v dobrem mesecu izbrali mobilnik, ki bo dobil naziv "Najboljši mobilnik leta 2012 po izboru obiskovalcev mobile.si". Da pa bo glasovanje bolj privlačno in vabljivo, so skupaj s pokrovitelji pripravili nekaj nagrad in bodo tako po končanem glasovanju izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli mamljive nagrade.

Nagrade so sledeče:
• 1 x mobilni telefon Sony Xperia Miro
• 1 x mobilni telefon Samsung Galaxy Ace
• 1 x bluetooth slušalka Plantronics M25

Na portalu mobile.si menijo, da so pokrovitelji tudi letos poskrbeli za mamljive nagrade, vas pa vabijo, da razmislite, kateri je vaš najmobilnik leta 2012 in samo njemu oddate svoj glas!

 

Sorodne vsebine (tag)

na vrh