Stilski Samsung Galaxy S Duos

Prispeval  matjaz :: 03. avgust 2012 ob 15:50 :: Novice
Oceni
(1 Glasuj)

Pri prodaji pametnih mobilnih telefonov prednjači Samsung, in to v vseh pogledih. Samo v prvih treh mesecih letos je ta namreč prodal kar 52 milijonov telefonov, konkurenčni Apple pa "le" 26 milijonov. V primerjavi z enakim obdobjem lani se je prodaja Samsungovih mobilnikov povečala za neverjetnih 173-odstotkov. Računalniški gigant dosega rekordne prodaje njegovih izdelkov predvsem zaradi tega, ker se ti prilagajajo potrebam in zahtevam uporabnikov. Pri novem mobilniku Galaxy S Duos S7562 ni prav nič drugače.

Pametni mobilni telefon Galaxy S Duos S7562 odlikuje tako prefinjena in modna oblika kot možnost uporabe dveh kartic SIM. Na ta način lahko en aparat uporabljamo tako za delo kot za zasebno življenje. Poleg tega lahko z uporabo kartic dveh ponudnikov mobilnih storitev privarčujemo zajetne kupe denarja. Mobilnik Galaxy S Duos S7562 navzven nekoliko spominja na supermobilnik Galaxy S3. Tudi strojna oprema ni od muh. Ta je kos celo najzahtevnejšim opravilom.


Samsung je mobilnik Galaxy S Duos S7562 opremil s štiri palčnim oziroma 10,2-centimetrskim zaslonom ločljivosti WVGA. Preračunavanju podatkov je kos gigaherčni procesor Snapdragon MSM7227A v navezi s 512-megabajtnim pomnilnikom. Zajem nepozabnih trenutkov so Samsungovi inženirji zaupali digitalnemu fotoaparatu ločljivosti pet milijonov točk, medtem ko je za shranjevanje podatkov na voljo štiri gigabajte pomnilnika. Na njem je nameščen operacijski sistem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Mobilnik Galaxy S Duos S7562 bo naprodaj jeseni.

Vir: racunalniske-novice.com


Poln seznam specifikacij.

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh