Prispevki uporabnika Mtd!

Sony Xperia Z Ultra

15. avgust 2013 ob 21:42 :: Objavljeno v Telefoni

Velik ekran, veliko zabave! – Se glasi Sony-jev slogan, s katerim predstavlajo svoj prvi Phtablet model pametnih telefonov na tržišču.

Ultra velika Xperia Z je večja sestra bolj poznanega Sony-jevega flagship modela Xperie Z. Na prvi pogled izgleda kot Xperia Z na stereoidih, a v nadeljevanju vam bom razložil zakaj, da temu ni čisto tako.

LG G2

12. avgust 2013 ob 17:18 :: Objavljeno v Telefoni

LG je onkraj luže v New York-u, v ZDA predstavil naslednika priljubljenega Optimus G-ja. Nov "paradni konj" podjetja LG za leto 2013, nosi ime LG G2. Novinec, ki vam ga bom v nadaljevanju na kratko predstavil, bi znal dodobra premešati karte in na novo začrtati smernice v mobilni tehnologiji.

Kaj to sploh je?

Gre za neke vrste stikalo, ki ga je razvil Paul O'Brien sicer, ustanovitelj portala MoDaCo. To "stikalo" nam uporabnikom omogoči, da lahko izbiramo med najboljšim z obeh svetov! Preklapljamo lahko torej med proizvajalčevim v tem primeru Sense-om in Pure (Google-ovim) Androidom. Z drugimi besedami, omogoča nam, da imamo nameščena dva romov na telefonu (dual bootmo).

Nova Motorola Moto X

01. avgust 2013 ob 21:47 :: Objavljeno v Telefoni

Motorola predstavila težko pričakovan, Moto X. Je motorolin prvi pametni moblini telefon, z operacijskim sistemom Android, ki je bil zasnovan in potem tudi dejansko v celoti izdelan "onkraj luže" se pravi v ZDA.

Predstavljena nova Google-ova tablica Nexus 7 (v2)

27. julij 2013 ob 21:55 :: Objavljeno v Novice

Včeraj je v San Franciscu potekal Google-ov Prees Event, na katerem so predstavili kar nekaj novosti. Prva, in meni osebno najbolj zanimiva novost, je bila prenovljena tablica Nexus 7.

Izdelava nove tablice iz Nexus-ove družine cenovno ugodnih tablic Nexus 7 (2), je bila, tako kot predhodnica zaupana podjetju
Asus.