Spigen Ultra Hybrid - Moja Izkušnja

Prispeval  Mtd :: 15. junij 2021 ob 10:21 :: Članki
Oceni
(0 glasov)

Naj najprej povem, da članek ni sponzoriran, oz da ne gre za affiliate prodajo.

Ekipa z Gizzmo.si mi je omogočila popust pri nakupu ovitka za OnePlus 8T, zato sem jim želel tudi javno izpostaviti.

Tisti, ki me poznate malo bolje, veste, da kar precej hitro menjavam svoj "daily driver" se pravi telefon, ki ga uporabljam primarno.
No že nekaj časa je v mojem žepu OnePlus 8T.

 


S telefonom sem zelo zadovoljen, sam software je meni osebno eden izmed ljubših - OxygenOS - V kratkem bom spisal tudi kak vodič, kako odkleniti bootloader, rootat, naložiit beta verzije,.. 

Sem pa po dobrem mescu uporabe naletel na "težavo" s katero se verjetno srečujemo vsi, ki imamo kako drugo znamko telefona kot pa Samsung, Apple ali pa Huawei - pomanjkanje dodatne opreme pri nas.
Sam sicer nimam problema naročiti ovitkov in zaščitnih stekel s tuijne - bo pa to v kratkem postal problem, saj se bodo stvari, ki niso z evropske unije, hvala Slovenija..

Kje naj dobim zaščito, brez da čakam en mesec, da lahko v primeru težav pošljem izdelek nazaj?

No, ker se mi je mudilo, sem v Google vpisal Spigen Ultra Hybrid OnePlus 8T, takoj mi je ponudilo Gizzmo.si. Odprem stran in vidim, da imajo dve fizični trgovini in sicer v Ljubljani in v Celju, ker sem pa sam z Maribora bi mi seveda najbolj ustrezalo preko pošte.. kliknem na ponudbo za OnePlus 8T in ugotovim, da imajo v ponudbi ogromno dodatne opreme, od ovitkov, etuiev, zaščitnih stekel, dodatkov in pa tudi skinov za zadnjo stran..
Najbolj me je presenetilo, da so pri nas dobavljive znamke kot so Spigen, Nilkin,.. Pohvalno.

Po nekaj minutnem brskanju sem se odločil, da bom, če že kupujem, kupil še zaščitno steklo in pa folijo za zadnjo stran.
Dodam stvari v košarico in ponudi se mi opcija za plačilo ob prevzemu, plačilo s kartico, ali pa plačilo s PayPal-om. 
Spodaj pa še polje "Vnesite kodo" - ker imam svojo spletno stran, pomislim zakaj pa jih ne bi kontaktiral! Pošljem mail in v roku 20 min dobim povratnega, seveda, lahko vam uredimo promo kodo.. dobim 10% popusta, še enkrat hvala ekipi z Gizzmo.si.
A ker mi ni dalo miru jim pošljem še en mail, povem, da sem že dolga leta član Slo-Androida in vprašam, če je možno urediti kak popust tudi za člane foruma, če spišem svojo izkušnjo - seveda brez olepšavanja in točno tako, kot je bilo. Ekipa Gizzma se je strinjala in tako smo se dogovorili za stalen vsaj 20% popust na nakup dodatne opreme z njihove ponudbe  - posebno kodo za Slo-Android objavim kasneje. Naj povem, da od same prodaje oz koriščenja kode nimam NOBENE koristi, prav tako nima nobene koristi Slo-Android.
Gre zgolj za njihovo dobro voljo, da nam omogočijo cenejši nakup dodatne opreme direktno pri nas kar pomeni, da je v primeru, da je izdelek na zalogi odoprema že isti ali takoj naslednji dan.

Kako se stvar obnese v praksi?

Naj pa povem, da sem z ovtikom več kot zadovoljen, sicer sem Spigen poznal že prej in nikoli nisem imel nobenih težav. Tudi steklo OptiShield se prilaga prfektno, po dobrih 14 dneh uporabe je še vedno praktično brez praske, pa tudi oleofobičen premaz je še vedno kot prvi dan, kar priča o kvaliteti, saj se mi je prejšnje- no name steklo začelo zatikati pod prsti po dobrih 4 dnevih.



Edini problem, ki sem ga imel je bil skin, ampak zaradi moje napake.. Pred tem, ko sem lepil skin nisem obrisal hrbtne strani telefona, pojavila se mi je "grudica" in skin ni "lepo sedel" na hrbtno stran. Odločil sem se, da jim pošljem mail, seveda sem poveda, da gre za mojo napako . brez obotavljan je bila nova pošiljka pri meni že naslednji dan! Resnično pohvalna in dobra izkušnja, tako z samim nakupom, preglednosti spletne strani, kot z after sales oddelkom.
Skratka sam priporočam vsem, sploh zdaj, ko bo carina s Kitajske in držav, ki niso z EU na vsak izdelek ne glede na ceno.  

Hvala gizzmo.si za prijetno izkušnjo ter za možnost stalnega popusta za člane Slo-Androida.

 

Mtd.

1 Komentar

  • Povezava komentarja 18. oktober 2023 ob 07:01 objavil vipleague

    Good article, but it would be better if in future you can share more about this subject. Keep posting. https://vipleague.sbs/

Za komentiranje se prosimo prijavite.
na vrh