Odgovornosti

Spletni Android kotiček Slo-Android.si je spletna stran s skupnostjo, ki temelji na medsebojni pomoči uporabnikov in popolnoma prostovoljnemu sodelovanju tako uporabnikov kot tudi moderatorjev in administratorjev.

Za poslane in objavljene vsebine na Slo-Android odgovarja vsak uporabnik sam. Administratorji Slo-Android tako ne odgovarjajo za prispevke uporabnikov ali delo moderatorjev, si pa pridržujejo pravico za filtriranje prispevkov, vendar se z njo ne obvezujejo. Vsebino prispevkov se filtrira v kolikor je bilo ugotovljeno oziroma javljeno, da ni v skladu s pogoji uporabe ali zakoni republike Slovenije.

Na strežnikih portala Slo-Android ni nobenih nelegalnih avtorsko zaščitenih datotek. Informacije na portalu so informativne narave, administratorji te strani pa ne prevzemajo odgovornosti za njihovo morebitno neresničnost ali nepravilnost. Uporaba informacij, povezav in datotek na lastno odgovornost.

Spremembe odgovornosti
Navedene odgovornosti se lahko od časa do časa nenapovedano spremenijo. Čas zadnje vnešene spremembe je avtomatsko viden na dnu strani. V kolikor bodo odgovrnosti deležne kakršnih koli pomembnejših sprememb bo obvestilo o tem objavljeno v forumu z naznanili to je Kotiček Slo-Android.Si.

Zadnja sprememba 27. julij 2011 ob 09:14
na vrh