Prijava v forum
19 prispevkov
• Stran 1 od 1
Prijava v forum
Pozdravljeni!
Na telefonu se ne morem prijaviti na forum,ker mi piše da sem presegel število-limit poskusov prijave,čeprav so podatki točni.Kaj naj storim v tem primeru?
HVALA LP
Na telefonu se ne morem prijaviti na forum,ker mi piše da sem presegel število-limit poskusov prijave,čeprav so podatki točni.Kaj naj storim v tem primeru?
HVALA LP
-
mankomander - AdultDroid
- Prejete zahvale: 15
Re: Prijava v forum
Za ta forum ja.
-
mankomander - AdultDroid
Lahko podaš malo več podatkov. Kako se poskušaš prijavit? Preko brskalnika katerega? Tapatalka?
Ne na telefonu imam tapatalk aplikacijo,in tam se ne morem prijaviti v sloandroid.
-
mankomander - AdultDroid
Mogoče je kakšna težava v aplikaciji tapatalk. Poskusi jo odstranit pobrisat vse podatke aplikacije in ponovno namestit. Poskusi tudi odjavit svoj profil na tapatalku in ponovna prijava. Če boš ugotovil, da težava ni v telefonu ali sami aplikaciji kontaktiraj administratorja Matjaža bo preveril, če so kakšne težave na naši strani.
Ja sem probal vse,sem namestil eno starejšo različico,ki je prej delala,sedaj tudi ta ne gre več!
Hvala
Hvala
-
mankomander - AdultDroid
Jaz sem preizkusil in mi vse deluje normalno. Prijava poteka brez problema. So pa bili problemi na prejšni verziji tapatalka. Predvsem pri urejanju moderatorskih nastavitev.
Se bo kdo javil, če ima podobne težave.
Se bo kdo javil, če ima podobne težave.
lahko je tudi vtičnik na tem forumu kriv, da ni posodobljen.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1653
- Naprava: Samsung Galaxy S9+
-
mankomander - AdultDroid
Kje pa je tista koda?
Si se probal prijavit tudi preko katerega drugega telefona?
Si se probal prijavit tudi preko katerega drugega telefona?
Tiste kode ni nikjer,na kakem drugem telefonu še lahko probam ja.Če ne bo šlo,bom pač dal zbrisat račun.
-
mankomander - AdultDroid
Pravkar sem probal na službenem iphonu,in mi tudi tam javlja enako,torej smatram,da ni problem na telefonu.
Če ne gre drugače,mi izbrišite ta račun,in bom uporabljal nečakovega,ker ga on ne rabi,in da mi se tja prenese moje prispevke in ostalo.
Tudi pošta zgleda ne pride do administratorjev.Picaso,lahko kako pomagaš pri vsem tem??
Hvala
Če ne gre drugače,mi izbrišite ta račun,in bom uporabljal nečakovega,ker ga on ne rabi,in da mi se tja prenese moje prispevke in ostalo.
Tudi pošta zgleda ne pride do administratorjev.Picaso,lahko kako pomagaš pri vsem tem??
Hvala
-
mankomander - AdultDroid
Ne vem. Da nimaš že tolk računov, da sploh ne veš več kateri je tvoje pravo geslo?

O Picaso brez skrbi,sem prestar za take hece,nisem več najstnik.
Sicer pa mi tam javlja problem pri registraciji,čeprav se hočem samo prijavit,ne pa registrirat.Če nebi vedel gesla,se tud na računalniku nebi mogel prijavit a ne...
Sicer pa mi tam javlja problem pri registraciji,čeprav se hočem samo prijavit,ne pa registrirat.Če nebi vedel gesla,se tud na računalniku nebi mogel prijavit a ne...
-
mankomander - AdultDroid
Ja samo na Tapatalku imaš še en drug prijavni račun, da ni tam kaj narobe ali v nastavitvah samega tapatalka.
Sem to že prečekiral,vse štima,lahko pa še enkrat,drugač pač bog pomagaj.
-
mankomander - AdultDroid
če se ne motim je to neka stara napaka? napaka prav aplikacije. vem, da sem bral na enem forumu ravno nekaj takega.
probaj preko brskalnika geslo zamenjati, se vpisati s tapatalk in boš videl, lahko potem daš starega nazaj.
probaj preko brskalnika geslo zamenjati, se vpisati s tapatalk in boš videl, lahko potem daš starega nazaj.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1653
- Naprava: Samsung Galaxy S9+
Hvala darkside za nasvet.Tudi sam sem pomislil na to,namestil sem celo več različnih verzij tapatalk aplikacij,ravno zaradi tega.Žal vse skupaj neuspešno.Kot pa si verjetno prebral,z popolnoma novim računom pa ni težav.Od adminov se ni noben javil.
Hvala za tvoj trud!
Hvala za tvoj trud!
-
mankomander - AdultDroid
19 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost