Android TV BOX

Teme vseh preostalih naprav z Androidom (ure, TVji, očala, fotoaparati, ... ).

Android TV BOX

Št. objave:#1  OdgovorNapisal/-a Blisk » 13 jun 2019, 09:56

Zanima me kaj lahko kdo predlaga da se splača kupit zdaj od teh novih TV boxov, kaj res dela, pa da je nekje 100€.

Ker zdaj imam že ta tretji TV box pa tudi ta vsake toliko časa zmrzne med predvajanjem filma, potem ga resetiram in spet dela.

Če ga ponastavim na tovarniške nastavitve bo sicer delal spet nekaj časa brez zmrzovanja mapak je pol spet isto!
Blisk
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 91
Pridružen: 22 sep 2010, 14:29
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV BOX

Št. objave:#2  OdgovorNapisal/-a blinkt » 13 jun 2019, 11:24

Ne vem zakaj Android TV Box ce pa skor vsak tv je ze smart tv in vecina jih ima Android s katerim lahko pocnes isto kot pa z Android Box

Poslano z mojega SM-G975F z uporabo Tapatalk
Če sem ti pomagal pritisni "HVALA"
Uporabniški avatar
blinkt
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1585
Pridružen: 12 jul 2012, 22:41
Kraj: Velenje
Prejete zahvale: 196

Naprava: Huawei P30 Pro, Acer Iconia,S10+

Re: Android TV BOX

Št. objave:#3  OdgovorNapisal/-a Blisk » 13 jun 2019, 12:52

Zato, ker moj tv tega nima.
Zadnjič spremenil Picaso, dne 13 jun 2019, 14:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Razlog: *** Predhodnih postov se ne komentira!!!
Blisk
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 91
Pridružen: 22 sep 2010, 14:29
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV BOX

Št. objave:#4  OdgovorNapisal/-a faithless » 13 jun 2019, 21:37

Tale je sicer linux box, sem pa zelo zadovoljen z njim:

https://osmc.tv/store/
Uporabniški avatar
faithless
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 51
Pridružen: 10 avg 2011, 18:34
Prejete zahvale: 4

Naprava: Galaxy S8, OnePlus 3T, HTC 10

Re: Android TV BOX

Št. objave:#5  OdgovorNapisal/-a greenmen » 13 jun 2019, 21:38

Imam Xiaomi MI box in dela brez problemov. Nov je 55€.

Poslano z mojega Pixel 2 XL z uporabo Tapatalk
Slika
Slika


Če ti je prispevek v korist klikni gumb Slika
Uporabniški avatar
greenmen
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 8390
Pridružen: 27 sep 2010, 16:40
Kraj: Bela krajina
Prejete zahvale: 1202

Naprava: Pixel 3 XL & HW GT

Re: Android TV BOX

Št. objave:#6  OdgovorNapisal/-a DennisDee » 16 jun 2019, 09:15

Sam imam Beelink GT1 za 54€ in sem ekstra zadovoljen z njim. Če pa hočeš novejši model s 4GB RAM in Android 9, potem pa Beelink GT King za 99€
DennisDee
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1266
Pridružen: 22 dec 2010, 11:44
Prejete zahvale: 148

Naprava: Samsung Galaxy S6

Re: Android TV BOX

Št. objave:#7  OdgovorNapisal/-a brm » 10 jul 2019, 09:54

Tale Beelink ja pravi Android TV (Google Certified + Chromecast), tako kot Mi BOX? Mene pri mi Boxu namreč matra, da včasih čakam na sliko (pač wifi povezava), pa bi raje imel ožičenega.
brm
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 63
Pridružen: 24 jun 2011, 09:46
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV BOX

Št. objave:#8  OdgovorNapisal/-a dennis28 » 10 jul 2019, 16:14

Formuler Z8 imam pa tudi belink GT1 in Mibox ... Ampak Formuler je naj :) je pa okoli 130 eur.
dennis28
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 03 apr 2019, 09:09
Prejete zahvale: 0


Re: Android TV BOX

Št. objave:#9  OdgovorNapisal/-a DennisDee » 10 jul 2019, 16:27

brm napisal/-a:Tale Beelink ja pravi Android TV (Google Certified + Chromecast), tako kot Mi BOX? Mene pri mi Boxu namreč matra, da včasih čakam na sliko (pač wifi povezava), pa bi raje imel ožičenega.


Beelink je android OS in ne Android TV OS. Običajno piše povsod, da imajo ali eno ali drugo.
DennisDee
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1266
Pridružen: 22 dec 2010, 11:44
Prejete zahvale: 148

Naprava: Samsung Galaxy S6

Re: Android TV BOX

Št. objave:#10  OdgovorNapisal/-a bvader » 11 jul 2019, 06:56

Na mibox daš usb 3 hub z ethernet priključkom in imaš žično povezavo na splet.

Poslano z mojega BLA-L29 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
bvader
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1180
Pridružen: 25 apr 2010, 08:58
Prejete zahvale: 146

Naprava: Mate 10 Pro, iPad 9.7 2017 128GB 4G,...

Re: Android TV BOX

Št. objave:#11  OdgovorNapisal/-a brm » 11 jul 2019, 09:28

bravo,
tega se pa res nisem spomnil.
brm
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 63
Pridružen: 24 jun 2011, 09:46
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV BOX

Št. objave:#12  OdgovorNapisal/-a bvader » 11 jul 2019, 11:02

Kar priklopi, jaz sem preveril in deluje brez težav. Vzel sem ugreen usb 3.0 + gigabit ethernet hub na aliexpressu.

Poslano z mojega BLA-L29 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
bvader
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1180
Pridružen: 25 apr 2010, 08:58
Prejete zahvale: 146

Naprava: Mate 10 Pro, iPad 9.7 2017 128GB 4G,...

Re: Android TV BOX

Št. objave:#13  OdgovorNapisal/-a yyyeb » 17 jul 2020, 18:50

A ima Android tv box možnost, da nastaviš, da se ugasne čez naprimer 60min? Če isto nastavim na televiziji in se televizija ugasne, bo android tv box film predvajal naprej. Je tako? Iščem način, da se oba ugasneta.
yyyeb
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 13 dec 2012, 19:21
Prejete zahvale: 0


Re: Android TV BOX

Št. objave:#14  OdgovorNapisal/-a yyyeb » 21 jul 2020, 11:20

A je naprava na linku vredna nakupa? Je to tablični ali televizijski android? Preferiram jo pred xiaomijem, ker ima vhod za ethernet in več usb priklopov. Kaj to pomeni, da ima android 7? Da se več ne bo updateal in bo zastarela naprava?

https://www.mimovrste.com/predvajalniki ... 0026673282
yyyeb
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 146
Pridružen: 13 dec 2012, 19:21
Prejete zahvale: 0


Re: Android TV BOX

Št. objave:#15  OdgovorNapisal/-a Lager » 21 jul 2020, 16:50

Kok denarja tolko muzike. Procesor je bolj slab, to ni android tv.
Lager
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 446
Pridružen: 15 jun 2011, 11:13
Prejete zahvale: 62


Re: Android TV BOX

Št. objave:#16  OdgovorNapisal/-a DennisDee » 26 jul 2020, 18:21

@Lager procesorju nič ne manjka. Imam slabšega v Minix Neo U1, pa dela kot urica. Slabost tu je programska podpora. Vsi te no-name boxi imajo za zjokat podporo, ki jo sicer lahko poiščemo tudi drugje (freaktabs recimo).

yyyeb napisal/-a:A ima Android tv box možnost, da nastaviš, da se ugasne čez naprimer 60min? Če isto nastavim na televiziji in se televizija ugasne, bo android tv box film predvajal naprej. Je tako? Iščem način, da se oba ugasneta.

Meni se android box (Beelink in Minix) ugasne ob izklopu tv. Ne vem na pamet, ampak je vse to odvisno od boxa do boxa.
DennisDee
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1266
Pridružen: 22 dec 2010, 11:44
Prejete zahvale: 148

Naprava: Samsung Galaxy S6

Re: Android TV BOX

Št. objave:#17  OdgovorNapisal/-a Lager » 27 jul 2020, 00:29

Mam box s takšnim procesorjem doma, pa ga nebi še enkrat kupil. Dela bolj počasi, če imaš srečo da se ne pregreva, to je pa tudi vse.
Lager
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 446
Pridružen: 15 jun 2011, 11:13
Prejete zahvale: 62


Re: Android TV BOX

Št. objave:#18  OdgovorNapisal/-a DennisDee » 28 jul 2020, 01:33

Potem se nisi probal RK procesorjev verjetno?
DennisDee
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1266
Pridružen: 22 dec 2010, 11:44
Prejete zahvale: 148

Naprava: Samsung Galaxy S6

Re: Android TV BOX

Št. objave:#19  OdgovorNapisal/-a Lager » 28 jul 2020, 10:22

Rockchip je isto kot Amlogic, imaš slabe in solidne. Nimam pa nekih groznih izkušenj z nobenim, komentiral sem S905W ker ga imam doma. Na box pa sem moral zmontirati dodaten ventilator zaradi pregrevanja, da sploh normalno dela.
Lager
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 446
Pridružen: 15 jun 2011, 11:13
Prejete zahvale: 62


Re: Android TV BOX

Št. objave:#20  OdgovorNapisal/-a frenk27 » 28 jul 2020, 14:31

Imam Beelink GT King z najnovejšim Amlogic procesorjem in zadeva letii

https://m.geekbuying.com/item/Beelink-G ... _BwE&ref=w

Pač mal več dnarja.... Kako že rečejo.... Več denarja, več muzike

Poslano z mojega SM-G975F z uporabo Tapatalk
frenk27
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 464
Pridružen: 16 nov 2010, 13:25
Kraj: 1310 Ribnica
Prejete zahvale: 31

Naprava: Samsung Galaxy S10+

Re: Android TV BOX

Št. objave:#21  OdgovorNapisal/-a Mars » 28 jul 2020, 15:14

Lager napisal/-a: Na box pa sem moral zmontirati dodaten ventilator zaradi pregrevanja, da sploh normalno dela.

Temperatura nima veze z delovanjem. Razen če misliš pečt pizze z njim. :D
Mars
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 11 nov 2019, 21:54
Prejete zahvale: 0


Re: Android TV BOX

Št. objave:#22  OdgovorNapisal/-a Lager » 29 jul 2020, 09:38

Ima če se ti zaradi tega vsake 5 min. resetira. Poant vsega je da je dost drugih boljših procesorjev, ki delajo hitreje in bolje, kot naprimer S922X v zgornjem Beelinku.
Lager
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 446
Pridružen: 15 jun 2011, 11:13
Prejete zahvale: 62


Re: Android TV BOX

Št. objave:#23  OdgovorNapisal/-a Mars » 29 jul 2020, 10:08

Meni se segreje da bi pizze lahko pekel gor pa nič ne meče ven. Tako da imaš kje drugje probleme.
Ja itak da je beelink in s922x boljši saj je tudi še enkrat dražji.
Čisto odvisno za kaj rabiš.

Poslano z mojega A95X F3 z uporabo Tapatalk
Mars
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 5
Pridružen: 11 nov 2019, 21:54
Prejete zahvale: 0


Re: Android TV BOX

Št. objave:#24  OdgovorNapisal/-a Lager » 29 jul 2020, 13:17

Čudno, zdaj po nameščenem ventilatorju pa vse dela. Ampak vseeno to ni to.
Lager
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 446
Pridružen: 15 jun 2011, 11:13
Prejete zahvale: 62



Vrni se na Ostale naprave

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov

cron