LG G4

Re: LG G4

Št. objave:#626  OdgovorNapisal/-a teo » 06 avg 2015, 17:35

Ja namestil včeraj in mi je všeč!

Poslano z mojega LG-H815 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
teo
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 458
Pridružen: 09 jan 2012, 20:57
Prejete zahvale: 37

Naprava: samsung galaxy s8+

Re: LG G4

Št. objave:#627  OdgovorNapisal/-a lolypop000 » 07 avg 2015, 13:12

Kaj je že kdo namestil update 10C, ki je na voljo preko LG Bridge?
Slučajno kliknil na link http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/ ... 2.jsp?esn=

(za enačajem daš svoj imei ) in vidim, da je na voljo verzija 10C.

Prej kot zvečer, ko pridem do PC ne bom mogel posodobit in preverit kaj je novega.
http://popotnik-gps.blogspot.com/
Uporabniški avatar
lolypop000
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 384
Pridružen: 17 maj 2011, 18:53
Prejete zahvale: 161

Naprava: LG G4 Premium

Re: LG G4

Št. objave:#628  OdgovorNapisal/-a batmanvip123 » 07 avg 2015, 13:20

Bom dal gor enkrat okoli 18-19 ure

Poslano z mojega LG G4
Uporabniški avatar
batmanvip123
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 384
Pridružen: 02 nov 2013, 17:51
Prejete zahvale: 45

Naprava: LG G5

Re: LG G4

Št. objave:#629  OdgovorNapisal/-a batmanvip123 » 07 avg 2015, 13:21

Slika

Poslano z mojega LG G4
Uporabniški avatar
batmanvip123
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 384
Pridružen: 02 nov 2013, 17:51
Prejete zahvale: 45

Naprava: LG G5

Re: LG G4

Št. objave:#630  OdgovorNapisal/-a KrLo » 07 avg 2015, 13:56

Ja tudi pri meni se je pojavil updejt, so kaksne vecje opazne spremembe ?

Poslano z mojega LG G4
Uporabniški avatar
KrLo
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 28687
Pridružen: 30 sep 2010, 10:15
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 4809


Re: LG G4

Št. objave:#631  OdgovorNapisal/-a buneech » 07 avg 2015, 14:49

KrLo napisal/-a:Ja tudi pri meni se je pojavil updejt, so kaksne vecje opazne spremembe ?

Poslano z mojega LG G4

Verjetno samo varnostni popravki za ranljivost Stagefright.
Essential PH-1
Uporabniški avatar
buneech
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 3559
Pridružen: 13 maj 2010, 13:47
Prejete zahvale: 301

Naprava: Essential PH-1

Re: LG G4

Št. objave:#632  OdgovorNapisal/-a Mič je pravi tič » 07 avg 2015, 15:03

Ravno downloadam. Pomojem je tudi samo security update ali kaj podobnega.
Mič je pravi tič
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1181
Pridružen: 25 jul 2010, 13:12
Prejete zahvale: 52

Naprava: Huawei Mate 20 Pro

Re: LG G4

Št. objave:#633  OdgovorNapisal/-a lolypop000 » 07 avg 2015, 16:31

Mi je uspelo najt polnilec in napolnit telefon :)

Zaenkrat na hitro pogledano sem opazil, da imaš pod nastavitvami/Glasnost/ možnost posebej nastavit glasnost za zvoke obvestil ( v 10b te možnosti ni ).

Kaj druga zaenkrat nisem našel, bom pa zvečer malo bolj podrobno pogledal.


p.s.
Na xda pravijo, da niso vključeni varnostni popravki za ranljivost Stagefright
http://popotnik-gps.blogspot.com/
Uporabniški avatar
lolypop000
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 384
Pridružen: 17 maj 2011, 18:53
Prejete zahvale: 161

Naprava: LG G4 Premium

Re: LG G4

Št. objave:#634  OdgovorNapisal/-a batmanvip123 » 07 avg 2015, 22:48

Evo nova funkcija po posodobitvi, dodan slow motion

Slika

Poslano z mojega LG G4

Uporabniku batmanvip123 so se za prispevek zahvalili:
KrLo
Uporabniški avatar
batmanvip123
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 384
Pridružen: 02 nov 2013, 17:51
Prejete zahvale: 45

Naprava: LG G5

Re: LG G4

Št. objave:#635  OdgovorNapisal/-a Picaso » 08 avg 2015, 02:24

Funkcija slow motion je bila že prej samo malo globje v meniju.
Slika
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6549
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 831


Re: LG G4

Št. objave:#636  OdgovorNapisal/-a batmanvip123 » 08 avg 2015, 08:56

Picaso napisal/-a:Funkcija slow motion je bila že prej samo malo globje v meniju.
Slika


vem da je bila ampak so dodali hitro funkcijo da ne greš spreminjat nastavitev :)
Uporabniški avatar
batmanvip123
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 384
Pridružen: 02 nov 2013, 17:51
Prejete zahvale: 45

Naprava: LG G5

Re: LG G4

Št. objave:#637  OdgovorNapisal/-a zvitafeltna » 08 avg 2015, 12:33

Koliko časa vam zdrži baterija?
zvitafeltna
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 22
Pridružen: 11 jun 2013, 16:16
Prejete zahvale: 0


Re: LG G4

Št. objave:#638  OdgovorNapisal/-a KrLo » 08 avg 2015, 12:56

Kot na vsakem drugem aparatu :) en dan. Pa okrog 5h sot.

Poslano z mojega LG G4
Uporabniški avatar
KrLo
Administrator
Administrator
 
Prispevkov: 28687
Pridružen: 30 sep 2010, 10:15
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 4809


Re: LG G4

Št. objave:#639  OdgovorNapisal/-a teo » 08 avg 2015, 14:08

Meni tudi nekako tako!

Poslano z mojega LG-H815 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
teo
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 458
Pridružen: 09 jan 2012, 20:57
Prejete zahvale: 37

Naprava: samsung galaxy s8+

Re: LG G4

Št. objave:#640  OdgovorNapisal/-a Faceman » 09 avg 2015, 12:00

Če bo kdo znal pomagat... na LG G4 imam problem s prenosom podatkov in sicer, po tem, ko telefon več ne zazna wi-fi omrežja se noče vzpostavit podatkovna povezava (mobile data), čeprav je vključena.

Torej, telefon dela normalno, pridem domov, se konekta na wi-fi, dela tudi normalno, grem od doma, ko ni več wi-fi signala, mobilni podatki ne delajo. Ne pomaga, da podatke izklopim in ponovno vklopim, ampak samo ponoven zagon telefona. Sem ponastavil vse APN na privzete nastavitve operaterja, pa ni nič boljše. Sem pri tušu, ampak ne vem, če je to kaj povezano z operaterjem, saj mi je prej na SIII vse normalno delalo.
Faceman
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 24 avg 2010, 19:26
Prejete zahvale: 5


Re: LG G4

Št. objave:#641  OdgovorNapisal/-a Picaso » 09 avg 2015, 12:27

Kaj ti napiše ko v zgornji opravilni vrstici vklopiš "podatki"?
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6549
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 831


Re: LG G4

Št. objave:#642  OdgovorNapisal/-a enigma » 09 avg 2015, 12:35

Mogoce probaj flight mode on, off. To meni pomaga, ko imam tako tezavo, da ni treba restartat...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Slika
Slika
Uporabniški avatar
enigma
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1976
Pridružen: 01 jul 2011, 06:45
Kraj: Bizeljsko
Prejete zahvale: 226

Naprava: iPhone 11

Re: LG G4

Št. objave:#643  OdgovorNapisal/-a Faceman » 09 avg 2015, 12:44

@Picaso: ko izklopim: podatkovno omrežje je blokirano, ko vklopim: podatkovna povezava je dovoljena.

@enigma: ne dela... sicer se pokaže krogec za osveževanje pri ikoni za omrežje, podatki se ne vklopijo
Faceman
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 24 avg 2010, 19:26
Prejete zahvale: 5


Re: LG G4

Št. objave:#644  OdgovorNapisal/-a Picaso » 09 avg 2015, 13:00

Če napiše: podatkovna povezava je dovoljena,potem imaš vklopljeno.
Kje je težava:ne moreš pošiljat MMSov in dostopat do interneta?
Če je to to,potem lahko da je težava na omrežju(tuš-telemach)
Določene naprave imajo težave z povezavo preko tuš-telemach.
Lahko,da tudi nimaš pravilno vpisane APN točke.
Imaš kakšno drugo sim kartico od drugega operaterja,da preizkusiš,če je težava v operaterju oz.APN točkah.
Predlagam,da se malo poigraš z APN točkami
http://mobilna.telemach.si/index.php/navodila/
Ali lahko prilepiš screen APN nastavitev?

Uporabniku Picaso so se za prispevek zahvalili:
Faceman
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6549
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 831


Re: LG G4

Št. objave:#645  OdgovorNapisal/-a Faceman » 09 avg 2015, 13:29

Do neta ne morem dostopat, za MMS ni problemov.

Picaso, sem dodal nov apn z nastavitvami iz tvojega linka za telemach in zdaj dela, tako kot mora. Prej sem imel nastavljeno na tusmobil, pa je to očitno bil problem.

Hvala 8)
Faceman
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 24 avg 2010, 19:26
Prejete zahvale: 5


Re: LG G4

Št. objave:#646  OdgovorNapisal/-a Picaso » 09 avg 2015, 13:30

No me veseli.Se mi je kar zdelo da je v tem težava ;)
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6549
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 831


Re: LG G4

Št. objave:#647  OdgovorNapisal/-a Faceman » 09 avg 2015, 13:52

Ni mi jasno edino, zakaj tuš po defaultu ne spremeni teh nastavitev. Ob nakupu telefona so mi dali tudi novo LTE sim kartico, in glede na to, da so že takrat bili poročeni s telemachom, bi lahko tudi nastavitve spremenili...
Faceman
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 24 avg 2010, 19:26
Prejete zahvale: 5


Re: LG G4

Št. objave:#648  OdgovorNapisal/-a greenmen » 09 avg 2015, 14:07

Dobil si kartico USIM
ki podpira povezovanje v omrežje 4G/LTE.

Poslano z mojega A0001 z uporabo Tapatalk
Slika
Slika


Če ti je prispevek v korist klikni gumb Slika
Uporabniški avatar
greenmen
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 8377
Pridružen: 27 sep 2010, 16:40
Kraj: Bela krajina
Prejete zahvale: 1202

Naprava: Pixel 3 XL & HW GT

Re: LG G4

Št. objave:#649  OdgovorNapisal/-a teo » 09 avg 2015, 14:18

Če imaš težave s podatkovno povezavo zadnja dva dni oziroma najbolj. Od petka sem je težava pri Tušu, vsaj pri nas štajerska! Podatkovna povezava včeraj in danes sploh ne dela in glede na to, da imamo dovoljenje za gostovanje ( zaradi posodobitev) se lahko priklopimo na Telekom!

Poslano z mojega LG-H815 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
teo
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 458
Pridružen: 09 jan 2012, 20:57
Prejete zahvale: 37

Naprava: samsung galaxy s8+

Re: LG G4

Št. objave:#650  OdgovorNapisal/-a Faceman » 09 avg 2015, 14:20

Greenmen, vem to :) point je, da bi lahko bili gor že novi APN-ji, da jih ne rabiš ročno dodajat ;)
Faceman
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 72
Pridružen: 24 avg 2010, 19:26
Prejete zahvale: 5


PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Mobilni telefoni

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov