Android TV Box
Re: Android TV Box
Ni to to...hhehe in tole vse skup pokrajeno ne more delovat vec kot 1-2 dni....
P.S.dal bi samo da nebi se isto ugodilo kot stole listo...nimam rad da javno izpari v mnozici..LP v Mursko Soboto..
P.S.dal bi samo da nebi se isto ugodilo kot stole listo...nimam rad da javno izpari v mnozici..LP v Mursko Soboto..
- vu+duo2
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Rabil bi pomoč. Sem novi lastnik Nvidia Shield-a. Hotel sem si namestit tv2go app (od T-2) pa je ne najde v trgovini. Kakšen namig?
Mislim da je to zaradi tega, ker je na nvidii (ce se ne motim) android tv OS in android OS. Probas lahko potegniti iz apkpure.com, kar pa ne bom trdil, da bo delalo.
- DennisDee
- AncientDroid
- Prejete zahvale: 149
- Naprava: Samsung Galaxy S6
Imaš prav. Sem poizkusil, potegnil iz apkpure, se zažene vendar ko vpišem username in geslo pa se vse skupaj sesuje. A obstaja kakšen fix za to?
Živjo
Sam imam android tvbox MXIII-G TV Box Android 5.1
Problem boxa je le pri uporabi Kodija po posodobitvi na verzijo 17. Video ni več tekoč ampak se občasno malenkost zatika in je precej moteče, predvsem pri scenah kjer je veliko premikanja.
problem je menda v tem:
The problem is AMLogic + Kodi Krypton - hardware decoding and hardware deinterlacing simply does not work properly for Interlaced content as amco
Sedaj pa me zanima, kateri box bi bil dober za kodi 17, da bi deloval tekoče?
Sam imam android tvbox MXIII-G TV Box Android 5.1
Problem boxa je le pri uporabi Kodija po posodobitvi na verzijo 17. Video ni več tekoč ampak se občasno malenkost zatika in je precej moteče, predvsem pri scenah kjer je veliko premikanja.
problem je menda v tem:
The problem is AMLogic + Kodi Krypton - hardware decoding and hardware deinterlacing simply does not work properly for Interlaced content as amco
Sedaj pa me zanima, kateri box bi bil dober za kodi 17, da bi deloval tekoče?
-
Nejkoy - AncientDroid
- Prejete zahvale: 37
- Naprava: Nexus 5
Jaz sem v ta box naložil LibreELEC-S8X2.arm-8.2.3-MXIII-1G in ni nobenih težav pri predvajanju v Kodi 17.6.
https://forum.libreelec.tv/thread/2877- ... ?pageNo=84
https://forum.libreelec.tv/thread/2877- ... ?pageNo=84
Pa ti dela daljinec?
-
Nejkoy - AncientDroid
Uporabljam wireless tipkovnico Rii I8+, mislim pa, da se z datoteko remote.conf da usposobit tudi IR.
Aha, to sem že poskušal in daljinec je delal nekako na pol. Prižgat in ugasniti ga nikakor nisem mogel z daljincem in to me je motilo. Očitno bo treba nazaj na kodi 16.
-
Nejkoy - AncientDroid
Meni delujejo vsi tekoče. Probaj komplet odinštalirat, ker je v originalu naložen kodi z nekimi dodatki, ki po navadi šteka.
Lahk pa probaš spmc, ki je neka predelana različica kodi in deluje bolj tekoče.
Imaš 1gb rama?
Poslano z mojega Mi A1 z uporabo Tapatalk
Lahk pa probaš spmc, ki je neka predelana različica kodi in deluje bolj tekoče.
Imaš 1gb rama?
-
krop - AncientDroid
- Kraj: Bela Krajina
- Prejete zahvale: 221
- Naprava: N5 & Note 10.1 & HTC 820
Kateri box pa imaš? Sem probal in je enako, tudi na kodi forumu in drugih forumih je polno tem o tej težavi. Imam 2 GB rama.
-
Nejkoy - AncientDroid
Mam jih ene 5. Kodi uporabljam za gledanje filmov risank iz NAS naprave prek lana. Deluje na vseh bp
-
krop - AncientDroid
Na kateri napravi pa imas kodi...imam Nas pa bi rad ga povezal ali raspberry ali android box...rabil bi samo za filme....
Predstavljam si takole....da filme iz racunalnika prenesem na nas....potem pa iz naprave katera je povezana na nas gledam film...kaj predlagate?
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
Predstavljam si takole....da filme iz racunalnika prenesem na nas....potem pa iz naprave katera je povezana na nas gledam film...kaj predlagate?
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
- Likalnik
- AncientDroid
- Kraj: Lesce
- Prejete zahvale: 59
- Naprava: Nexus 6P
Točno to prek lana. Moraš met omogočen šering jz mam prek nfs zrihtano.
V kodiju dodaš nov source pod videos in izbereš movies, da ti poscrejpa
https://kodi.wiki/view/Adding_video_sources
V kodiju dodaš nov source pod videos in izbereš movies, da ti poscrejpa
https://kodi.wiki/view/Adding_video_sources
-
krop - AncientDroid
Živjo
Ali kdo uporablja na kakšnem android boxu T2 aplikacijo za gledanje TV? Rabim box, ki ni predrag pa, da aplikacija dobro deluje. ima kdo kakšno priporočilo?
lp
Ali kdo uporablja na kakšnem android boxu T2 aplikacijo za gledanje TV? Rabim box, ki ni predrag pa, da aplikacija dobro deluje. ima kdo kakšno priporočilo?
lp
-
Nejkoy - AncientDroid
Jaz ti prodam Xiaomi Mi Box za 40e.. Praktično nič rabljen.. Sem ga kupil lansko leto, da sprobam kodi itd.. potem pa sem čez mesec dni dobil dober deal za smart tv. Kontaktiraj me v ZS, če te zanima. 

-
Mtd - VIP
- Prejete zahvale: 508
- Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9
Prisim nasvet glede nakupa. Kupil bom 2 napravi za 2 televiziji. Na eni bom uporabljal wifi, na drugi Ethernet kabel. Gledal bom filme preko USB. Ne morem se odločit, če naj kupim Google certified Android ali ne? Uporabljal bom KODI, T2togo, EON. Naprimer na telefonu mi deluje T2togo in EON brezplačno, na smart tvju bi pa moral doplačat uporabo. A je zaradi tega bolje vzet uncertified napravo?
- yyyeb
- AdultDroid
- Prejete zahvale: 0
-
Nietzschean - AncientDroid
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 210
- Naprava: SGN8 & SG TAB S6
Pri tej napravi velja omeniti, da je output le do 1080p. Torej če imaš 4K TV se ti morda splača vzeti kaj bolj zmogljivega.
-
matej1990 - WisdomDroid
- Kraj: Maribor
- Prejete zahvale: 68
- Naprava: Pixel 6 Pro, Fossil gen5, Galaxy Tab S5e
Kot recimo amazon firetv 4k.
Poslano z mojega SM-N975F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-N975F z uporabo Tapatalk
-
bvader - AncientDroid
- Prejete zahvale: 147
- Naprava: Mate 10 Pro, iPad 9.7 2017 128GB 4G,...
yyyeb napisal/-a:Prisim nasvet glede nakupa. Kupil bom 2 napravi za 2 televiziji. Na eni bom uporabljal wifi, na drugi Ethernet kabel. Gledal bom filme preko USB. Ne morem se odločit, če naj kupim Google certified Android ali ne? Uporabljal bom KODI, T2togo, EON. Naprimer na telefonu mi deluje T2togo in EON brezplačno, na smart tvju bi pa moral doplačat uporabo. A je zaradi tega bolje vzet uncertified napravo?
-
Mic-E - AdultDroid
- Kraj: Postojna
- Prejete zahvale: 23
- Naprava: HUAWEI MATE 10 pro
Jaz sem imel pri Telemach paketu 3 "licence" za SmartTV in 5 "licenc" za pametno napravo aka telefon, tablico, ipd.
-
Nietzschean - AncientDroid
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 210
- Naprava: SGN8 & SG TAB S6
Nietzschean napisal/-a:Jst bi tole - https://www.mishop.si/xiaomi-mi-tv-stick-1184.html
tole jaz zdaj gledam da bi nabavil. 4k tvja nimam, do takrat ko bi ga nabavil že bo pa tale napravica zastarela.
za kak tvin, popcorn, voyo pa kaj podobnega bi pomojem moralo biti več kot dovolj.
ne vem pa kako je kaj domač s podnapisi in šumniki. predvsem č dela probleme na kakšnih tvjih če ni prav pretvorjeno.
PS: bom kar počakal glede na to da so prejšnji mesec predstavili 4k in prihaja v prvem kvartarju
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1656
- Naprava: Samsung Galaxy S22 Ultra
Vrni se na Novosti in zanimivosti o Androidu
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov