Android TV Box

Informacije, napovedi, novosti in zanimivosti o platformi Andorid.

Re: Android TV Box

Št. objave:#776  OdgovorNapisal/-a vu+duo2 » 07 feb 2018, 20:50

Ni to to...hhehe in tole vse skup pokrajeno ne more delovat vec kot 1-2 dni....
P.S.dal bi samo da nebi se isto ugodilo kot stole listo...nimam rad da javno izpari v mnozici..LP v Mursko Soboto..
vu+duo2
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 27 jan 2018, 20:22
Prejete zahvale: 0


Re: Android TV Box

Št. objave:#777  OdgovorNapisal/-a PaPaDiZ » 07 maj 2018, 10:21

Rabil bi pomoč. Sem novi lastnik Nvidia Shield-a. Hotel sem si namestit tv2go app (od T-2) pa je ne najde v trgovini. Kakšen namig?
PaPaDiZ
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 26
Pridružen: 06 sep 2010, 09:36
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV Box

Št. objave:#778  OdgovorNapisal/-a DennisDee » 07 maj 2018, 19:32

Mislim da je to zaradi tega, ker je na nvidii (ce se ne motim) android tv OS in android OS. Probas lahko potegniti iz apkpure.com, kar pa ne bom trdil, da bo delalo.
DennisDee
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1154
Pridružen: 22 dec 2010, 11:44
Prejete zahvale: 129

Naprava: Samsung Galaxy S6

Re: Android TV Box

Št. objave:#779  OdgovorNapisal/-a PaPaDiZ » 08 maj 2018, 06:48

Imaš prav. Sem poizkusil, potegnil iz apkpure, se zažene vendar ko vpišem username in geslo pa se vse skupaj sesuje. A obstaja kakšen fix za to?
PaPaDiZ
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 26
Pridružen: 06 sep 2010, 09:36
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV Box

Št. objave:#780  OdgovorNapisal/-a Nejkoy » 19 jul 2018, 11:30

Živjo

Sam imam android tvbox MXIII-G TV Box Android 5.1

Problem boxa je le pri uporabi Kodija po posodobitvi na verzijo 17. Video ni več tekoč ampak se občasno malenkost zatika in je precej moteče, predvsem pri scenah kjer je veliko premikanja.

problem je menda v tem:

The problem is AMLogic + Kodi Krypton - hardware decoding and hardware deinterlacing simply does not work properly for Interlaced content as amco

Sedaj pa me zanima, kateri box bi bil dober za kodi 17, da bi deloval tekoče?
Uporabniški avatar
Nejkoy
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 877
Pridružen: 18 sep 2010, 19:51
Prejete zahvale: 32

Naprava: Nexus 5

Re: Android TV Box

Št. objave:#781  OdgovorNapisal/-a Mah3r » 19 jul 2018, 12:02

Jaz sem v ta box naložil LibreELEC-S8X2.arm-8.2.3-MXIII-1G in ni nobenih težav pri predvajanju v Kodi 17.6.

https://forum.libreelec.tv/thread/2877- ... ?pageNo=84
Mah3r
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 26 jan 2018, 11:06
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV Box

Št. objave:#782  OdgovorNapisal/-a Nejkoy » 19 jul 2018, 12:08

Pa ti dela daljinec?
Uporabniški avatar
Nejkoy
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 877
Pridružen: 18 sep 2010, 19:51
Prejete zahvale: 32

Naprava: Nexus 5

Re: Android TV Box

Št. objave:#783  OdgovorNapisal/-a Mah3r » 19 jul 2018, 12:27

Uporabljam wireless tipkovnico Rii I8+, mislim pa, da se z datoteko remote.conf da usposobit tudi IR.
Mah3r
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 7
Pridružen: 26 jan 2018, 11:06
Prejete zahvale: 1


Re: Android TV Box

Št. objave:#784  OdgovorNapisal/-a Nejkoy » 20 jul 2018, 09:51

Aha, to sem že poskušal in daljinec je delal nekako na pol. Prižgat in ugasniti ga nikakor nisem mogel z daljincem in to me je motilo. Očitno bo treba nazaj na kodi 16.
Uporabniški avatar
Nejkoy
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 877
Pridružen: 18 sep 2010, 19:51
Prejete zahvale: 32

Naprava: Nexus 5

Re: Android TV Box

Št. objave:#785  OdgovorNapisal/-a krop » 20 jul 2018, 16:07

Meni delujejo vsi tekoče. Probaj komplet odinštalirat, ker je v originalu naložen kodi z nekimi dodatki, ki po navadi šteka.
Lahk pa probaš spmc, ki je neka predelana različica kodi in deluje bolj tekoče.
Imaš 1gb rama?

Poslano z mojega Mi A1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
krop
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1556
Pridružen: 04 okt 2010, 09:08
Kraj: Bela Krajina
Prejete zahvale: 213

Naprava: N5 & Note 10.1 & HTC 820

Re: Android TV Box

Št. objave:#786  OdgovorNapisal/-a Nejkoy » 21 jul 2018, 10:05

Kateri box pa imaš? Sem probal in je enako, tudi na kodi forumu in drugih forumih je polno tem o tej težavi. Imam 2 GB rama.
Uporabniški avatar
Nejkoy
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 877
Pridružen: 18 sep 2010, 19:51
Prejete zahvale: 32

Naprava: Nexus 5

Re: Android TV Box

Št. objave:#787  OdgovorNapisal/-a krop » 26 jul 2018, 15:58

Mam jih ene 5. Kodi uporabljam za gledanje filmov risank iz NAS naprave prek lana. Deluje na vseh bp

Poslano z mojega Mi A1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
krop
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1556
Pridružen: 04 okt 2010, 09:08
Kraj: Bela Krajina
Prejete zahvale: 213

Naprava: N5 & Note 10.1 & HTC 820

Re: Android TV Box

Št. objave:#788  OdgovorNapisal/-a Likalnik » 13 avg 2018, 15:05

Na kateri napravi pa imas kodi...imam Nas pa bi rad ga povezal ali raspberry ali android box...rabil bi samo za filme....
Predstavljam si takole....da filme iz racunalnika prenesem na nas....potem pa iz naprave katera je povezana na nas gledam film...kaj predlagate?


Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
Likalnik
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1630
Pridružen: 10 jun 2010, 09:15
Kraj: Lesce
Prejete zahvale: 59

Naprava: Nexus 6P

Re: Android TV Box

Št. objave:#789  OdgovorNapisal/-a krop » 16 avg 2018, 17:05

Točno to prek lana. Moraš met omogočen šering jz mam prek nfs zrihtano.
V kodiju dodaš nov source pod videos in izbereš movies, da ti poscrejpa
https://kodi.wiki/view/Adding_video_sources

Poslano z mojega Mi A1 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
krop
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1556
Pridružen: 04 okt 2010, 09:08
Kraj: Bela Krajina
Prejete zahvale: 213

Naprava: N5 & Note 10.1 & HTC 820

Prejšnja

Vrni se na Novosti in zanimivosti o Androidu

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost