Stran 1 od 1

Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 17 sep 2011, 14:14
Napisal/-a Zan123
PozdravljenI!

Imam vprašanje... Ali je na Galaxy 5 mogoče naložiti cyanogenmod? Videl sem samo video kako zgleda zato ga 'želim imeti'. Na cyanogenovi strani ni bil moj mobitel med podprtimi, na videu pa je... http://www.youtube.com/watch?v=39FLh42LyM0
Zanima me postopek kako se to naredi oz. je kje kakšen video ali vodič... In za kateri mobtel naj naložim....In ali je možnost da mobitel okužim ali bo delal pošasneje... ???

LP, Žan

Re: Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 17 sep 2011, 14:22
Napisal/-a Zan123
Oh....In zdaj sem preko KIESa nadgradil na Android 2.2 in mi javlja da se mora Tipkovnica Samsung zapreti in skos in skos....Zdaj pa verjetno itak sam servis ostane ne??

lp

Re: Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 17 sep 2011, 14:38
Napisal/-a primoz2500
Povrni ga na tovarniske nastavitve

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Re: Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 20 sep 2011, 10:47
Napisal/-a MiCh0
Zan123, zanimivo da po nadgradnji na 2.2 tudi moji punci skoz in skoz gnjavi da se tipkovnica mora zapreti.

Re: Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 20 sep 2011, 22:08
Napisal/-a primoz2500
Povrni na tovarniske pa bo

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Re: Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 24 sep 2011, 12:42
Napisal/-a mavrica
Če še koga zanima cyanogenmod in 2.3.4 gingerbread na galaxy 5, je tule link:
http://igyaan.in/2011/08/independence-special-upgrade-samsung-galaxy-5-android-2-3-4-gingerbread/. Baje naj bi delovalo brez problema.

Re: Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 04 jul 2012, 15:31
Napisal/-a miapan
mavrica napisal/-a:Če še koga zanima cyanogenmod in 2.3.4 gingerbread na galaxy 5, je tule link:
http://igyaan.in/2011/08/independence-special-upgrade-samsung-galaxy-5-android-2-3-4-gingerbread/. Baje naj bi delovalo brez problema.


A je kdo to že probal ? ???

Re: Cyanogenmod na Galaxy 5

OdgovorObjavljeno: 06 jul 2012, 20:01
Napisal/-a jakavalenko
baje naj bi delovalo brez problema...si prepričan da vse deluje?na xda ti ziher pišee kaj nedela na cm7.