samsung galaxy 5

samsung galaxy 5

Št. objave:#1  OdgovorNapisal/-a trohinc » 19 feb 2011, 20:41

kupil sem omenjeni telefon prej sem bil pristaš nokie sedaj pa sem se odločil za samsunga pa me zanima kako se inštalira aplikacije in podobno hvala za odgovor
trohinc
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 19 feb 2011, 19:39
Prejete zahvale: 0


samsung galaxy 5

Št. objave:#2  OdgovorNapisal/-a b787 » 20 feb 2011, 17:53

V glavnem meniju najdi aplikacijo market, s katero lahko najdeš in inštaliraš aplikacije. V sloveniji se aplikacij še ne da kupiti, tako da so vse aplikacije na marketu zastonj. Za delovanje marketa rabiš internet (wifi ali 3g)
Aplikacije se da dobiti tudi drugje - android aplikacije prepoznaš po končnici .apk
b787
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 59
Pridružen: 01 okt 2009, 14:11
Prejete zahvale: 0


samsung galaxy 5

Št. objave:#3  OdgovorNapisal/-a Tadey » 25 feb 2011, 18:48

Kako se izpišeš iz aplikacije market ?? ker mi napiše "Postopek android.process.media se je nepričakovano končal.Poskusite znova." Pa bi se rad probal izpisat pa spet nazaj vpisat !! To mi je kr naenkrat začelo delat pa nevem zakaj !!Prej pa je delalo normalno !!

Hvala za pomoč !!
Tadey
Tadey
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 25 feb 2011, 17:36
Prejete zahvale: 0


samsung galaxy 5

Št. objave:#4  OdgovorNapisal/-a bizi » 25 feb 2011, 23:54

Tadey napisal/-a:Kako se izpišeš iz aplikacije market ?? ker mi napiše "Postopek android.process.media se je nepričakovano končal.Poskusite znova." Pa bi se rad probal izpisat pa spet nazaj vpisat !! To mi je kr naenkrat začelo delat pa nevem zakaj !!Prej pa je delalo normalno !!


Pojdi v Nastavitve-->Aplikacije-->Uredi aplikacije-->Vse, pikni Market-->Počisti podatke, vrni se stopnjo nazaj, najdi Upravnik Downloada, počisti podatke, pojdi ven in restartaj telefon
SGS3 I9300
bizi
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 674
Pridružen: 12 jul 2010, 07:38
Prejete zahvale: 1


Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#5  OdgovorNapisal/-a ziga133 » 05 dec 2011, 16:55

No da ne bom delal nove teme....
Imam en problem....
Včeraj sem si na moj samsung Galaxy 5 naložil android 2.2. Danes pa sem v šoli ugotoviil da me je začel zajebavati... Ko sem sošolcu hotel poslati eno muziko, preko bluetooth-a mi je telefon parkrat zavibriral in napisal da se je android sesul...Imam 1 backup vender samo za SD kartico (pravi kre#en sem).

Zanima me kako bi sedaj odstranil 2.2 in si dal nazaj 2.1 ?

Res prosim za pomoč.

LP
ziga133
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 41
Pridružen: 30 apr 2011, 10:35
Prejete zahvale: 1

Naprava: Samsung Galaxy s2

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#6  OdgovorNapisal/-a velikib » 09 apr 2013, 20:40

Pozdravljeni. Ne vem, če sem v pravi temi in se naprej opravičujem, če ne. V familiji "imamo" Samsung Galaxy 5(i5500). Ženi je deloval OK, ker ga je uporabljala za klice, sms in whatsup. Sedaj ga je dobila najmlajša hčera in telefon je nabasan z igrami. Iščem po Slo-Android in XDA temo z napotki za namestitev CM7 ali karkoli vendar zaman. Prosim za pomoč.
velikib
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 424
Pridružen: 22 nov 2010, 10:21
Prejete zahvale: 5

Naprava: Samsung S9+

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#7  OdgovorNapisal/-a velikib » 03 jul 2013, 22:06

Na hčerinega Samsung Galaxy 5 sem namestil( po navodilih primoz2500) CM7. Telefon deluje bolje kot na stock razen wi Fi povezava, ki prekinja. Ima kdo kakšno idejo kaj naredit?

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
velikib
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 424
Pridružen: 22 nov 2010, 10:21
Prejete zahvale: 5

Naprava: Samsung S9+

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#8  OdgovorNapisal/-a pitastrudl » 03 jul 2013, 22:16

flešaj kaki drug kernel(mora biti za aosp ali cm rome)
ROM: SlimKat 4.4 Kernel: Alucard kernel
Uporabniški avatar
pitastrudl
VIP
VIP
 
Prispevkov: 4145
Pridružen: 29 apr 2011, 20:32
Kraj: Ljubljana
Prejete zahvale: 673

Naprava: Samsung Galaxy SIV

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#9  OdgovorNapisal/-a primoz2500 » 03 jul 2013, 22:23

na mojem ( kolegovem ) se vedno deluje vse brez problema.....cudno da pri tebi ne :/
Uporabniški avatar
primoz2500
VIP
VIP
 
Prispevkov: 7225
Pridružen: 08 apr 2011, 13:52
Kraj: Laporje
Prejete zahvale: 976

Naprava: XIAOMI Poco F1

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#10  OdgovorNapisal/-a Blaster » 04 jul 2013, 14:58

Probaj z drugim modemom.

Sent from my MI 2 using Tapatalk 2
Uporabniški avatar
Blaster
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 496
Pridružen: 21 jun 2011, 13:33
Prejete zahvale: 54

Naprava: Samsung Note 3

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#11  OdgovorNapisal/-a primoz2500 » 04 jul 2013, 15:45

modem je enak...cudno
Uporabniški avatar
primoz2500
VIP
VIP
 
Prispevkov: 7225
Pridružen: 08 apr 2011, 13:52
Kraj: Laporje
Prejete zahvale: 976

Naprava: XIAOMI Poco F1

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#12  OdgovorNapisal/-a velikib » 04 jul 2013, 17:31

V CM so še dodatne nastavitve za povezovanje. Wi Fi toggle on in off...? Nastavljeno je na 12000ms. Kaj bi naj to pomenilo!?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
velikib
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 424
Pridružen: 22 nov 2010, 10:21
Prejete zahvale: 5

Naprava: Samsung S9+

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#13  OdgovorNapisal/-a pitastrudl » 04 jul 2013, 18:14

pomoje čas osvežitve liste APjev
ROM: SlimKat 4.4 Kernel: Alucard kernel
Uporabniški avatar
pitastrudl
VIP
VIP
 
Prispevkov: 4145
Pridružen: 29 apr 2011, 20:32
Kraj: Ljubljana
Prejete zahvale: 673

Naprava: Samsung Galaxy SIV

Re: samsung galaxy 5

Št. objave:#14  OdgovorNapisal/-a velikib » 09 jul 2013, 22:57

Bo pomagalo, če bi modem zamenjal?

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
velikib
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 424
Pridružen: 22 nov 2010, 10:21
Prejete zahvale: 5

Naprava: Samsung S9+


Vrni se na Galaxy 3 in 5

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost