Spica: kako fleshamo

Samsung Spica i5700 - kako fleshamo

Št. objave:#76  OdgovorNapisal/-a Japek » 03 mar 2011, 18:05

Hvala! super vodič, zelo enostavno & hitro, ko pa to uspe je pa rootanje, in nalaganje 'kuhne' po vodiču od Nejca mala malca. Upozoril bi sam,da je na win7/vista OBVEZNO treba odina zagnati 'run as administrator', če ne se zgodi tako kot se je uporabniku ki je napisal pred mano...
Japek
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 23 apr 2010, 08:55
Prejete zahvale: 0


Re: Spica: kako fleshamo

Št. objave:#77  OdgovorNapisal/-a blazalb » 11 feb 2013, 14:10

Zdravo!

Imam težavo z flashanjem, odin mi telefon zazna, piše added in detected, ko pa stisnem Start začne teči timer vendar ne nalaga nič.
Odina sem zagnal kot administrator, izklopil sem razne programe (skype, torent, kies), izklopil sem tudi antivirus in firewall.
Mi lahko kdo pomaga?
LP Blaž
blazalb
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 60
Pridružen: 02 mar 2011, 14:01
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 3

Naprava: s7

Re: Spica: kako fleshamo

Št. objave:#78  OdgovorNapisal/-a chaos66 » 10 mar 2013, 21:52

Ni ti treba nič zaganjat kot administrator.Tudi če maš win 7. Štos je samo to da namestiš drugi rom " ne pozabi novejši "spice ops" odin pa imej tisti ker je za spico 4.03.
Če sem ti slučajno mičkeno pomagal pritisni "hvala"
Uporabniški avatar
chaos66
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 530
Pridružen: 22 jul 2010, 11:17
Kraj: Tržič
Prejete zahvale: 104

Naprava: huawei mate 10 pro

Re: Spica: kako fleshamo

Št. objave:#79  OdgovorNapisal/-a Bosta92 » 28 maj 2013, 15:00

hej.
Imam en problem: pri upgradanju iz 1.5 na 2.1 (ena od delujočih verzij iz sammobile.com) mi je update sicer šel lepo čez, vendar mi sedaj ne zazna notranjega polnilnika (kot da je poln). Kaj lahko naredim? Ima kdo delujoč firmware za spico?
Hvala :)
Bosta92
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 13
Pridružen: 05 jan 2010, 20:17
Prejete zahvale: 0


Re: Spica: kako fleshamo

Št. objave:#80  OdgovorNapisal/-a el_diablo » 28 maj 2013, 16:42

Si dal wipe? Včasih je to vzrok za res hecne stvari.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Uporabniški avatar
el_diablo
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1029
Pridružen: 06 jan 2011, 21:26
Prejete zahvale: 95

Naprava: Note3

Re: Spica: kako fleshamo

Št. objave:#81  OdgovorNapisal/-a chaos66 » 28 maj 2013, 18:50

evo tle maš vse verzije od spice: http://www.cellphone-tutorial.com/2011/ ... mware.html

Ponastavi si ga v nastavitvah na tovarniške nastavitve.
Če ne bo bolj si ga ponovno naloži.
Si dal v odinu pod ops "spica_jc3.ops" datoteko ???
Če sem ti slučajno mičkeno pomagal pritisni "hvala"
Uporabniški avatar
chaos66
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 530
Pridružen: 22 jul 2010, 11:17
Kraj: Tržič
Prejete zahvale: 104

Naprava: huawei mate 10 pro

Re: Spica: kako fleshamo

Št. objave:#82  OdgovorNapisal/-a Bosta92 » 29 maj 2013, 13:33

Sem namestil iz tega seznama JH6, pa laufa super (JH7 ima precej dodatnih programov).
Hvala za pomoč :)
Bosta92
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 13
Pridružen: 05 jan 2010, 20:17
Prejete zahvale: 0


Re: Spica: kako fleshamo

Št. objave:#83  OdgovorNapisal/-a chaos66 » 29 maj 2013, 14:40

Najbolši rom za spico pa je ta UFSCv2.01: http://www.2shared.com/file/yTH5kTvs/UF ... ected.html
samo jo morš met rotano, pa ti dela ko šus, preverjeno ;)
mal si preber tle če se ti da, sam download pomoje ne dela: http://forum.samdroid.net/f55/frozen-sp ... r-v1-4692/
Če sem ti slučajno mičkeno pomagal pritisni "hvala"
Uporabniški avatar
chaos66
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 530
Pridružen: 22 jul 2010, 11:17
Kraj: Tržič
Prejete zahvale: 104

Naprava: huawei mate 10 pro

Prejšnja

Vrni se na Galaxy Spica

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron