Dodatna oprema za S8+
5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Re: Dodatna oprema za S8+
zanima me ali ima kdo original alcantara ovitek in kako se obnese? oz, je kaka dobra alternativa temu?
uporablja kdo telefon brez ovitka?
sicer sem dokaj proti ovitkom, ampak recimo iPhone je drsel iz rok k hudič, zato sem bil prisiljen imeti ovitek.
uporablja kdo telefon brez ovitka?
sicer sem dokaj proti ovitkom, ampak recimo iPhone je drsel iz rok k hudič, zato sem bil prisiljen imeti ovitek.
Samo telefon je jeba uporabljat, ker drsi kot pra.ica
Jaz sem najprej imel original led etui, črne barve, material prijeten na otip (mehki kot bi bilo oz je blago podloženo) in se z lahkoto čisti...
Sedaj sem vzel original trdi case (guma, prijeten občutek v roki) in zakrivljeno zaščitno steklo (nillkin)
Alcantara je po moje preveč občuljiv material za etui...sicer če ne primaš z umazanimi rokami, še gre nekak...

Jaz sem najprej imel original led etui, črne barve, material prijeten na otip (mehki kot bi bilo oz je blago podloženo) in se z lahkoto čisti...
Sedaj sem vzel original trdi case (guma, prijeten občutek v roki) in zakrivljeno zaščitno steklo (nillkin)
Alcantara je po moje preveč občuljiv material za etui...sicer če ne primaš z umazanimi rokami, še gre nekak...
samo pomojem bi slej ko prej bil alkantara etui umazan. zase vem da bi ga moral čistiti dejansko vsak dan.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1656
- Naprava: Samsung Galaxy S22 Ultra
zakon je alkantara, sem jo kupil. Res se umaže, ampak jo samo podrgneš in je OK.
5 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost