Mobilno omrežje

Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#26  OdgovorNapisal/-a jst » 23 okt 2015, 17:41

In katero verzijo Androida imaš? Kaj ti pa pokaže, če greš v Akumulator in klikneš na graf, ki ti ga pokaže ( graf baterije mislim)?

Poslano z mojega Nexus 6 z uporabo Tapatalk
Uporabniški avatar
jst
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 2934
Pridružen: 03 nov 2012, 14:03
Prejete zahvale: 153

Naprava: Samsung Galaxy S7 Edge

Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#27  OdgovorNapisal/-a noBS » 23 okt 2015, 19:42

Baek Ryun napisal/-a:Saj ravno zato je meni cudno da je tu ni..
Ups xD UMTS je najbrs 3G :)


Si ze probal kdaj na graf stisnit?

Slika
noBS
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 290
Pridružen: 19 sep 2014, 09:28
Prejete zahvale: 51


Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#28  OdgovorNapisal/-a Baek Ryun » 23 okt 2015, 22:06

Verzija 5.1, ker LG ni dal vn 5.1.1, ker naj bi se tako boljse pripravili na 6.0.
@noBS. No lih zalit me pa ni treba x) Ce kliknem graf se nic ne zgodi. Lahko to se kdo drug ki ima g4 poskusi?
Uporabniški avatar
Baek Ryun
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 143
Pridružen: 10 apr 2014, 10:31
Prejete zahvale: 4


Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#29  OdgovorNapisal/-a noBS » 23 okt 2015, 22:38

Baek Ryun napisal/-a:@noBS. No lih zalit me pa ni treba x) Ce kliknem graf se nic ne zgodi.


??? Zalit? Wtf je s folkom tukaj.........
noBS
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 290
Pridružen: 19 sep 2014, 09:28
Prejete zahvale: 51


Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#30  OdgovorNapisal/-a Picaso » 24 okt 2015, 01:00

No no mislim,da Baek Ryun ni tako resno mislil.
noBS kaj ta graf
noBS napisal/-a:Si ze probal kdaj na graf stisnit?
Slika

imaš na G4
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6597
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 837


Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#31  OdgovorNapisal/-a smajo » 24 okt 2015, 08:36

Na g4 imaš graf spodaj pa aplikacije, ki pijejo baterijo. To je to. Če pritisneš graf se ne zgodi nič.

Smajo Lg g4
smajo
Uporabniški avatar
smajo
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 521
Pridružen: 07 avg 2012, 08:25
Kraj: hraše
Prejete zahvale: 31

Naprava: Lg g4 SMAJO

Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#32  OdgovorNapisal/-a Baek Ryun » 24 okt 2015, 09:19

noBS, je bilo misljeno v sali, ker je pac to itak prva stvar ki sem jo poskusil. Pa brez zamere :)
Uporabniški avatar
Baek Ryun
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 143
Pridružen: 10 apr 2014, 10:31
Prejete zahvale: 4


Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#33  OdgovorNapisal/-a noBS » 24 okt 2015, 09:39

Potem so ocitno pri LG-ju odstranili to. Bad LG, bad! :D
noBS
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 290
Pridružen: 19 sep 2014, 09:28
Prejete zahvale: 51


Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#34  OdgovorNapisal/-a Baek Ryun » 24 okt 2015, 11:12

Eh, potem bo res treba aplikacijo iskat. Razn če bodo na 6-ki porihtali :)
Uporabniški avatar
Baek Ryun
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 143
Pridružen: 10 apr 2014, 10:31
Prejete zahvale: 4


Re: Mobilno omrežje

Št. objave:#35  OdgovorNapisal/-a javrand » 19 maj 2016, 07:51

LG G4S (H735): če vklopim "GSM/WCDMA/LTE auto", je moč signala ponavadi samo 2-3 črtice, zato imam vklopljeno "GSM only", kjer je skoraj vedno na polno.
Včeraj pa sem imel vklopljeno "GSM/WCDMA/LTE auto" v prostoru kjer je bila samo 1 črtica in ko me je nekdo klical, je obupno prekinjalo tako da sem moral poiskati boljše mesto z več signala, kar se ni zgodilo že 10 let.
Ali je to normalno pri teh telefonih, da če imaš "GSM/WCDMA/LTE auto" in je signal slab, da prekinja ?
P.S.: kako se lepijo slike na forum ? Preko shrani.si, ali kako drugače ?

Slika
.
javrand
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 20
Pridružen: 19 maj 2016, 07:02
Prejete zahvale: 0

Naprava: LG G4S H735

Prejšnja

Vrni se na G4

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost