Sony Xperia Z1 Compact

Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#1  OdgovorNapisal/-a fatmir » 11 dec 2014, 18:00

pozdravljeni,

Imam eno vprašanje in sicer, instaliral sem viber na telefon, viber deluje ok,samo ko telefon miruje ne morem prejemati klicev oziroma ne zvoni kot da telefon spi. Deluje samo če ga zbudim. Navadni klici so ok.


lp
fatmir
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 28
Pridružen: 27 dec 2013, 03:10
Prejete zahvale: 1


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#2  OdgovorNapisal/-a krigla » 14 dec 2014, 23:04

Ce imas vklopljen nacina stamina ti ga ne pusti da se izvaja v ozadju zato da varcuje z baterijo. Imas pa opcijo v nastavitvah za stamina nacin da ga dodas kot izjema in ga pusti delovati tudi ko zaklenes trl. Poskusi prvo s tem.
krigla
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 39
Pridružen: 14 nov 2013, 03:38
Prejete zahvale: 0


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#3  OdgovorNapisal/-a fatmir » 18 dec 2014, 11:52

Ja to je to. Viber je sedaj ok preko mobilnega signala. Sam mi pa ne rata dodati še wifi na seznam. Sem probal wifi ombočja pa ni to?

lp
fatmir
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 28
Pridružen: 27 dec 2013, 03:10
Prejete zahvale: 1


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#4  OdgovorNapisal/-a rkajtn » 18 dec 2014, 13:18

stamina se itak sama vkljuci ko je baterija ze bolj slaba,jaz osebno ga ne vklapljam kajti z3 ze ima zelo dobro baterijo,in po eni strani kaj mi pomaga tak dober telefon ce imam potem vklopljeno skozi stamina in ne dela z3 na polno.

lp robi
Slika


Handy zgodovina.
LG optimus G
LG G2
Iphone 4
Samsung galaxy s4
Sony Xperia Z3
Samsung galaxy s6
rkajtn
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 189
Pridružen: 06 maj 2011, 15:36
Prejete zahvale: 3

Naprava: Lg G5 32gb

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#5  OdgovorNapisal/-a krigla » 20 dec 2014, 12:56

wi-fi ne rabs dajat na seznam je skoz povezan samo izklopi opcijo povezovanja na znanih obmocjih. Ker ce mas to vkloplenjo potem se wifi poveze samo tam kjer imas shranjeno wifi tocko
krigla
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 39
Pridružen: 14 nov 2013, 03:38
Prejete zahvale: 0


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#6  OdgovorNapisal/-a rkajtn » 29 dec 2014, 10:34

lp.kaj je to res ce odklenem bootlaoder na z3 da bo camera delala slabe slike?prosim za podtrditev tega vprasanja.


hvala
Slika


Handy zgodovina.
LG optimus G
LG G2
Iphone 4
Samsung galaxy s4
Sony Xperia Z3
Samsung galaxy s6
rkajtn
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 189
Pridružen: 06 maj 2011, 15:36
Prejete zahvale: 3

Naprava: Lg G5 32gb

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#7  OdgovorNapisal/-a rizevnarastek » 29 dec 2014, 11:30

Naj bi zlomilo nekaj Sonyjevih aplikacij.

Sent from my HTC One_M8
Uporabniški avatar
rizevnarastek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1889
Pridružen: 13 jul 2011, 03:30
Prejete zahvale: 188

Naprava: HTC One M8

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#8  OdgovorNapisal/-a enigma » 29 dec 2014, 12:11

Tule je tema, ce ti kaj pomaga. In ja slike naj bi bile slabse...
http://forum.xda-developers.com/z3-comp ... s-t2890936

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Slika
Slika
Uporabniški avatar
enigma
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1974
Pridružen: 01 jul 2011, 06:45
Kraj: Bizeljsko
Prejete zahvale: 226

Naprava:  iPhone 7

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#9  OdgovorNapisal/-a exivo93 » 29 dec 2014, 12:26

a se neda narediti backupa teh DRM ključev?
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Uporabniški avatar
exivo93
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 198
Pridružen: 27 nov 2013, 15:21
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 13


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#10  OdgovorNapisal/-a enigma » 29 dec 2014, 12:53

Se da, vendar za to rabis root. Vendar se za ta telefon (z3c) ni nacina roota brez da bi odklenil bootloaderja... Ko (ce) bo ta navoljo, bos najprej rootal, naredil backup dmr in nato odkkenil bootloader, zaenkrat pa se to se ne da. Spremljaj xda

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Slika
Slika
Uporabniški avatar
enigma
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1974
Pridružen: 01 jul 2011, 06:45
Kraj: Bizeljsko
Prejete zahvale: 226

Naprava:  iPhone 7

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#11  OdgovorNapisal/-a exivo93 » 29 dec 2014, 13:15

čudno da ga (še) ni, ker telefon je zunaj že nekaj časa
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
Uporabniški avatar
exivo93
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 198
Pridružen: 27 nov 2013, 15:21
Kraj: Murska Sobota
Prejete zahvale: 13


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#12  OdgovorNapisal/-a rkajtn » 30 dec 2014, 11:38

Vsak se ze zazihra z svojimi fintami.torej zaenkrat prste stran.


lp
Slika


Handy zgodovina.
LG optimus G
LG G2
Iphone 4
Samsung galaxy s4
Sony Xperia Z3
Samsung galaxy s6
rkajtn
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 189
Pridružen: 06 maj 2011, 15:36
Prejete zahvale: 3

Naprava: Lg G5 32gb

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#13  OdgovorNapisal/-a rizevnarastek » 30 dec 2014, 17:42

No... Sony je pač Sony... Drugi se ne "zazihrajo" na tak način oz se sploh ne. Pri HTCju odkleneš na uradni strani. ;)

Sent from my HTC One_M8
Uporabniški avatar
rizevnarastek
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1889
Pridružen: 13 jul 2011, 03:30
Prejete zahvale: 188

Naprava: HTC One M8

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#14  OdgovorNapisal/-a n0_b0dy » 30 dec 2014, 18:04

Sej tud sony je na svojem yt kanalu objavil kako se roota telefon...
Zraven pa opozorilo da si "unicis" garancijo :)
Uporabniški avatar
n0_b0dy
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 611
Pridružen: 15 okt 2010, 06:14
Prejete zahvale: 52

Naprava: Samsung Galaxy Tab 2 P5100 CM11

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#15  OdgovorNapisal/-a enigma » 30 dec 2014, 18:08

Ja saj so tudi na sony uradni strani navodila za odklep bootloaderja vendar je poleg opozorilo, da izgubis dolocene funkcije, ki pa niso navedene. Zato pa je xda, da drugi probajo :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Slika
Slika
Uporabniški avatar
enigma
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1974
Pridružen: 01 jul 2011, 06:45
Kraj: Bizeljsko
Prejete zahvale: 226

Naprava:  iPhone 7

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#16  OdgovorNapisal/-a KAALman » 24 mar 2015, 20:53

Imam neobičajen problem...

Občasno, ampak vsaj enkrat na dan zmrzne touch, ko telefon zazvoni, in ne morem odgovoriti na klice... touch ostane zmrznjen dokler ne resetiram telefona.. potem spet dela nekaj časa OK...

s tipko za zaklep lahko zatemnim zaslon, in ga zbudim, da se pokaže slika, tudi med zvonenjem... ne morem pa podrsati da bi sprejel klic...

surfam google, pa nikjer nobene pametne rešitve?
KAALman
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 19 mar 2011, 15:01
Prejete zahvale: 0

Naprava: HTC WILDFIRE

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#17  OdgovorNapisal/-a bertole » 24 mar 2015, 21:04

Če ne drugo, ti factory reset zmer ostaja šansa.
Uporabniški avatar
bertole
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 2616
Pridružen: 14 maj 2012, 23:15
Kraj: Dolenjska
Prejete zahvale: 389

Naprava: LG G3, Garmin Fenix 3

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#18  OdgovorNapisal/-a darkside » 24 mar 2015, 23:52

Za zacetek ponovno zazeni telefon
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
Uporabniški avatar
darkside
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 12260
Pridružen: 31 okt 2011, 10:09
Prejete zahvale: 1646

Naprava: Samsung Galaxy Note8

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#19  OdgovorNapisal/-a kotka » 29 jun 2015, 16:07

zdravo. mene zanima ce mi gdo kaj lahko pomaga glede pozabljen pin na zaslono :( kaj lahko naredim da bi si odklenil zaslon? hvala za odgovor.
kotka
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 1
Pridružen: 29 jun 2015, 15:46
Prejete zahvale: 0


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#20  OdgovorNapisal/-a cev1994 » 29 jun 2015, 17:33

Vpisuj napačne pine, nato ti bo dalo možnost, da se vpišeš v Gmail in spremeniš pin

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
cev1994
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 147
Pridružen: 22 avg 2013, 15:39
Prejete zahvale: 14


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#21  OdgovorNapisal/-a AP » 07 okt 2015, 10:10

Pozdravljeni

Sem nov član in se obračam na vas ker imam en problem, in sicer imam novo sony xperio z 1 compact in mam probleme z omrežjem, mi zelo slabo lovi signal pri ostalih tel.mi je delalo zelo dobro. Ima kdo kak predlog kaj bi lahko bilo narobe?

Lep pozdrav
AP
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 07 okt 2015, 10:06
Prejete zahvale: 0


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#22  OdgovorNapisal/-a AP » 08 okt 2015, 19:08

Mi ne zna nobeden pomagati :(
AP
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 07 okt 2015, 10:06
Prejete zahvale: 0


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#23  OdgovorNapisal/-a wilson » 08 okt 2015, 19:21

Edino kar lahko narediš je to, da si vklopis samo gsm v mobilnih omrežjih. Mogoče bo kaj pomagalo. Je pa res odvisno od telefona ce bo signal ali ne.

Poslano z mojega SM-N9005 z uporabo Tapatalk
Phone: Huawei Nexus 6p / 7.0 / Nova launcher Prime

Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5110 / 4.3.0 CyanogenMod 10.2 / Nova Launcer Prime

Tablet: GoClever A971 / 4.1.1 CyanogenMod 10 / Apex Launcher Pro
Uporabniški avatar
wilson
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1941
Pridružen: 28 maj 2012, 13:25
Prejete zahvale: 182

Naprava: N6P, GT-P5110

Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#24  OdgovorNapisal/-a AP » 08 okt 2015, 19:32

To sem že naredu. To nardim itak pri vsakem ko ga kupim
AP
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 3
Pridružen: 07 okt 2015, 10:06
Prejete zahvale: 0


Re: Sony Xperia Z1 Compact

Št. objave:#25  OdgovorNapisal/-a dvihtelic » 17 okt 2015, 19:03

Pozdravljeni, kolega je na svoji Z1 Compact razbil ekran in ga je zamenjal z drugim. Ampak tukaj se pojavi napaka. Telefon se vklopi in pokaže logo Sony in tako tudi ostane. Se ne premakne od tu naprej. Mogoče kdo ve zakaj?
Uporabniški avatar
dvihtelic
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1319
Pridružen: 24 dec 2010, 17:32
Prejete zahvale: 92

Naprava: Note 4 & Tablet Z & Tab S

Naslednja

Vrni se na Xperia Z1

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost