Stran 1 od 1

Doogee s60

OdgovorObjavljeno: 13 jun 2018, 11:04
Napisal/-a Furči
Pozdrav. Zanima me ali ima kdo telefon Doogee S60 oz ali je že kdo naletel na isti problem kot ga imam jas. Telefon imam cca 4 mesce in mi je delal brezhibno.. 4G signal povsod , kjer ga z drugimi telefoni nisem imel. 1 teden nazaj se mi je Pojavil problem ,da telefon ni imel več signala (čista 0) pojavil se mi je opozorilni trikotnik z napisom SIM PROCESSOR. Poizkusil sem že vse (menjava sim kartice v drugo ležišče, vstavljena druga sim, tovarniške nastavitve...) in še vedno isto. Če bi kdo kaj več vedel bi vas lepo prosil za kakšno informacijo. Hvala.lp.

Re: Doogee s60

OdgovorObjavljeno: 13 jun 2018, 23:33
Napisal/-a darkside
tovarniške si verjetno naredil v nastavitvah kajne? naredi preko recovery (wipe cache)

če ne pomaga pa servis

Re: Doogee s60

OdgovorObjavljeno: 15 jun 2018, 11:00
Napisal/-a Furči
Ja tako je preko nastavitev sem ga naredil. Bom še tako probal potem pa dalje iskati rešitve. hvala vam!

Re: Doogee s60

OdgovorObjavljeno: 29 jul 2018, 14:13
Napisal/-a matijaz74
Furči napisal/-a:Pozdrav. Zanima me ali ima kdo telefon Doogee S60 oz ali je že kdo naletel na isti problem kot ga imam jas. Telefon imam cca 4 mesce in mi je delal brezhibno.. 4G signal povsod , kjer ga z drugimi telefoni nisem imel. 1 teden nazaj se mi je Pojavil problem ,da telefon ni imel več signala (čista 0) pojavil se mi je opozorilni trikotnik z napisom SIM PROCESSOR. Poizkusil sem že vse (menjava sim kartice v drugo ležišče, vstavljena druga sim, tovarniške nastavitve...) in še vedno isto. Če bi kdo kaj več vedel bi vas lepo prosil za kakšno informacijo. Hvala.lp.


Pozdravljen! Tudi jaz imam istoimenski telefon. Sam rešujem težavo z zadnjo kamero. Vse drugo sem že odpravil z ponovno namestitvijo firmware. Poskusi https://community.doogee.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=4484&extra=page%3D1. Mogoče ti bo pomagalo. Posredujem še navodila. https://www.getdroidtips.com/nougat-fir ... oogee-s60/. Lp