LG Optimus 4X HD in USB OTG
4 prispevkov
• Stran 1 od 1
LG Optimus 4X HD in USB OTG
Živijo!
Zanima me ali z update-om 4.1.2 dobi naprava tudi aktiviran USB On The Go. Zadeva je namreč nenormalno uporabna in me zelo živcira, da do sedaj ni bilo nikakršne možnosti priklopa zunanjih USB naprav.
Nujno bi potreboval zaradi priklopa na fotoaparat Canon EOS. S tem lahko fotiča kontroliraš prek telefona, s tem se izognem nakupu remote controla. No ja plus to da lahko priklopš disk in še vse ostalo kot so GamePad-i ampak me to sploh ne zanima.
Hvala za pomoč.
Zanima me ali z update-om 4.1.2 dobi naprava tudi aktiviran USB On The Go. Zadeva je namreč nenormalno uporabna in me zelo živcira, da do sedaj ni bilo nikakršne možnosti priklopa zunanjih USB naprav.
Nujno bi potreboval zaradi priklopa na fotoaparat Canon EOS. S tem lahko fotiča kontroliraš prek telefona, s tem se izognem nakupu remote controla. No ja plus to da lahko priklopš disk in še vse ostalo kot so GamePad-i ampak me to sploh ne zanima.
Hvala za pomoč.
- slicer
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Re: LG Optimus 4X HD in USB OTG
kolikor vem nima, tudi če rootaš pa daš gor kak custom kernel ne bo šlo. treba bo počakat da nekdo razvije kernel z usb otg podporo. in če bi ga kdo razvil bi vseeno rabil otg kabel, ki ima zraven še en usb moški del, ki bi ga rabu za štrom da poganja povezavo
ROM: SlimKat 4.4 Kernel: Alucard kernel
[Rootaj Desire HD][MIUI for Desire HD][ROMCleaner]
[Zmanjšaj porabo baterije!][Jellybean 4.2]
HTC Desire HD = Nabira prah v omari
[Zmanjšaj porabo baterije!][Jellybean 4.2]
HTC Desire HD = Nabira prah v omari
- Uporabniku pitastrudl so se za prispevek zahvalili:
- slicer
-
pitastrudl - VIP
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 673
- Naprava: Samsung Galaxy SIV
potem dejansko ni nobene opcije. baje je imel enako težavo One X ampak je zadeva z zadnjim SW updateom odpravljena in naj bi delovalo seveda s pomočjo roota. Predvidevam da je probelm dejansko v Tegra 3 procesorju ali pa na na samem USB vhodu.
- slicer
- BabyDroid
Pozdrav
Imam: LG P880 oz. 4x HD, root, nameščen CyanogeMod. Rabil sem USB host za povezavo na Nikon D90, našel sem opcijo in namestil kernel EthernityProject...
povezava s kablom USB OTG via host je delovala... Probleme pa so imeli številni ostali programi tako, da sem ta kernel odstranil. Bom počakal na odpravo bug-ov ali pa bo kdo to funkcijo končno vgradil v sistem (očitno se da).
lp, Vinc
Imam: LG P880 oz. 4x HD, root, nameščen CyanogeMod. Rabil sem USB host za povezavo na Nikon D90, našel sem opcijo in namestil kernel EthernityProject...
povezava s kablom USB OTG via host je delovala... Probleme pa so imeli številni ostali programi tako, da sem ta kernel odstranil. Bom počakal na odpravo bug-ov ali pa bo kdo to funkcijo končno vgradil v sistem (očitno se da).
lp, Vinc
- Vinc
- BabyDroid
4 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost