nakup nexus 7
36 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: nakup nexus 7
Refurbished? Kaj že to pomeni. .kao popravljena, obnovljena?
Poslano z mojega SM-G900F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G900F z uporabo Tapatalk
-
Gi3M0 - Administrator
- Kraj: Cukeršpic
- Prejete zahvale: 795
- Naprava: G955F & SM-R760
V bistvu so to tablice iz neprodane zaloge ali pa tovarniško obnovljene. Več si lahko na tem linku prebereš: http://www.altstore.si/renew-refurbish-program.html
Jaz sem sel osebno tja in pregledal tablico pred nakupom. Ampak zadeva je nova, v zapecateni škatli, brez napak. Glede na to da garancija velja eno leto se to res bolj splaca kot nakup rabljene preko kakšne Bolhe. Jaz sem zelo zadovoljen.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Jaz sem sel osebno tja in pregledal tablico pred nakupom. Ampak zadeva je nova, v zapecateni škatli, brez napak. Glede na to da garancija velja eno leto se to res bolj splaca kot nakup rabljene preko kakšne Bolhe. Jaz sem zelo zadovoljen.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
-
Kawan - AdultDroid
- Prejete zahvale: 11
- Naprava: Xperia Z3C
Pa se da na licu mesta takoj ugotoviti, ali gre za "nedotaknjen" ali za "refurbished" produkt (zlasti ce trgovec nima tega posebej oznacenega)?
Mislim da mora bit na skatli oznaceno da je refurbished. Vem da je jager vcasih nexus7 2012 refurbished za male denarje prodajal
Poslano z mojega GT-I9070 z uporabo Tapatalk
- madpanter
- WisdomDroid
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 13
- Naprava: OnePlus One
Pa navajajo tudi, ce je kategorija A ali B?
Sem pa vedno mislil, da so "refurbished" tisti, ki so jih sestavili na novo iz delujocih delov razlicnih rabljenih naprav...
Sem pa vedno mislil, da so "refurbished" tisti, ki so jih sestavili na novo iz delujocih delov razlicnih rabljenih naprav...
To pa nebi vedel. V katalogu je pisalo samo refurbished
- madpanter
- WisdomDroid
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 13
- Naprava: OnePlus One
Da obudim to staro temo... se Nexusa še splača "danes" kupiti, ker vidim, da so eni refurbished v prodaji? Edino cena se še kar drži gor, okoli 180 EUR.
glede da za pol te cene dobiš pri nas na bolhi rabljenega ne vem če bi dal toliko za refurbished. če bi bila cena zelo podobna bi kupil refurbished ja.
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1646
- Naprava: Samsung Galaxy Note8
To je bolj kot ne "loterija"
Jaz sem pred časom kupil Nexus 9 za 100e. Best Buy Ever. Moreš pa za tak nakup res imeti srečo..
Ponavadi kar hitro prodam / menjam tehniko, tale bo pa ostal z mano dokler več ne bo NEuradnih update-ov, oz dokler ne bo postal počasen - kar bo težko, ker je Nexus.
Torej, Nexus 7 več ne bo dobival uradnih posodobitev, če imaš voljo, da ga tweak-aš, pa ga boš redno uporabljal.. go for it, pa ne tega za 180, ker jih na bolhi dobiš za kr konkretno manj + dodatke.
Jaz sem pred časom kupil Nexus 9 za 100e. Best Buy Ever. Moreš pa za tak nakup res imeti srečo..
Ponavadi kar hitro prodam / menjam tehniko, tale bo pa ostal z mano dokler več ne bo NEuradnih update-ov, oz dokler ne bo postal počasen - kar bo težko, ker je Nexus.
Torej, Nexus 7 več ne bo dobival uradnih posodobitev, če imaš voljo, da ga tweak-aš, pa ga boš redno uporabljal.. go for it, pa ne tega za 180, ker jih na bolhi dobiš za kr konkretno manj + dodatke.
-
Mtd - VIP
- Prejete zahvale: 495
- Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9
Ce bi ze, bi itak dal gor Lineage. Na Bolhi trenutno ni nobenega, ampak kupiti tako robo ponavadi pomeni tudi, da je baterija ze precej neuporabna...
Za par € si lahko sestaviš "novega" z aliexpresa, če se ti da z tem ubadat, seveda.. moreš pa snajpat bolho, dobra roba gre hitro..
-
Mtd - VIP
- Prejete zahvale: 495
- Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9
36 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost