Lokalizaciske nastavitve?
2 prispevkov
• Stran 1 od 1
Lokalizaciske nastavitve?
ok najprej pozdravljeni.
Pred kratkim sem odšel iz Appla zopet nazaj na android....vse lepo in prav vendar me zanima kako bi lahko na androidu imel vse v angleščini razen dnevov v koledarju ki so v slovenščini in pa dnevov pri uri ....če je kdo bil prej na iphonu ve kaj mislim:
predvsem mi gre na živce, da bi si moral sistem celoten dati v slovenščino s tem pa izgubil funkcije ki so google now itd.....pa še bolje mi je v angleščini ker že celo življenje gledam sisteme v angleščini
je to mogoče ?
Pred kratkim sem odšel iz Appla zopet nazaj na android....vse lepo in prav vendar me zanima kako bi lahko na androidu imel vse v angleščini razen dnevov v koledarju ki so v slovenščini in pa dnevov pri uri ....če je kdo bil prej na iphonu ve kaj mislim:
predvsem mi gre na živce, da bi si moral sistem celoten dati v slovenščino s tem pa izgubil funkcije ki so google now itd.....pa še bolje mi je v angleščini ker že celo življenje gledam sisteme v angleščini
je to mogoče ?
- abdulovic
- BabyDroid
- Prejete zahvale: 0
Re: Lokalizaciske nastavitve?
glede koledarja boš moral poiskati posebi aplikacijo ki to podpira. Glede dnevov pri uri pa ne gre druge kot dati celoten sistem na slovenščino. Če že cel cajt uporabljaš sisteme v angleščini potem nevem kaj ti gre tok na živce
. Jaz imam že 3 leta vedno v angleščin, ker so mi slovenski prevodi res čudni.

ROM: SlimKat 4.4 Kernel: Alucard kernel
[Rootaj Desire HD][MIUI for Desire HD][ROMCleaner]
[Zmanjšaj porabo baterije!][Jellybean 4.2]
HTC Desire HD = Nabira prah v omari
[Zmanjšaj porabo baterije!][Jellybean 4.2]
HTC Desire HD = Nabira prah v omari
-
pitastrudl - VIP
- Kraj: Ljubljana
- Prejete zahvale: 673
- Naprava: Samsung Galaxy SIV
2 prispevkov