S3 LTE in nedelovanje WiFi
15 prispevkov
• Stran 1 od 1
S3 LTE in nedelovanje WiFi
Zjutraj prižgem wifi, gumbek niti siv niti zelen. Nikakor se ne morem povezati. Naredim hard reset, ob setupu mi prepozna mreže v okolici, vtipkam geslo za svojo mrežo, telefon se ne poveže. Končam setup, wifi spet ne morem vklopit.
Se komu svita? Enkrat vmes se je celo wifi normalno povezal, zdaj pa spet kot da ga ni.
Se komu svita? Enkrat vmes se je celo wifi normalno povezal, zdaj pa spet kot da ga ni.
- MTB75
- AdultDroid
- Prejete zahvale: 9
- Naprava: Samsung S5
Re: S3 LTE in nedelovanje WiFi
Kdaj si naredil kakšen updejt.
Če se druge naprave normalno povežejo bi predlagal updejtanje oziroma flashanje kakšnega drugega novejšega ROMA.
Če se druge naprave normalno povežejo bi predlagal updejtanje oziroma flashanje kakšnega drugega novejšega ROMA.
Telefon je bil kak mesec ali dva nazaj na servisu, zaradi težav s kamero, kjer naj bi naredili tudi nadgradnjo programske opreme, čeprav je bila gor naložena zadnja. Od takrat ni bilo vmes nobenih težav.
- MTB75
- AdultDroid
Kot sem rekel ali se ti na tvoj router druge naprave normalno povezujejo,da ni kakšna težava v routerju?Mogoče poskusi resetirat router.Ali se ti na druga wifi omrežja poveže ali imaš problem samo doma?
WiFi-ja sploh ne morem vklopit na telefonu, ikona je vmes med sivo in zeleno.
- MTB75
- AdultDroid
MTB75 napisal/-a:ikona je vmes med sivo in zeleno.
vmes?
Ali lahko prilepiš kakšno sliko?
Verjetno je mislil z "vmes" tisto rahlo svetlo zeleno, ki se pojavi najprej, pred prehodom v zeleno, ko je funkcija dokončno vklopljena
Najboljše bo da se oglasiš na servisu in jim to razložiš,če je bil aparat že tam, možno da je njihova napaka.
-
joc46si - WisdomDroid
- Prejete zahvale: 5
- Naprava: samsung S3 (I 9305)
Gligo napisal/-a:Verjetno je mislil z "vmes" tisto rahlo svetlo zeleno, ki se pojavi najprej, pred prehodom v zeleno, ko je funkcija dokončno vklopljena
Ja, točno tako.
Ponoči je bil ugasnjen in ko sem ga zdaj prižgal, se je "normalno" povezal. No, vsak tako je kazal, čeprav od interneta ni bilo nič. WiFi sem ugasnil, potem ga pa spet ni bilo več možno prižgat nazaj. Očitno bo moral romati na servis.
- MTB75
- AdultDroid
Picaso napisal/-a:Kot sem rekel ali se ti na tvoj router druge naprave normalno povezujejo,da ni kakšna težava v routerju?Mogoče poskusi resetirat router.Ali se ti na druga wifi omrežja poveže ali imaš problem samo doma?
odgovora na to še sploh nisi podal. vemo samo da se ti telefon na omrežje doma ne more priklopit. kaj pa druge naprave (tv, drug telefon, laptop, karkoli druga) ali pa tvoj telefon pri kakšnem sosedu, šoli, službi, kavarni?
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1653
- Naprava: Samsung Galaxy S9+
Sploh nisem pisal odgovora, ker se mi zdi logično, da sem to poskusil že na začetku. Na ruter se lahko povežejo vse 3 ostale naprave, 2 telefona in prenosnik.
WiFi-ja niti vklopiti ne morem, kaj šele, da bi se lahko kamorkoli poskusil povezati.
WiFi-ja niti vklopiti ne morem, kaj šele, da bi se lahko kamorkoli poskusil povezati.
- MTB75
- AdultDroid
tole mi vrže google:
probaj če bo delovalo.
drugače pa imaš tukaj še več tega http://forums.androidcentral.com/t-mobi ... ignal.html
Press these menu options on your phone: Settings > Wi-fi> (Choose your network by tapping on it for a few seconds) > Modify network config
Check "Show advanced options"
Choose IP Settings: "Static"
Enter these details
IP - 192.168.1.253 or 195.168.1.253
Gateway - 195.168.1.1 (I chose 192.168.1.1 since that's my router address)
NPL - 24
Netmask - 255.255.255.0 (I could not find this option)
DNS 1 - 8.8.4.4 or 8.8.8.8 (I had the latter by default and let it stay)
DNS 2 - 4.4.4.4
And save.
probaj če bo delovalo.
drugače pa imaš tukaj še več tega http://forums.androidcentral.com/t-mobi ... ignal.html
Obvezno branje bloga vsem neveščim uporabnikom Android sistema preden pride do problemov izgube podatkov ter ostalih stvari -> KLIK
-
darkside - Moderator
- Prejete zahvale: 1653
- Naprava: Samsung Galaxy S9+
Nisi dobro prebral. Wifi-ja niti ne morem vklopit. Kot da ga ni, posledično tudi nastavitev ne morem nastavljat.
- MTB75
- AdultDroid
si probou flashat uraden rom še enkrat?
Tulifon: Samsung Galaxy S8
ROM: Android 7.0 Nougat
"Ob grafično zahtevnih igrah odstotki napolnjenosti baterije padajo hitreje kot zaupanje v slovensko politiko in je priporočeno imeti polnilec kje v bližini."
- Test za LG G3
ROM: Android 7.0 Nougat
"Ob grafično zahtevnih igrah odstotki napolnjenosti baterije padajo hitreje kot zaupanje v slovensko politiko in je priporočeno imeti polnilec kje v bližini."
- Test za LG G3
-
Noobles - WisdomDroid
- Kraj: Celje
- Prejete zahvale: 13
- Naprava: Samsung Galaxy S8
Nič ni pomagalo. Zamenjan wifi modul.
- MTB75
- AdultDroid