Počasen S3
36 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Re: Počasen S3
Pozdravljeni.
Da ne odpiram nove teme.
Žena ima Samsung Galaxy S3, I9300.
Telefon je obupno počasen - skoraj neuporaben.
Zanimajo me predlogi za čimbolj stabilen in hiter ROM. Preleletel sem XDA sam je tega ogromn in se ne morm odloct.
Hvala in lp.
Poslano z mojega Nexus 5 z uporabo Tapatalk
Da ne odpiram nove teme.
Žena ima Samsung Galaxy S3, I9300.
Telefon je obupno počasen - skoraj neuporaben.
Zanimajo me predlogi za čimbolj stabilen in hiter ROM. Preleletel sem XDA sam je tega ogromn in se ne morm odloct.
Hvala in lp.
Kak dober AOSP pa bos najbolj zadovoljen. Na xda malo preberi komentarje in katerega hvalijo ga namesti.
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-G928F z uporabo Tapatalk
-
KrLo - Administrator
- Kraj: Murska Sobota
- Prejete zahvale: 4809
Sm gledu xda in tega je ogromn. Gre pa za ženin telefon, tako da ona nekih bonbončkov ne potrebuje. Vazn, da je hiter in stabilen. Sm mislu, ce mi bo kakšen še aktiven uporabnik priporočil dober rom, da ne preizkušam preveč različnih. Ker se mi res ne da oziroma nimam časa.
Upam da mi bo danes zvečer uspel zrihtat telefon.
Lp
Upam da mi bo danes zvečer uspel zrihtat telefon.
Lp
Moj nasvet, factory reset, root in namestit L Speed mod: http://forum.xda-developers.com/android ... 5-t3020138
Kmalu bo na voljo aplikacija, zaenkrat se pa tole flasha v recovery in nastavi v terminal emulatorju. Lahko pomagam, ampak že osnovna konfiguracija bo sigurno pohitrila sistem. Tako ni treba izbirat ROMe, lahko pa priporočam npr. SlimLP ali Resurrection Remix.
Kmalu bo na voljo aplikacija, zaenkrat se pa tole flasha v recovery in nastavi v terminal emulatorju. Lahko pomagam, ampak že osnovna konfiguracija bo sigurno pohitrila sistem. Tako ni treba izbirat ROMe, lahko pa priporočam npr. SlimLP ali Resurrection Remix.
- MMWolverine
- AncientDroid
- Prejete zahvale: 510
Hvala za enkrat. Ko bom zadeve sprobal javim. (L speed ma prek 1200 strani - fak).
Lp
Lp
@MMWolverine: drugače si probal tale mod. Vidim da je kar nekaj tweak-ov zbranih na enem kupu. Se res pozna na napravi ali pa je samo placebo efekt.
Kaj potrebuješ:
* Root Access
* init.d support
* Custom Recovery
Potrebno je očistiti init.d imenik če slučajno so kake datoteke v njem. Imenik se nahaja v /system/etc/init.d Datoteke izbrišeš z ES File Manager. Jaz raje uporabljam Root Explorer.
Kako inštaliramo:
1. Rabiš nastavit SElinux na permissive. Tole narediš z aplikacijo SELinuxModeChanger če slučajno kernel ne podpira permissive mode.
SELinuxModeChanger download
2. Dolpoteg L SPEED v3.0_r3plus TRINITY. Ti rabiš za arm procesor.
L SPEED download
3. Reboot v recovery
4. Flash *.zip datoteko
5. Reboot
L Speed menu: (check script, L Speed Wizard, changelogs, uninstall)
1. Inštaliraj Terminal Emulator za Android-a
Terminal Emulator
2. Odpri aplikacijo Terminal Emulator vtipkaj ukaz
Z tem ukazom pridobi Terminal Emulator administracijske pravice
Ukaz ti odpre L Speed menu
Drugače samo za boost lahko uporabiš
Kaj potrebuješ:
* Root Access
* init.d support
* Custom Recovery
Potrebno je očistiti init.d imenik če slučajno so kake datoteke v njem. Imenik se nahaja v /system/etc/init.d Datoteke izbrišeš z ES File Manager. Jaz raje uporabljam Root Explorer.
Kako inštaliramo:
1. Rabiš nastavit SElinux na permissive. Tole narediš z aplikacijo SELinuxModeChanger če slučajno kernel ne podpira permissive mode.
SELinuxModeChanger download
2. Dolpoteg L SPEED v3.0_r3plus TRINITY. Ti rabiš za arm procesor.
L SPEED download
3. Reboot v recovery
4. Flash *.zip datoteko
5. Reboot
L Speed menu: (check script, L Speed Wizard, changelogs, uninstall)
1. Inštaliraj Terminal Emulator za Android-a
Terminal Emulator
2. Odpri aplikacijo Terminal Emulator vtipkaj ukaz
- Koda: Izberi vse
su
Z tem ukazom pridobi Terminal Emulator administracijske pravice
LS
Ukaz ti odpre L Speed menu
Drugače samo za boost lahko uporabiš
su
boost
- Uporabniku dsapac so se za prispevek zahvalili:
- MMWolverine
-
dsapac - VIP
- Prejete zahvale: 239
- Naprava: Android Box
dsapac napisal/-a:@MMWolverine: drugače si probal tale mod. Vidim da je kar nekaj tweak-ov zbranih na enem kupu. Se res pozna na napravi ali pa je samo placebo efekt.
Testiram ga na štirih različnih starih napravah in občasno tudi na OnePlus One. Ni placebo, odvisno od tega kaj in kako aktiviraš glede na hardware/software konfiguracijo. Sistem pohitriš, lahko pa je še večji lag, random rebooti ipd. Razvijalec je sicer zelo prijazen zato tudi 1200 strani, ker res vsakomur odgovori.
Super vodič si spisal, mogoče bi bilo vredno odpret ločeno temo. Jaz bi tukaj dodal še zip za hitro odstranitev, če gre slučajno kaj narobe: http://forum.xda-developers.com/attachm ... 1442001101
- MMWolverine
- AncientDroid
- Prejete zahvale: 510
Tudi sam ga bom testiral sicer na Nexus 7 Flo. Na LG H815 testiram thermal mod ter na Nvidia Shield pa se zajebavam z init.d skriptami. Mogoče res ne bi bilo slabo imeti kake take teme z mod-i in tweak-i. Tega dosti na naši sceni ne najdeš. Samo neki factory reset ter hitra menjava naprav.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
dsapac - VIP
- Prejete zahvale: 239
- Naprava: Android Box
Probu par različnih romov 5.1.1 povsod kaka težava (ne dela kamera,...) sam so hitri.
Zdej sem dal gor Android Revolution HD (4.3) in zadeva laufa. Sicer ne tako hitro kot na 5.1.1, ampak vseeno hitrej kot na stock.
Zdej sem dal gor Android Revolution HD (4.3) in zadeva laufa. Sicer ne tako hitro kot na 5.1.1, ampak vseeno hitrej kot na stock.
Je kaj novega za pohitritev, kamera mora delat.
Da bi Ando 5 delal hitreje kot 4??? ne vem no, sem tablico z 2G RAMa preflešal iz 4 s kupom kitajske krame na čisti Andro 5 in je počasnejša
Da bi Ando 5 delal hitreje kot 4??? ne vem no, sem tablico z 2G RAMa preflešal iz 4 s kupom kitajske krame na čisti Andro 5 in je počasnejša
36 prispevkov
• Stran 2 od 2 • 1, 2
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost