Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#1  OdgovorNapisal/-a yamaha20252025 » 04 apr 2014, 21:11

Opazil sem, da ne morem več uporabljati dveh aplikacij hkrati na enem zaslonu?
Malo sem gledal nastavitve in ugotovil, da opcija ni tako obarvana, da bi jo lahko označil...

Včasih mi je prav prišla ta opcija, da sem na enem zaslonu gledal dve stvari hkrati, oziroma menjaval eno ali drugo aplikacijo..

Morda kak nasvet..
Se mi zdi, da je to od posodobitve uradnega mobitelovega firemwara. Telefon pa je tovarniški, brez kakšnih posegov.

Lp
yamaha20252025
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 02 sep 2009, 13:44
Prejete zahvale: 4


Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#2  OdgovorNapisal/-a Mtd » 04 apr 2014, 21:32

Drži tipko za nazaj, da prižges opcijo

Poslano z mojega LG-D802 z uporabo Tapatalk
Samsung Galaxy Note 3
Uporabniški avatar
Mtd
VIP
VIP
 
Prispevkov: 2218
Pridružen: 26 dec 2010, 15:31
Prejete zahvale: 496

Naprava: Samsung Galaxy Note 3 & Nexus 9

Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#3  OdgovorNapisal/-a wilson » 04 apr 2014, 21:50

Če pa ne gre z tipko nazaj pa si vključi "več oken" in potem se enkrat drzi tipko nazaj.

Poslano z mojega SM-N9005 z uporabo Tapatalk
Phone: Huawei Nexus 6p / 7.0 / Nova launcher Prime

Tablet: Samsung Galaxy Tab 2 10.1 GT-P5110 / 4.3.0 CyanogenMod 10.2 / Nova Launcer Prime

Tablet: GoClever A971 / 4.1.1 CyanogenMod 10 / Apex Launcher Pro
Uporabniški avatar
wilson
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1942
Pridružen: 28 maj 2012, 13:25
Prejete zahvale: 182

Naprava: N6P, GT-P5110

Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#4  OdgovorNapisal/-a yamaha20252025 » 05 apr 2014, 14:01

Enostavno ni mogoče vkopiti"več oken", ker funkcija je "blede" barve...

Kako bi prišel lahko do željenega dvojnega zasona?

Prej sem s tipko nazaj to vklopil, da sem malo pridržal tiko, sedaj to ne gre.
yamaha20252025
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 02 sep 2009, 13:44
Prejete zahvale: 4


Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#5  OdgovorNapisal/-a pitastrudl » 05 apr 2014, 15:56

funckija ti ne deluje odkar je bila mobitelova posodobitev? Če se kaj zalomi me dposodobivtami, je priporočen factory reset.
ROM: SlimKat 4.4 Kernel: Alucard kernel
Uporabniški avatar
pitastrudl
VIP
VIP
 
Prispevkov: 4145
Pridružen: 29 apr 2011, 20:32
Kraj: Ljubljana
Prejete zahvale: 673

Naprava: Samsung Galaxy SIV

Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#6  OdgovorNapisal/-a yamaha20252025 » 06 apr 2014, 12:41

Kaj pa z factory reset izgubim, oziroma obdržim na aparatu.

Namreč imam veliko programov, klik...gor.
Tako bi imel ogromno dela, da bi vse spravil v sedanje stanje.
yamaha20252025
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 02 sep 2009, 13:44
Prejete zahvale: 4


Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#7  OdgovorNapisal/-a Picaso » 06 apr 2014, 12:56

Kaj pa z factory reset izgubim...
Spet eno in isto ::) To pa je po moje eno največkrat zastavljenih vprašanj in odgovorov na tem forumu ::)
Meni se ne da več ponavljat ;)

Uporabniku Picaso so se za prispevek zahvalili:
enigma
Uporabniški avatar
Picaso
Moderator
Moderator
 
Prispevkov: 6552
Pridružen: 12 feb 2012, 11:45
Prejete zahvale: 832


Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#8  OdgovorNapisal/-a enigma » 06 apr 2014, 13:00

Izgubis vse... Factory reset=tovarniske nastavitve, torej tako kot je telefon prisel iz tovarne... Izgubis vse, kar ni na sd kartici. :D

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Slika
Slika

Uporabniku enigma so se za prispevek zahvalili:
Picaso
Uporabniški avatar
enigma
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1976
Pridružen: 01 jul 2011, 06:45
Kraj: Bizeljsko
Prejete zahvale: 226

Naprava: iPhone 11

Re: Galaxy S3 LTE dvojni zaslon

Št. objave:#9  OdgovorNapisal/-a yamaha20252025 » 14 apr 2014, 21:13

NAredil sem backup....in potem factory reset.

Zadeva je bila učinkovita. Ponovno deluje tudi fotoaparat...zoom z gumbom za jakost zvoka..., dvojni zaslon...pa še dve malenkosti.
Malo igranja za ponoven restore in popolne nastavitve in to je to.

Hvala za pomoč.
yamaha20252025
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 178
Pridružen: 02 sep 2009, 13:44
Prejete zahvale: 4



Vrni se na Galaxy S3

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost