Zamenjan IMEI

Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#51  OdgovorNapisal/-a MIKO » 09 dec 2013, 17:42

anna224 napisal/-a:Meni je pomagal open europe 4.1.2 mi povrne imei.

Mas kak link kjer lahko hitro dol potegnem? Ali pa daj na dropbox. Prosim.
MIKO
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 183
Pridružen: 08 dec 2010, 08:36
Prejete zahvale: 5


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#52  OdgovorNapisal/-a anna224 » 09 dec 2013, 21:21

anna224
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 78
Pridružen: 08 okt 2010, 09:59
Prejete zahvale: 2


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#53  OdgovorNapisal/-a MIKO » 09 dec 2013, 21:26

Tile so United Kingdom, razen enga, ki pa ne vsebuje modema, ki ga verjetno potrebujem.
Daj oznako tvojega pa bom našel nekje. Ker sem že sprobal malo morje romov, pa še vedno tema.
Tisto kaj bi lahko pomagalo pa ne morem dobit ker hotfile blokiran :(
Kriza.
MIKO
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 183
Pridružen: 08 dec 2010, 08:36
Prejete zahvale: 5


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#54  OdgovorNapisal/-a anna224 » 09 dec 2013, 21:31

Tadrugega sem nalozil in dela julij 2013
anna224
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 78
Pridružen: 08 okt 2010, 09:59
Prejete zahvale: 2


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#55  OdgovorNapisal/-a MIKO » 10 dec 2013, 13:02

Namestil tudi ta FW, pa še vedno brez IMEI. Ne vem če še obstaja kaka možnost ki je nisem probal.
MIKO
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 183
Pridružen: 08 dec 2010, 08:36
Prejete zahvale: 5


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#56  OdgovorNapisal/-a MIKO » 10 dec 2013, 14:03

Evo, sedaj sem lahko šel skozi ta proces http://forum.xda-developers.com/showthr ... 741&page=6
Še vedno ne dela.
Očitno lahko nesem na servis(in plačam) ali pa kupim novo matično ploščo. Druge rešitve več ne vidim.
MIKO
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 183
Pridružen: 08 dec 2010, 08:36
Prejete zahvale: 5


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#57  OdgovorNapisal/-a TataMata » 10 dec 2013, 19:02

Obstaja še ena rešitev:prodaš tak telefon za male pare enemu ki ga bo usposobil ti pa si kupiš drugega. ::)
Uporabniški avatar
TataMata
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 528
Pridružen: 12 mar 2013, 19:15
Prejete zahvale: 57


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#58  OdgovorNapisal/-a MIKO » 10 dec 2013, 22:05

Prodam najboljšemu ponudniku :)
MIKO
AdultDroid
AdultDroid
 
Prispevkov: 183
Pridružen: 08 dec 2010, 08:36
Prejete zahvale: 5


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#59  OdgovorNapisal/-a android4.3 » 10 dec 2013, 23:21

Sicer ne vem kaj ste se vse premenili, vglavnem imel sem enak problem.

Na prejšnjem 4.1.2 mi je skos težilo za updejt, a ker sem imel rutanga, sem dol z sam mobile od simobila downloudo 4.3 in ga inštaliro. Dela vse kot mora, ampak ima še vedno tiste hrošče, ki naj bi ga imel uradni rom od samsunga, katerega so kasnej tudi ukinali. Uglaunem IMEI dela. Zaradi problemov na tem 4.3 romu, se hotel dati nazaj na 4.1.2 rom ampak se spremeni IMEI.

Torej mi je ostala še opcija custom roma, s katerim pa enako nisem rešil težav, ker se ta problem podeduje in je enako problem z IMEIjom.


Torej kdor ima problem z IMEIjom si naj naloži 4.3, če se mu ne zažene pojdite v recovery mode in daste (wipe data/factory reset) in wipe cache partition. Telefon bi se nato moral normalno zagnati


Ima pa naslednji problem. Ne morem rootat 4.3. Sicer sem našo nek root, ki naj bi delal in mi ustvari super userja ampak rutan še vseeno ni. Ima kdo kakšen delujoč root za 4.3 za samsung galaxy s3?
android4.3
BabyDroid
BabyDroid
 
Prispevkov: 4
Pridružen: 10 dec 2013, 11:40
Prejete zahvale: 0


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#60  OdgovorNapisal/-a MMWolverine » 10 dec 2013, 23:47

Rootaš komot z Chainfire auto root 6.4 ali pa tole verzijo... http://download.chainfire.eu/229/CF-Roo ... ti9300.zip
Če ne prime po ponovnem zagonu, flešaj tale zip v cwm recovery, posodobi aplikacijo SuperSU iz GP in posodobi knjižnice z "normal"... http://download.chainfire.eu/345/

Uporabniku MMWolverine so se za prispevek zahvalili:
android4.3
MMWolverine
AncientDroid
AncientDroid
 
Prispevkov: 1514
Pridružen: 05 jan 2012, 15:40
Prejete zahvale: 510


Re: Zamenjan IMEI

Št. objave:#61  OdgovorNapisal/-a brm » 11 dec 2013, 10:41

jaz sem kar rootal z mobile odinom, ko sem delal upgrade iz simobila 4.1.2 na 4.3. Pri mobile odinu samo odkljukaš da želiš root in to je to....

Uporabniku brm so se za prispevek zahvalili:
MMWolverine
brm
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 63
Pridružen: 24 jun 2011, 09:46
Prejete zahvale: 1


Prejšnja

Vrni se na Galaxy S3

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost