S3 - močnejša baterija in polnilec baterij

S3 - močnejša baterija in polnilec baterij

Št. objave:#1  OdgovorNapisal/-a ringo5 » 07 jul 2013, 11:03

Zdravo,

morda bo komu pomagala moja izkušnja.

Prešaltal sem na S3 in poleg vsega sem dobil original Samsungovo 3000 mAh baterijo z dodatnim zadnjim pokrovčkom zanjo (malo je debelejša in pokrovček od klasične 2100 mAh baterije ne gre gor).

Nato sem pri Janus Trade kupil tudi polnilnik (klasične tanjše) baterije (zraven dobiš še eno novo). Ko sem kupoval polnilnik baterije, sem vprašal ali lahko na njem polniš tudi Samsungovo debelejšo 3000 mAh baterijo in dobil odg. da ne.

In res - debelejša baterija ni šla v polnilno škatlico, ker sta 2 tanka plastična zatiča na notranji strani polnilne škatlice v višini utorov na tanjši Samsungovi bateriji. Nekaj časa sem gruntal in razmišljal, nato pa oba zatiča z olfa nožekom porezal in površino zravnal s sprednjo notranjo steno polnilnika in VOILA tudi debelejša baterija gre v polnilnik in jo lepo napolni. ;D

Naj ob tem še res pohvalim zmogljivejšo baterijo, ki mi je po predhodni kalibraciji baterije (s programom Battery Calibration iz Trgovine Play, ki ne rabi rootanega aparata) zdržala preko 4,5 dni precej intenzivne rabe (1 do 2h pogovorov na dan, nekaj W-FI, bluetooth v avtu pa kakšna igrica), tako da jo res priporočam (aparat z njo ni predebel in začuda tudi lepo gre v gumi etui, ki je sicer mišljen za S3 s tanjšo baterijo).

Tako sedaj, ko se baterija izprazni lepo vzamem iz škatlice (oz. žepa, če jo imam s seboj) napolnjeno drugo baterijo, prazno pa ločeno polnim....

LP
ringo5
TeenDroid
TeenDroid
 
Prispevkov: 40
Pridružen: 31 maj 2013, 12:24
Prejete zahvale: 3


Re: S3 - močnejša baterija in polnilec baterij

Št. objave:#2  OdgovorNapisal/-a skos » 29 avg 2013, 09:26

kok kul :)
“using no way as way, having no limitation as limitation”
Uporabniški avatar
skos
WisdomDroid
WisdomDroid
 
Prispevkov: 284
Pridružen: 08 okt 2012, 08:38
Prejete zahvale: 3Vrni se na Galaxy S3

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov